FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volim s tekme u kafanu, rakija zagrije, pa malo prelistat forum. Ima se uvijek sta citat. Stranice i stranice ispisane. Vecinom pisu postove ovi sto su svaku redovni na sjeveru, a gostovanja nisu propustili zadnjih 5 godina i znaju sve o ultra navijanju. Zanimljivo.
Sudjenje hinjsko-dusmansko, tako bih ga opisao. Borac dobra i organizovana ekipa, a i ne bila. Mi ok, borbeno, koliko se moglo, s obzirom na okolnosti. Da ima nekog plana i logike u igri, pa i nema, ali i da ima ne znam da li bi doslo do izrazaja. Bice bolje. Valjda. Uzdravlje.
Sudjenje hinjsko-dusmansko, tako bih ga opisao. Borac dobra i organizovana ekipa, a i ne bila. Mi ok, borbeno, koliko se moglo, s obzirom na okolnosti. Da ima nekog plana i logike u igri, pa i nema, ali i da ima ne znam da li bi doslo do izrazaja. Bice bolje. Valjda. Uzdravlje.
ovo veceras je bilo suti i trpi. vidjelonse da je dogovor da se ne ide na sudijske provokacije.
realno svirno je 20faulova koji nisu bili, svirno je 3 nepostojeca kornera, dao zuti Mustafici nizasta.
Nije svirno Hrelji ofsajd na pocetku iz prekida kad je Blagajic spustio loptu.
dva cista kornera za nas nisu dosudjena.
Kad pogledas tacnonse islo da dignu tenzije, ali veceras je Sarajevo sutjelo i trpilo, vidjet cemo hoce li se sta promjenti izmedju sezona.
Ja ne vjerujem, Vico je dao reprezemtaciju eto vam Barbarez i Spahic oni ce uzjahati ligu.
realno svirno je 20faulova koji nisu bili, svirno je 3 nepostojeca kornera, dao zuti Mustafici nizasta.
Nije svirno Hrelji ofsajd na pocetku iz prekida kad je Blagajic spustio loptu.
dva cista kornera za nas nisu dosudjena.
Kad pogledas tacnonse islo da dignu tenzije, ali veceras je Sarajevo sutjelo i trpilo, vidjet cemo hoce li se sta promjenti izmedju sezona.
Ja ne vjerujem, Vico je dao reprezemtaciju eto vam Barbarez i Spahic oni ce uzjahati ligu.
Bravo momci,bravo svima
Prvo odlicno odigrano 10+ ,drugo poslije gola ne baš tako dobro,ali uz ovo sve kapa dole,valja ovo sve izdrzat.
Ovom linijskom Nanicu mrtve j.ebem ,Kazlagicu žive.

