Prvo odlicno odigrano 10+ ,drugo poslije gola ne baš tako dobro,ali uz ovo sve kapa dole,valja ovo sve izdrzat.
Ovom linijskom Nanicu mrtve j.ebem ,Kazlagicu žive.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:16Isti taj Husref je u sezoni 17/18 preuzeo ekipu nakon 6 kola, ispao u prvoj rundi kupa, izgubio dva derbija, zavrsio na diobi treceg mjesta 13 bodova iza prvoplasiranog. I sve to u sezoni kad si imao puno normalnije sudjenje i puno slabiju konkurenciju nego danas. Naredne sezone izgubio 0:8 u Evropi, al ostavili njega i kostur ekipe i uzeli duplu krunu. Kako iz tog nismo nista naucili?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:03Sa ovakvom sudijskom protekcijom gvardiola licno je ne bi osvojio. Napatio bi se s ovom citiyjem istim.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:02
Ma uzeo bi kharinu, nit je ova ekipa toliko individualno mocna koliko se prica, nit smo mi losi koliko se predstavlja. Ekipa nam je u pet deka sa Borcevom i Velezovom, individualno cak nije mnogo jaca ni od Zeljeznicara, a slabija je od Zrinjskog. Sve dok mozes sa bilo kojom od ovih ekipa gore iskombinovat prvih 11 bez da nasih bude minimalno 9, to nije nista posebno.
Sudjenje i tacka
Simon mora ostat, od igraca 7-8 zasluzuju neku prvu postavu, jos 6-7 za klupe, ostalo nema kvalitet. Al ne dovest 10 igraca nego dovest maksimalno 4-5 gdje bas skripi i onda se pofajtat za trofeje
Bosnjo poljubi SLOVENCA gdje najvise voli i nemoj vise govoriti u mnozini,ako si sam sebe opisao u postu onda ok, samo druge ne mijesajNazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:21Dobro ti imas fetis na chetalje kao i tvoj ljubimac usro zvezdas. I on im se zaletio prvom prilikom.
Ideologija :*
NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
A jah, nema ga, ja zaboravio da je brenin koncert veceras.
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!![]()
Satra ti ali fakat odvadi malo i popusti.Sanchez87hz je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:37NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
cestitke treneru sto je grcevita borba sa posusjem
![]()
Ovo.NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.