http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286bayernn je napisao/la:MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
evo ovaj isto dobar
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286bayernn je napisao/la:MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
i ja je isto nabijem, i nju i hsvlegenda reala je napisao/la:ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
a gledaj ove Penete nabijem je
Jesi gled'o prvo poluvrijeme? Jel golman Valladolida hara ili...., posto iskreno ne pratim bas rukomet pa nisam siguran kolika je ustvari prednost ovo!legenda reala je napisao/la:ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
ma gled'o sam ja, brani golman valladolida vise suteva nego sto inace odbrani, al i oni u napadu su skroz losi, ne znam kako su ovih 11 golova daliMulder je napisao/la:Jesi gled'o prvo poluvrijeme? Jel golman Valladolida hara ili...., posto iskreno ne pratim bas rukomet pa nisam siguran kolika je ustvari prednost ovo!legenda reala je napisao/la:ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
SAD CU NA NJEMU GLEDAT,MOZDA JE SRETNIJI....hahahahalegenda reala je napisao/la:http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286bayernn je napisao/la:MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
evo ovaj isto dobar
legenda reala je napisao/la:Ma HSV je jedna od najačih ekipa ,sad će preokret kad uđu Vori,Hens ,Kraus,Lindberg ,ima da krene ,oni tako inače igraju prvo poluvrijeme sa slabijom postavom a u drugom pojačaju
Inače u Valadolidu ,Tvedten ima 100% učinak i golman je maestralan ,u odbrani čvrsto ,ali mora ih nekad stati ne mogu zadržati ovakav tempo 60 minuta zato tamo oko 40 kreće pad![]()
Pa Peneta živa bila predaj to ,ne pati se džaba ,nema hajra od tebe , dabogda te yebo analitičar da ti picka otekne![]()
http://www.euroleague.net/
mandraX je napisao/la:Stranica gdje mogu pratiti Caju tj, Mirzu?
ma reko sam mu ali štaš kad je ghluphodža je napisao/la:mandraX je napisao/la:Stranica gdje mogu pratiti Caju tj, Mirzu?
pa je*o ga ti zar još nisi naučio ??![]()
![]()
euroleague.net
Dobaaaarrr, a za Pennetu yebiga, zena je to...legenda reala je napisao/la:Jesi vidio HSV-a u drugom ,ali Peneti **** i nju i mater za sva vremena
ocemo pare !Emir_ZENICA je napisao/la:Glavni
Njemacka(17)-Turska(17)1,55![]()
Karlovic I.-Mayer F. 1,60 1
Safarova L.-Schnyder P. 1,50 1![]()
nogomet
Nizozemska(17)-Austrija(17)1,30 1![]()
Njemacka(17)-Turska(17)1,55 1![]()
Oriente P.(2,5)-LeónHuán 1,80 manje
hokej
Salzburg(5.ut)-ViennCap 1,30 1X 4:2(trenutno)
Stjernen-Tonsberg Vik. 1,30 1 4:0(trenutno)
SpartaWSa(5.ut)-Lilleham 1,50 1 2:0(trenutno)
tenis
Gil F.-Capdeville P.1,70 2
Ignatik U.-Stebe C.M. 1,45 1
Nisam stigao ranije..Njemacka vec prosla
Ti si u formi izgleda, valjalo bi prepisivat dok to trajeEmir_ZENICA je napisao/la:ocemo pare !Emir_ZENICA je napisao/la:Glavni
Njemacka(17)-Turska(17)1,55![]()
nogomet
Nizozemska(17)-Austrija(17)1,30 1![]()
Njemacka(17)-Turska(17)1,55 1![]()
Oriente P.(2,5)-LeónHuán 1,80 manje
hokej
Salzburg(5.ut)-ViennCap 1,30 1X 4:2(trenutno)
Stjernen-Tonsberg Vik. 1,30 1 4:0(trenutno)
SpartaWSa(5.ut)-Lilleham 1,50 1 2:0(trenutno)
tenis
Gil F.-Capdeville P.1,70 2
Ignatik U.-Stebe C.M. 1,45 1
Nisam stigao ranije..Njemacka vec prosla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.