Vecina kontri isla od Kazlagica,on i Vukovic mali najbolji veceras u Borca

Vecina kontri isla od Kazlagica,on i Vukovic mali najbolji veceras u Borca
Do 45 minute sam mislio da Borac igra protiv drugoligasa, tanke su komsije pa mi ovako slabi smo ih marnuli 3 razlike
Gledaj bolesti na vrhuncu, ovaj mu čestit uz želju da nas stignu, a iduću igraju protiv njih, pa hahahahahahhahahahaha
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:48Imam samo jednu zelju da Siroki dobije Borac kuci i da Borcu ne igra bod na Grbavici nego samo tri![]()
![]()
Hahahahahahahaha jao shizopitara pa nema ovo pizdi materinojbagniadiluca je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:53Gledaj bolesti na vrhuncu, ovaj mu čestit uz želju da nas stignu, a iduću igraju protiv njih, pa hahahahahahhahahahaha
Pravi predstavnik potkapacitiranog dijela grada. Zbog takvih kao što si ti za grad Sarajevo ljudi imaju predrasudu da je na nivou kasabe. Nekad davno ti bi kao najveći hamelj društva završio na marginama I ne bi ti bilo dozvoljeno da javno propagiraš svoje zaostale misli. Šteta je velika pa živimo u doba "demokratije" gdje je capctha test jedino što trebaš proći da bi se registovao na forum I svima pokazao kakve ovaj grad ima intelektualne gromade I šta je iznjedrio. Zbog takvih kao ti se ljudi normalni sele odavde I idu u urbanije sredine. Tvoja filozofija I narativ su postali standard ovog društva , iskreno meni je tebe žao. Ako si zlostavljan, ugnjetavan, šikaniran razumijem ali obrati se nekom za pomoć, vjerovatno je teško život provesti u tvojim mislima I tvojoj glavi sa dva neurona i nepravedno je ali mozes uz veliki trud I rad postati bar korisna jedinka ovog društva. Za početak deaktiviraj sve naloge na mrežama I nemoj dopustiti da se tvoje misli javno vide. Ja ti zelim svu srecu ali dug je to put, I jos jednom cu reci necu ti uzvratiti isto jer je meni tebe iskreno zao.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:09jurisicduska je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:05Karma je **** mogo bi bas zadnje kolo iskarat a napomenut cu te na ove komentare
Cuj pitara sto tipkaju, pa otidjite nekad na domaću utakmicu prskam vam u usta sugava
Popuši nam qurčinu i ti i kazlaga i braća četničkaMeraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:43Kazlaga bez greske sudio, cak mislim da je trebao jos koji zuti pokazati igracima bordo kurvajnskog dresa
Drži se ti svojih pitara , kreteni su i jedni i drugi , sram da vas bude šta ste napravili od derbija .jurisicduska je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:58Pravi predstavnik potkapacitiranog dijela grada. Zbog takvih kao što si ti za grad Sarajevo ljudi imaju predrasudu da je na nivou kasabe. Nekad davno ti bi kao najveći hamelj društva završio na marginama I ne bi ti bilo dozvoljeno da javno propagiraš svoje zaostale misli. Šteta je velika pa živimo u doba "demokratije" gdje je capctha test jedino što trebaš proći da bi se registovao na forum I svima pokazao kakve ovaj grad ima intelektualne gromade I šta je iznjedrio. Zbog takvih kao ti se ljudi normalni sele odavde I idu u urbanije sredine. Tvoja filozofija I narativ su postali standard ovog društva , iskreno meni je tebe žao. Ako si zlostavljan, ugnjetavan, šikaniran razumijem ali obrati se nekom za pomoć, vjerovatno je teško život provesti u tvojim mislima I tvojoj glavi sa dva neurona i nepravedno je ali mozes uz veliki trud I rad postati bar korisna jedinka ovog društva. Za početak deaktiviraj sve naloge na mrežama I nemoj dopustiti da se tvoje misli javno vide. Ja ti zelim svu srecu ali dug je to put, I jos jednom cu reci necu ti uzvratiti isto jer je meni tebe iskreno zao.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:09jurisicduska je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:05
Karma je **** mogo bi bas zadnje kolo iskarat a napomenut cu te na ove komentare
Cuj pitara sto tipkaju, pa otidjite nekad na domaću utakmicu prskam vam u usta sugava
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 15 gostiju.