FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar Osim je novi sef, Dino je tu samo radi mira medju vodjama navijaca. Gredic je madjionicar jer je uspio da prikrije trag, ko se sjeca vremena kad je Amr bio na odmoru od fudbala, Dino ga je mijenjao. 

-
- Kontakt:
Dosadašnji sportski direktor, Samir Bekrić, od danas će obavljati funkciju tim menadžera.
Rukovodstvo Kluba je imenovalo novi stručni štab u sastavu Dino Đurbuzović, Omer Joldić, Haris Alihodžić i Adnan Gušo. Do imenovanja šefa stručnog štaba, ekipu će voditi Dino Đurbuzović.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Ja mislim da i njih to pitaš,ne bi znali objasniti...
-
- Kontakt:
Kad ce onaj privrednik iz Njemacke u klub? Da li je mozda i njemu prikriven trag ili se pak ceka da nas digne iz federalne kao feniks iz pepela

Samir Topuzovix je vec preuzeo futsal klub a ima namjeru da preuzme i fudbalsku selekciju.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Na zimu se zezalo sa imenom Dine Đurbuzovića, a ono fakat nam Dino šef do kraja sezone. Ja hljebe dragi, gdje ga iskopaše ljudi. U svakom slučaju, Sretno Šefe, vadi nas kako znaš i umiješ.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Sto posto.elSaik je napisao/la: ↑20 apr 2024, 15:29Mi da imamo igrače koji znaju dati golove iz mrtvih šansi, mi bismo pobijedili Zrinjskog, Zvijezdu, jučer Posušje. To bi bilo 8 bodova više, imali bi ih 35 i bili bi spašeni, a Bruno bi ispunio cilj.
Tako da ne vidim šta je tu do trenera. Osim što mu odjednom Štilić i Mekić igraju po 90 minuta. Ta činjenica jeste za otkaza.
Dok iz kluba ne odu Štilić, Mekić, Krpić, Cocalic isl., nema nista, ko god došao kao trener.
Ok ima do trenera, moglo je neke stvari bolje, dosta bolje ali baksuzluk nas teski prati. Svaka utakmica ili zicer promasaj ili im bukvalno poklonimo gol. Kad na to dodas karakterne picoke u nasim dresovima evo sta dobijemo.
Ovo sto si nabrojao od igraca, gdje god da budemo sledecu sezonu ne smijemo imat njih u sastavu. Krpic ni sledecu utakmicu, nek bude ko hoce napadac nek se on dohaviza malo.
Dobismo i novi strucni stab, sretno i njima i nama. Igramo protiv 4 ekipe koje su oko nas, direktni rivali. Jbg 10 bodova sa njima i glat ostajemo. Ajd da vidimo.
Svo vrijeme nam se poklapaju rezultati, Siroki nece morat na noz protiv nas. Bez veterana i dobit ovo. Pic.ka li im materina gdje nas dovedose.
Svi se izmijenase samo tuce besmrtan. Alal vjera.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Sretno Dino, a nama jos vise sretno.
Bekric novokomponovani uhljeb koji ce decenijama parazitariti u klubu.
Bekric novokomponovani uhljeb koji ce decenijama parazitariti u klubu.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ma Dino ce mozda par treninga odradit samo, imenovace oni nekoga drugog za sefa. Da se mene pita, ja bih ga pustio do kraja sezone. Kao da ima neke veze ko je i sta je na klupi. Nas samo sreca moze spasiti i eventualno da se neke dobre premije mrtvacima od igraca obecaju.MrAmarOsim je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:33Na zimu se zezalo sa imenom Dine Đurbuzovića, a ono fakat nam Dino šef do kraja sezone. Ja hljebe dragi, gdje ga iskopaše ljudi. U svakom slučaju, Sretno Šefe, vadi nas kako znaš i umiješ.
BekrićMrAmarOsim je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:33Na zimu se zezalo sa imenom Dine Đurbuzovića, a ono fakat nam Dino šef do kraja sezone. Ja hljebe dragi, gdje ga iskopaše ljudi. U svakom slučaju, Sretno Šefe, vadi nas kako znaš i umiješ.