Prvo odlicno odigrano 10+ ,drugo poslije gola ne baš tako dobro,ali uz ovo sve kapa dole,valja ovo sve izdrzat.
Ovom linijskom Nanicu mrtve j.ebem ,Kazlagicu žive.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
33 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
A jah, nema ga, ja zaboravio da je brenin koncert veceras.
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:16Isti taj Husref je u sezoni 17/18 preuzeo ekipu nakon 6 kola, ispao u prvoj rundi kupa, izgubio dva derbija, zavrsio na diobi treceg mjesta 13 bodova iza prvoplasiranog. I sve to u sezoni kad si imao puno normalnije sudjenje i puno slabiju konkurenciju nego danas. Naredne sezone izgubio 0:8 u Evropi, al ostavili njega i kostur ekipe i uzeli duplu krunu. Kako iz tog nismo nista naucili?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:03Sa ovakvom sudijskom protekcijom gvardiola licno je ne bi osvojio. Napatio bi se s ovom citiyjem istim.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:02
Ma uzeo bi kharinu, nit je ova ekipa toliko individualno mocna koliko se prica, nit smo mi losi koliko se predstavlja. Ekipa nam je u pet deka sa Borcevom i Velezovom, individualno cak nije mnogo jaca ni od Zeljeznicara, a slabija je od Zrinjskog. Sve dok mozes sa bilo kojom od ovih ekipa gore iskombinovat prvih 11 bez da nasih bude minimalno 9, to nije nista posebno.
Sudjenje i tacka
Simon mora ostat, od igraca 7-8 zasluzuju neku prvu postavu, jos 6-7 za klupe, ostalo nema kvalitet. Al ne dovest 10 igraca nego dovest maksimalno 4-5 gdje bas skripi i onda se pofajtat za trofeje
Sve si u pravu i za husrefa. Vjerovatno i 70% trenera da smo ostavili bolje bi prosli. Nije to to jos sa Simonom. Igracima oklijevaju previse, lopta mora brze, jednostavnije. U vatru je pa sta bude.
Izmedju ostalog znamo sta fali od igraca.
Garantujem da bi ista ova ekipa daleko bolje odigrala euro utakmice ako se plasiramo.
Ovo je nevidjeno u svijetu sporta.
Ako ne mozes dokuciti do vice saveza mozes do sudija. Sabrija je slucaj za primjer, doduse veze s klubom i takva desavanja odvojiti da ne bude suspenzija tribina stadiona itd.
Nema druge ovo vrijedja razum. Ovo nece nijedan igraci igrati ovo je smijesno.
Zuti herreri je dokaz sta tek jedna odluka znaci. Zuti ga je smirio do kraja utakmice. Npr on im je pit bull kojeg puste da mafija udara ulijece, bez sankcije. Da ne idemo u detalje.
Kazu ne mozemo akciju sastaviti haha iz cega akciju dragi ljudi moji jestel realni?
BRAVO MOMCI!
Malo teska kritika Sjevera, halalite moram reci.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Milion puta bravo. Gade mi se igraci bojca kako igraju svojh ulogu. Jadno, lafo valjaju se na kraju zao im hahaha e tugoo protuva
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Bosnjo poljubi SLOVENCA gdje najvise voli i nemoj vise govoriti u mnozini,ako si sam sebe opisao u postu onda ok, samo druge ne mijesajNazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:21Dobro ti imas fetis na chetalje kao i tvoj ljubimac usro zvezdas. I on im se zaletio prvom prilikom.
Ideologija :*

-
- Kontakt:
Nema ovo više smisla. Niti ova liga niti takmičenje niti Evropa.
Najvise bih volio da nas suspenzuju opet i da nema apsolutno nikakvih takmičenja pod pokroviteljstvom NS.
Pratim fudbal a posebno domaći od 9 godine, a sada mi je 28. Znači 19 godina ja gledam štimanja, krađe, dogovore, prodaje, puštanja itd itd. Pamtim vremena kada se Slavija (današnje Posušje) izguralo u Evropu, kada se Orašju (današnji Široki) ugurao kup, kada se Modriči (današnja Sloga) ugurala titula, itd itd ali ovo danas što se radi je prevršilo svaku mjeru.
Da ti čovjek ne da i jednostavno ne da da priđeš golu.
Nevjerovatno šta sam doživio i šta ću još haman doživit u narednim godinama u režiji saveza i nadležnih ljudi.
Najvise bih volio da nas suspenzuju opet i da nema apsolutno nikakvih takmičenja pod pokroviteljstvom NS.
Pratim fudbal a posebno domaći od 9 godine, a sada mi je 28. Znači 19 godina ja gledam štimanja, krađe, dogovore, prodaje, puštanja itd itd. Pamtim vremena kada se Slavija (današnje Posušje) izguralo u Evropu, kada se Orašju (današnji Široki) ugurao kup, kada se Modriči (današnja Sloga) ugurala titula, itd itd ali ovo danas što se radi je prevršilo svaku mjeru.
Da ti čovjek ne da i jednostavno ne da da priđeš golu.
Nevjerovatno šta sam doživio i šta ću još haman doživit u narednim godinama u režiji saveza i nadležnih ljudi.
Čestitke momcima na borbi koju su prikazali večeras, prije svega psihološkoj.
Ovako se igra i ovako se bori, ovo je Sarajevo.
Suđenje ne treba ni komentarisati, sve je svima valjda jasno.
33 prekršaja

