Zvanična ili ne,nemam informaciju fkt.Prica se...vidjećemo.Pantelija je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:10Salzburg poslao ponudu zvanicnu ili?Kmenkake je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:05Jel misliš da Salzburg ,koji je poslao ponudu za Vukovića, gleda na njegov potencijal kroz politiku,odnosno političku pomoć Borcu? Ja mislim da ne gleda.
Pogledaj preko Drine,pa pogledaj političku pomoć Zvezdi.Jel misliš da klubovi koji su zainteresovani za njihove igrače gledaju kako to Zvezda uzima titule.Mislim da ne.
Reći ćeš mi za Zvezdu da oni igraju grupne faze evropskih takmičenja? Ja bih ti odmah rekao da ta činjenica samo utiče na veliku razliku u cijenama igrača.
Ili se dize cijena?
Ako su poslali ponudu on ide 100%, a vidjet cemo hoce li otici.
Igrati u veznom redu gdje kad izgubiš loptu legnes i mahnes rukom i dobijes faul nije kao kad te neko odnese u duelu a sudija te samo pogleda
Ono na šta sam ja potencirao kad sam spomenuo Vukovića jeste njegov potencijal kao mladog igrača u kojem kupac jednostavno vidi mogucnost zarade u budicnosti.Moze se možda prodati za milion,a sutra biti potpuni promašaj...tako da sto sam Hersonu htio reci jeste da kupcu (Salzburgu) u tom slučaju uopšte nije bitno kako će Borac doći do titule niti da li će ispasti od neke mjesne zajednice..