Premijer liga BiH - aktuelno

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 20 apr 2024, 23:02

jurisicduska je napisao/la:
20 apr 2024, 22:58
Meraak1921 je napisao/la:
20 apr 2024, 22:09
jurisicduska je napisao/la:
20 apr 2024, 22:05

Karma je **** mogo bi bas zadnje kolo iskarat a napomenut cu te na ove komentare

Cuj pitara sto tipkaju, pa otidjite nekad na domaću utakmicu prskam vam u usta sugava
Pravi predstavnik potkapacitiranog dijela grada. Zbog takvih kao što si ti za grad Sarajevo ljudi imaju predrasudu da je na nivou kasabe. Nekad davno ti bi kao najveći hamelj društva završio na marginama I ne bi ti bilo dozvoljeno da javno propagiraš svoje zaostale misli. Šteta je velika pa živimo u doba "demokratije" gdje je capctha test jedino što trebaš proći da bi se registovao na forum I svima pokazao kakve ovaj grad ima intelektualne gromade I šta je iznjedrio. Zbog takvih kao ti se ljudi normalni sele odavde I idu u urbanije sredine. Tvoja filozofija I narativ su postali standard ovog društva , iskreno meni je tebe žao. Ako si zlostavljan, ugnjetavan, šikaniran razumijem ali obrati se nekom za pomoć, vjerovatno je teško život provesti u tvojim mislima I tvojoj glavi sa dva neurona i nepravedno je ali mozes uz veliki trud I rad postati bar korisna jedinka ovog društva. Za početak deaktiviraj sve naloge na mrežama I nemoj dopustiti da se tvoje misli javno vide. Ja ti zelim svu srecu ali dug je to put, I jos jednom cu reci necu ti uzvratiti isto jer je meni tebe iskreno zao.
Svasta se ti nagovori, a lik iz Kljuca.

Inace, dok dizete cetnicku ikonografiju na tribinama i ponasate se generalno kao zadnja seljadija, nemate pravo nikome drzati moralne pridike. Bjezi Duska u kuraac.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 20 apr 2024, 23:02

visokohz je napisao/la:
Orden43 je napisao/la:
20 apr 2024, 22:52
Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2024, 22:49
Borac ponovo pokazao zašto je uz Zrinjski najbolja ekipa u državi.

Divovi se ponovo napeli k'o žabe i pr'nuli u shishu.
Do 45 minute sam mislio da Borac igra protiv drugoligasa, tanke su komsije pa mi ovako slabi smo ih marnuli 3 razlike :rol: :rol: i evo opet pocinju
cim ne pobjede odma uderaju po sudiju :beba: :beba:
Jeboli ti Kazlagić majku u ****,smrdo
Prosjecan navijac FKs, papak ti izgleda kada nemas konkretnih argumenata za odgovorit na post pocnes psovati ? Prvo se malo obrazuj, nauci se kulturi, roditelji te nisu dobro odgojili pored toga sto su zanemarili nauciti te kulturi, zanemarili su i za koga ce navijati njihov sin pa si krenuo tim nemoralnim putem, najbolje je da odes kakvom hodzi da istjera te dzine iz tebe, mozda ces onda shvatiti neke stvari
Zadnja izmjena: Orden43, dana/u 20 apr 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Crni Cerak 🐦‍⬛

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 apr 2024, 23:03

Zasto navijaci tima koji je 11. divljaju po temi.

Otkud im sloboda opušteno komentarisati druge utakmice dok im klub tone. Ima li stida ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 20 apr 2024, 23:03

Nekakve romane pišu, sta ti je delegaaat, nemoj meni demagogije, kad god mu klub igra samo tipka, otidji nekad na utakmicu, nije karta skupa iz Olova, btw ja sam iz Kljuca , preskupa je karta :rol:
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 20 apr 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 20 apr 2024, 23:03

A kako je navijacima zeleznicara fino ovih zadnjih par mjeseci jer ne smiju pisnuti protiv vicka.
Zadnje kolo budu li ustali na odluku sudije, vico ce ih izbrisat iz historije :urnebes:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2024, 23:03

Orden43 je napisao/la:

Do 45 minute sam mislio da Borac igra protiv drugoligasa, tanke su komsije pa mi ovako slabi smo ih marnuli 3 razlike :rol: :rol: i evo opet pocinju
Evo pola sata čitam šta pišu i ne vjerujem. Borac uzeo ono po šta je došao, rekao bih rutinski, daleko bolja i ozbiljnija ekipa, ali njima su toliko isprali mozak da se više ne znaju ponašati.

Kazlagić sasvim korektan bez ozbiljnijih grešaka, na momente je bez potrebe sjeckao igru ali jednostavno nije želio da se dižu tenzije.