- Meraak1921
- Kontakt:
Dino je tu privremeno , jedino pravo rjesenje bi bilo Amar Osim realno, pa makar ispali iz lige
-
- Kontakt:
U pravu si. Kad se mijenja radi mijenjanja i da se izazove neki pozitivni sok, onda treba i to uraditi. Znaci razdrmati ekipu, daj onog Babaluka u spic ako nista, jer Krpic i Haracic ga zabiti ne mogu i nece. Od pocetka sezone sterilan napad nam je najveci problem, pored cinjenice sto sami sebi dajemo golovegodrina je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:35Sto posto.elSaik je napisao/la: ↑20 apr 2024, 15:29Mi da imamo igrače koji znaju dati golove iz mrtvih šansi, mi bismo pobijedili Zrinjskog, Zvijezdu, jučer Posušje. To bi bilo 8 bodova više, imali bi ih 35 i bili bi spašeni, a Bruno bi ispunio cilj.
Tako da ne vidim šta je tu do trenera. Osim što mu odjednom Štilić i Mekić igraju po 90 minuta. Ta činjenica jeste za otkaza.
Dok iz kluba ne odu Štilić, Mekić, Krpić, Cocalic isl., nema nista, ko god došao kao trener.
Ok ima do trenera, moglo je neke stvari bolje, dosta bolje ali baksuzluk nas teski prati. Svaka utakmica ili zicer promasaj ili im bukvalno poklonimo gol. Kad na to dodas karakterne picoke u nasim dresovima evo sta dobijemo.
Ovo sto si nabrojao od igraca, gdje god da budemo sledecu sezonu ne smijemo imat njih u sastavu. Krpic ni sledecu utakmicu, nek bude ko hoce napadac nek se on dohaviza malo.
Dobismo i novi strucni stab, sretno i njima i nama. Igramo protiv 4 ekipe koje su oko nas, direktni rivali. Jbg 10 bodova sa njima i glat ostajemo. Ajd da vidimo.
Svo vrijeme nam se poklapaju rezultati, Siroki nece morat na noz protiv nas. Bez veterana i dobit ovo. Pic.ka li im materina gdje nas dovedose.
Svi se izmijenase samo tuce besmrtan. Alal vjera.

Sretno sefe. Jedan je Đurbuzovic Dino
Do kraja sezone, dok ne dodje novi trener, koji ce se znati sigurno prije kraja.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:37Ma Dino ce mozda par treninga odradit samo, imenovace oni nekoga drugog za sefa. Da se mene pita, ja bih ga pustio do kraja sezone. Kao da ima neke veze ko je i sta je na klupi. Nas samo sreca moze spasiti i eventualno da se neke dobre premije mrtvacima od igraca obecaju.MrAmarOsim je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:33Na zimu se zezalo sa imenom Dine Đurbuzovića, a ono fakat nam Dino šef do kraja sezone. Ja hljebe dragi, gdje ga iskopaše ljudi. U svakom slučaju, Sretno Šefe, vadi nas kako znaš i umiješ.
Fk Željezničar.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ali ono što je opet donekle prošlo ispod radara je činjenica da je Bekrić i dalje u klubu. Kako? Na koji način? Kojim (ne)radom? Šta treba da se desi da taj čovjek napusti klub?
Turanjanin, Ćosić, Rustemović, Alison, ne produžavanje Santosu, Hodžiću, Amoahu, 4 trenera smjenjena. Pa u dragstoru bi šef promjenio radnika nakon toliko promašaja, a ne u instituciji kakav je fudbalski klub.
Turanjanin, Ćosić, Rustemović, Alison, ne produžavanje Santosu, Hodžiću, Amoahu, 4 trenera smjenjena. Pa u dragstoru bi šef promjenio radnika nakon toliko promašaja, a ne u instituciji kakav je fudbalski klub.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Samir Bekric rumeni seljacic
-
- Kontakt:
Odlazi rumenko i povedi pod ruku direktoricu. Otac vas **** bezobrazni
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.