Ovako se igra i ovako se bori, ovo je Sarajevo.
Suđenje ne treba ni komentarisati, sve je svima valjda jasno.
33 prekršaja
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!![]()

-
- Kontakt:
Ovdje se prica o taktici haha da je Zrinjski jos vise prisao Borcu ili da se mi ganjamo sa Borcem to bi bilo unistavanje na sve moguce nacine,nije lako ovo nocas izdrzati ni igracima,navijacima,upravi svaka cast svima,ovo je ponizenje na level maks kad moras da gledas kako te siluje. Ovako kad sudis protiv puno jacih ekipa od nas je dovoljno da te unisti,cuj 33 faula na koji nacin misle pljubaci da se mi mozemo sa njima ganjat sljedece sezone? Da imamo sve pobijede jedino posto oni imaju 2 poraza. Zaboravite fudbal ovo nije sport vise i ovo nema smisla,nije ovo ni takmicenje ovdje ti je zabranjeno na terenu da igras barem 10 minuta bukvalno,nebuloze tipa losi nam igraci,trener itd nije vise ni bitno i da su 10 puta bolji isto bi nam bilo
Satra ti ali fakat odvadi malo i popusti.Sanchez87hz je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:37NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
cestitke treneru sto je grcevita borba sa posusjem
![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kyeremeh da ima zavrsnicu igrao bi najmanje u Ferencvarosu, kako je brz bas mu sjedi ova pozicija ali mora uvijek bit neko kraj njega da moze dati loptu.
Taktiku necemo sigurno mijenjati jer imam 3W i 2D ali ove kontre bas nerviraju.
Uradili su analizu na Ilievu koji se ne zna baciti u desnu stranu i to su iskoristili.
Taktiku necemo sigurno mijenjati jer imam 3W i 2D ali ove kontre bas nerviraju.
Uradili su analizu na Ilievu koji se ne zna baciti u desnu stranu i to su iskoristili.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Opet lik počeo i završio sa 3 stopera.
Opet nije iskoristio pravo na 5 izmjena iako na klupi ima Anđušića, Penarandu, Duljevića.
Ziheraš, nisu ti ovo Domžale da čuvaš bod na domaćem terenu.
Opet nije iskoristio pravo na 5 izmjena iako na klupi ima Anđušića, Penarandu, Duljevića.
Ziheraš, nisu ti ovo Domžale da čuvaš bod na domaćem terenu.
Svaka cast momcima 

- TurkishAirlines
Najlosiji trener koje je Sarajevo imalo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra igra, svaka čast momcima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Citam Rozman izjavio da "izgledamo jako dobro vec pet-sest utakmica." Ne da pretjeruje nego laze. Nismo slijepi. Ne znam sto mu to treba, ali hajde. Po meni smo ok odigrali veceras. Tesko je razviti neku igru kad se onako sudi. Ne samo da silji, nego igraci znaju i ocekuju da ce siljiti, pa je svaki nervozan ko pas, sto je i normalno. Posjeta sramotna s obzirom na protivnika i bitnost utakmice, ali nek je forum gorio i nek je Zetra puna bila.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne dirati SŠ taman ne izborili Evropu, treba da nekog drugog trenera ucimo gdje je dosao i kako mora uvijek pratiti ko sudi. Igra nije bajna ali kontinuitet moramo uspostaviti i sa igracima i sa SŠ.
Sljedece dvije utakmice 4 boda bi bila ogroman uspjeh.
Sljedece dvije utakmice 4 boda bi bila ogroman uspjeh.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovo.NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Lesinari fudbala slave pobjede bez casti. Ovom parolom je sve receno o tom politickom projektu milorada dodika.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Hajdeee, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 63 gosta.