Zaista sam fasciniran ovim što je Mirvić napravio sa svojom PR službom. Sve je pogrešno uradio otkako je došao, ali ga je PR izvukao. Koliko kod da su loši, on nekako uvijek prebaci fokus sa terena na neke druge stvari.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 20 apr 2024, 23:04

tutankamon1905 je napisao/la:
20 apr 2024, 22:57
Voda u usima. Ajde sad Posusje,GOSK, i Siroki. Dosta ste zapinjali protiv nas, vrijeme je da se pokaze nesto i protiv Borca
Moj Tuta,javlja Sula vec 100 000 za Posusje odvojeno :kafa:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 20 apr 2024, 23:04

SedrenikHz je napisao/la:
20 apr 2024, 22:42
Antipolitika3 je napisao/la:
20 apr 2024, 22:41
-5

Hvala pitarima :cool:
Znaci kad bi uzeli titulu slavio bih ko sa je FKS.
Svaka cast momcima, valja igrat pored ovoga grob te yebo
Mi smo ih rastavili na proste faktore na Grbavici, slicno kao vas kad smo nabili 3:0
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 20 apr 2024, 23:05

Orden43 je napisao/la:
20 apr 2024, 23:02
visokohz je napisao/la:
Orden43 je napisao/la:

Jeboli ti Kazlagić majku u ****,smrdo
Prosjecan navijac FKs, papak ti izgleda kada nemas konkretnih argumenata za odgovorit na post pocnes psovati ? Prvo se malo obrazuj, nauci se kulturi, roditelji te nisu dobro odgojili pored toga sto su zanemarili nauciti te kulturi, zanemarili su i za koga ce navijati njihov sin pa si krenuo tim nemoralnim putem, najbolje je da odes kakvom hodzi da istjera te dzine iz tebe, mozda ces onda shvatiti neke stvari
Miran keru balavi...

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 20 apr 2024, 23:05

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2024, 23:03
Zaista sam fasciniran ovim što je Mirvić napravio sa svojom PR službom. Sve je pogrešno uradio otkako je došao, ali ga je PR izvukao. Koliko kod da su loši, on nekako uvijek prebaci fokus sa terena na neke druge stvari.
Ma izludio ih je Mirvah i, opet cu reci, napravio od njih paranoike i teoreticare urota u rangu ravnozemljasa.

Oni da od pocetka nemaju sudjenje kakvo imaju borili bi se za opstanak kao i mi.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 apr 2024, 23:05

Virtu4l je napisao/la:
Orden43 je napisao/la:

Evo pola sata čitam šta pišu i ne vjerujem. Borac uzeo ono po šta je došao, rekao bih rutinski, daleko bolja i ozbiljnija ekipa, ali njima su toliko isprali mozak da se više ne znaju ponašati.

Kazlagić sasvim korektan bez ozbiljnijih grešaka, na momente je bez potrebe sjeckao igru ali jednostavno nije želio da se dižu tenzije.

Nece li bog dati da te neki sleper pokupi jedan dan
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2024, 23:05

Jos uvijek im se priviđaju neki plavi cetnici sa Grbavice :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 apr 2024, 23:06

I dalje navijaci 11. tima na tabeli pisu romane i analize.

Svakako da se Borac mora podrzati jer vjerovatno od njih i njihovi poklonjeni bodova zadnje kolo zavisi opstanak
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 20 apr 2024, 23:06

Uz ovo sudjenje nije moglo bolje, helem imamo jos par stvari za utegnut

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 20 apr 2024, 23:06

Zrinjski šansu nije napravio, gol poslije kornera pa izmišljen penal.

Ne znam hoće li "naši" ikad naučiti da se ovako krade, a ne na sitnim faulovima na sredini terena.

Kao što rekoh.

Kazlagić danas navukao 10ak faulova na sredini, jedan korner i sl.
Ali zato penal koji je mogao svirnuti nad Hreljom koji je bio povučen za dres nije svirao, od čega bismo imali korist, za razliku od ovih faulova.
Ovako se Borcu "navlači" već 4 godine, **** ti takvo navlačenje.

FORUM BORCA :salut: :salut: :salut:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 apr 2024, 23:07

Virtu4l je napisao/la:
Orden43 je napisao/la:

I Posušje je uzelo ;)
Koševo Zapad

ROMA78
Kontakt:

Post Postao/la ROMA78 » 20 apr 2024, 23:07

Orden43 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2024, 22:49
Borac ponovo pokazao zašto je uz Zrinjski najbolja ekipa u državi.

Divovi se ponovo napeli k'o žabe i pr'nuli u shishu.
Nije tačno, udaramo ti i po mami, kurvin sine!
Biti srcem vezan u tome leži snaga!

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 20 apr 2024, 23:07

feniksptica je napisao/la:
20 apr 2024, 23:06
I dalje navijaci 11. tima na tabeli pisu romane i analize.

Svakako da se Borac mora podrzati jer vjerovatno od njih i njihovi poklonjeni bodova zadnje kolo zavisi opstanak
Debeli, ti si medju najglasnijim bio da je kupljena utakmica u Posusju. Ne provaljuj se bezveze nego se malo preispitaj i popricaj sam sa sobom. Razmisli u sta te Mirvahov PR uvjerio i u kakvog te ludjaka (doslovno, ludjaka) i paranoika pretvorio.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 20 apr 2024, 23:08

Najbolji Borac poslije rata nije uspio u tri utakmice da dobije najgore Sarajevo. Uz neviđeno navlačenje. Čak su i ofsajd izmislili da ne bi izgubili, u sred Banjaluke.

Qrca i šampiona.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 apr 2024, 23:08

Zamisli cime se moraju tjesiti...

Njima klub izgubio u istom kolu u kojem je Sarajevo odigralo X i njima drago

Hahahahahhahah jadovi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 32 gosta.