Hazira, ostavila me za nekog glumca. Inace gori zemlja.

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Hazira, ostavila me za nekog glumca. Inace gori zemlja.
necemo?BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:17Necemo mi ispasti,ali ne da smo zasluzili,nego da mi nije zao Zelje,svim srcem bi im pozelio da ispadnu jadovi. Ni u jednom trenutku se nije osjetilo da imamo igraca vise. Eto koliko znate igrati smetljari.
Na cemu temeljis optimizam? Stvarno bih zelio da znam, ne vidim zasto ne bi mogli ispasti. I GOSK i TC i Igman igraju bolje od nas u gostima.BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:17Necemo mi ispasti,ali ne da smo zasluzili,nego da mi nije zao Zelje,svim srcem bi im pozelio da ispadnu jadovi. Ni u jednom trenutku se nije osjetilo da imamo igraca vise. Eto koliko znate igrati smetljari.
Igman zabio 31 golupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:28Na cemu temeljis optimizam? Stvarno bih zelio da znam, ne vidim zasto ne bi mogli ispasti. I GOSK i TC i Igman igraju bolje od nas u gostima.BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:17Necemo mi ispasti,ali ne da smo zasluzili,nego da mi nije zao Zelje,svim srcem bi im pozelio da ispadnu jadovi. Ni u jednom trenutku se nije osjetilo da imamo igraca vise. Eto koliko znate igrati smetljari.