Hazira, ostavila me za nekog glumca. Inace gori zemlja.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gdje su sad oni Brunini dezurni pusikurci koji su napadali druge zeljovce i nazivali ih placenim botovima, da ga sad brane od ove sramote 
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Samo da jos jednom hraknem posred face maloumnike bolesne koji su ovdje ponavljali pitarske sizofrene teorije da smo zavrsili utakmicu. Gdje ste sad, nabijem vas na ****?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Kapitenuuu,ko ti je onako najdraži u porodici...
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Necemo mi ispasti,ali ne da smo zasluzili,nego da mi nije zao Zelje,svim srcem bi im pozelio da ispadnu jadovi. Ni u jednom trenutku se nije osjetilo da imamo igraca vise. Eto koliko znate igrati smetljari.
necemo?BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:17Necemo mi ispasti,ali ne da smo zasluzili,nego da mi nije zao Zelje,svim srcem bi im pozelio da ispadnu jadovi. Ni u jednom trenutku se nije osjetilo da imamo igraca vise. Eto koliko znate igrati smetljari.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ne znam jeste li svjesni da je bolje ispasti, isti ki qrac sad ispao ili za godinu dvije, bez para svako te kara!
Boga ti **** da ima mjesta za raspalog Drlju a nema za Al Jabera
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
adis_macak
- Kontakt:
Pleme vam **** ono nesposobno
Daxsmo igrali sa tri juniora bolje bi prosli makar bi imali tu neku energiju...ovo je sve cudno od Juga sto suti pa do uprave i skupstine...
E moj Željo na šta si spao.
Ko je drlju slago da je fudbaler?
Ko je drlju slago da je fudbaler?
-
adis_macak
- Kontakt:
Al ono ima informacije da je namjesteno
Najebem vam se mame pitarske svima
Najebem vam se mame pitarske svima
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Smijeniti trenera i pronaći nekog ludog da pokuša osigurati opstanak. A onda na ljeto ogroman reset, opstali ili ne, znači tjeranje redom od do.
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Na cemu temeljis optimizam? Stvarno bih zelio da znam, ne vidim zasto ne bi mogli ispasti. I GOSK i TC i Igman igraju bolje od nas u gostima.BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:17Necemo mi ispasti,ali ne da smo zasluzili,nego da mi nije zao Zelje,svim srcem bi im pozelio da ispadnu jadovi. Ni u jednom trenutku se nije osjetilo da imamo igraca vise. Eto koliko znate igrati smetljari.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jesmo li ijednom ove sezone zabili gol, a da smo pri tome prvi primili?
Najveće pi.čke.
Bukvalno ako primimo gol u 2.minuti, komotno mogu izaći sa terena i čuvati se za sljedeću utakmicu.
Yebem li vam majke, yebo li vam bruno majke ,a ja i Bekrić Bruni, a ja Bekriću.
Najveće pi.čke.
Bukvalno ako primimo gol u 2.minuti, komotno mogu izaći sa terena i čuvati se za sljedeću utakmicu.
Yebem li vam majke, yebo li vam bruno majke ,a ja i Bekrić Bruni, a ja Bekriću.
Neka te rumeni keru, jos mjesec i po.
Najveci uhljup sto je krocio u klub, furda, futa, gmaz, ljiga, smrad, šupak, hadalj.
Najveci uhljup sto je krocio u klub, furda, futa, gmaz, ljiga, smrad, šupak, hadalj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Najgora uprava kluba ikad.
Najgori tim ikad.
A sad ono što me najviše od svega boli. Manijaci su dio mene od moje 11 godine. Odrastao na jugu. Bježao od kuće da idem vozom u Mostar, Beograd, Vinkovce. Branio jug u ratu. Čistio iza rata jug s braćom. Dok su godine dozvoljavale bio na jugu. Sad na istoku. Uvijek sam ih branio. Sin mi je tamo umjesto mene. Malo me šta pogodilo kao ovi četnici na jugu. Toliki momci izginuli oko stadiona, na Šancu, na Trgu, Lorisu, Strojoradu, a sad mi puštamo krmad četničku na naše sveto mjesto. Za koje smo ginuli. Zar smo fakat toliko nisko spali da nakon Đilde zlatnog ljiljana, heroja našeg, tolikih šehida i palih boraca, četnici nam po jugu se šetkaju?! Bojim se da smo sve ovo što nam se dešava sa Željom i zaslužili. Kako Sidran reče, znam ja nas, **** ti nas.
Najgori tim ikad.
A sad ono što me najviše od svega boli. Manijaci su dio mene od moje 11 godine. Odrastao na jugu. Bježao od kuće da idem vozom u Mostar, Beograd, Vinkovce. Branio jug u ratu. Čistio iza rata jug s braćom. Dok su godine dozvoljavale bio na jugu. Sad na istoku. Uvijek sam ih branio. Sin mi je tamo umjesto mene. Malo me šta pogodilo kao ovi četnici na jugu. Toliki momci izginuli oko stadiona, na Šancu, na Trgu, Lorisu, Strojoradu, a sad mi puštamo krmad četničku na naše sveto mjesto. Za koje smo ginuli. Zar smo fakat toliko nisko spali da nakon Đilde zlatnog ljiljana, heroja našeg, tolikih šehida i palih boraca, četnici nam po jugu se šetkaju?! Bojim se da smo sve ovo što nam se dešava sa Željom i zaslužili. Kako Sidran reče, znam ja nas, **** ti nas.
Samo Željo!
Igman zabio 31 golupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:28Na cemu temeljis optimizam? Stvarno bih zelio da znam, ne vidim zasto ne bi mogli ispasti. I GOSK i TC i Igman igraju bolje od nas u gostima.BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:17Necemo mi ispasti,ali ne da smo zasluzili,nego da mi nije zao Zelje,svim srcem bi im pozelio da ispadnu jadovi. Ni u jednom trenutku se nije osjetilo da imamo igraca vise. Eto koliko znate igrati smetljari.
Tuzla City 39
Gosk 31
Mi 23
Cak i Zvijezda 09 koje je zadnja na tabeli je zabila 26 golova
Ovo cisto da ilustrujem kakav smo jad od ekipe. 23 postignuta gola u 27 odigranih kola
I ovi ljudi sto se furaju na neki lazni optimizam sa tako prelosim napadom su totalno deluzivni.
Otkaz treneru odmah veceras!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 25 gostiju.