Znam da ne zna ali je bara-bara sa Jusufbegovićem.mamonelafo je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:50E čuj Omer Joldić.... Pa majko, ko tog zlog čovjeka priziva...
Ko je odlučio da penal puca panj Krpić a Štilić na terenu?
Ko je taj degenerik?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znam da ne zna ali je bara-bara sa Jusufbegovićem.mamonelafo je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:50E čuj Omer Joldić.... Pa majko, ko tog zlog čovjeka priziva...
Ko je taj Al jabar?BIZMARK66 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:16Dečko je glup samo al fazon sto ima bezbroj profila pa se misli da ima vise tako glupe djece.
Najmanje golova dali u ligi.
Ispadamo iz lige.
Osvojio 8 bodova.
Glumio budalu s nekim taktikama divljim.
Al jabar na klupi. Stilic na klupi 10 utakmica.
I sad ekser u tabut da Krpic puca penal.
**** nam je nanu naninu
Da ne znam kakve igrace imaš da Gosk Igman Tuzla budu ispred tebe. I da te pobjedi.Zvijezda 09 to moraš biti dobra neznalica.
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:58
Ko je taj degenerik?
Ne znam, ali nam treba opstanak, a ne ispadanje sa istim debilima drugih imena. Omer Joldić ne smije u klub. Podmeće noge kome god stigne.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:58Znam da ne zna ali je bara-bara sa Jusufbegovićem.mamonelafo je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:50E čuj Omer Joldić.... Pa majko, ko tog zlog čovjeka priziva...
Ko je taj degenerik?
Koga to boli k.. sta ces ti raditi..DUVNO1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:24ako Nedim Jusufbegovic bude novi trener.. vracam Člansku i vise je nikad necu uzet! Nek mi se javi ko hoce poklonut cu vam dresove zadnjih 13godina matchworn ili sa shopa!
Hebo vam Jusufbegovic mrtve i vi njemu ko ga spominje!
Komunjare iz Vrapcica unistio, ljudi trece mjesto poslje ovog degena!
Fuj sta uradise od rekordnog Prvaka drzabe BiH
Nije to opcija, jedino smo mi snaga kluba i jedino pomocu nas mogu opstati, budimo realni imamo najlaksi raspored do kraja sezone od svih konkurenata, naravno da to nista ne znaci sa ovim neznalicama, ali opet bolje nego igrati sa ekipama iz vrha. Goreg trenera od Jusufbegovica nema, ali Boze moj, gora stvar bi bila da ide na duze staze sa njim.DUVNO1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:24ako Nedim Jusufbegovic bude novi trener.. vracam Člansku i vise je nikad necu uzet! Nek mi se javi ko hoce poklonut cu vam dresove zadnjih 13godina matchworn ili sa shopa!
Najgori mogući tip trenera koji se uvijek pominje kad Željo traži trenera. Nek se nosi u tri pm. Isto tako mrzim trenere kao što su on, Musa, Nalić i slični filozofi. I što je najgore ako kojim slučajem slučajno sa Jusufbegovićem ostanemo oni će ga držati i iduću godinu kad će biti ključno startati dobro a mislim da sa njim na čelu idemo u cvajtu s vip propusnicom. Izbora nema puno ali jednostavno kad je situacija 5 do 12 i kriza te puca nikad gora odriješi kesu za Ćorića ili Osima. Također da ne zaboravim Tuce je zaslužio da više nikad u životu ne pomisli doći u klub a da na kraju sezone samovoljno se otpišePablo11 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:29Nije to opcija, jedino smo mi snaga kluba i jedino pomocu nas mogu opstati, budimo realni imamo najlaksi raspored do kraja sezone od svih konkurenata, naravno da to nista ne znaci sa ovim neznalicama, ali opet bolje nego igrati sa ekipama iz vrha. Goreg trenera od Jusufbegovica nema, ali Boze moj, gora stvar bi bila da ide na duze staze sa njim.DUVNO1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:24ako Nedim Jusufbegovic bude novi trener.. vracam Člansku i vise je nikad necu uzet! Nek mi se javi ko hoce poklonut cu vam dresove zadnjih 13godina matchworn ili sa shopa!
A ko tebe pita šta degenu? Najaktivniji si na forumu, ne silaziš odavde. Prozivaš ljude da su pitari pa se ispostavi suprotno a kad ispadnemo nestat ćeš s planete.
Ma nista od starohana nema u ovoj ligi, ljudi zive u proslom vijeku i to su pokazali u velezu. Znas i sam sta bi se desilo kad bi se samo pomenuo osim kao moguce pojacanje. Nek bude jusuf, ali samo do kraja sezone, onda Corica zaganjati jer bi i on volio da bude i ne bi odbio ponudu sigurno.Gargamel22 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:40Najgori mogući tip trenera koji se uvijek pominje kad Željo traži trenera. Nek se nosi u tri pm. Isto tako mrzim trenere kao što su on, Musa, Nalić i slični filozofi. I što je najgore ako kojim slučajem slučajno sa Jusufbegovićem ostanemo oni će ga držati i iduću godinu kad će biti ključno startati dobro a mislim da sa njim na čelu idemo u cvajtu s vip propusnicom. Izbora nema puno ali jednostavno kad je situacija 5 do 12 i kriza te puca nikad gora odriješi kesu za Ćorića ili Osima. Također da ne zaboravim Tuce je zaslužio da više nikad u životu ne pomisli doći u klub a da na kraju sezone samovoljno se otpišePablo11 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:29Nije to opcija, jedino smo mi snaga kluba i jedino pomocu nas mogu opstati, budimo realni imamo najlaksi raspored do kraja sezone od svih konkurenata, naravno da to nista ne znaci sa ovim neznalicama, ali opet bolje nego igrati sa ekipama iz vrha. Goreg trenera od Jusufbegovica nema, ali Boze moj, gora stvar bi bila da ide na duze staze sa njim.DUVNO1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:24ako Nedim Jusufbegovic bude novi trener.. vracam Člansku i vise je nikad necu uzet! Nek mi se javi ko hoce poklonut cu vam dresove zadnjih 13godina matchworn ili sa shopa!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87, Proximic i 33 gosta.