http://www.corrieredellosport.it/serie_ ... +contratti i to ne male pare Bgm
Al totti je legenda
EDit:
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
inace prodaja rome konacno zavrsena, di benedetto (novi vlasnik) dolazi u ponedjeljak i naravno vec pola europe se povezuje s nama
pa i jedan i drugi su imali par svijetlih momenata u prethodnim sezonama zbog kojih su i dobili jos jednu godinu ugovora iako, evo citam, baldini sa kojim je izgleda sve dogovoreno se protivi tome i kao i ti admire gleda buducnost sa nekim novim nadamaAdmir_Sa je napisao/la:Ma jarane kakvo je ovo podmladjivanje ekipe kada Caseti i Perota produzuju ugovore, ubjedljivo uz tadeija najgori igraci Rome trenutno
je, on sam je uzeo romu kao solo projekat al' eto sarajlija me nagovori da napisem koju o njemu pa sam spomenuo da je povezan sa red soxima.polga je napisao/la:
Dakle, DiBenedetto sam, odvojeno od NESV-a (koji se sada zove FSG), kupuje klub, i vjerovatno pravi jedan veliki projekat.
Cini se da jeste, steta, upropastio je i poslednju priliku da se vrati ozbiljnom fudbaluDevil je napisao/la:Jel ovo zvanicno da je Adriano potpisao za Corinthians?
Ostalo je manje od nedelju dana do konačne odluke, u vezi Francuskog defanzivca Mexesa.
Romin igrač čeka dolazak novog predsjednika Rome DiBenedetta, i njegovu odluku sa organizacijom kluba. Mexes će imati privatan sastanak sa njim u vezi budućnosti u Romi, ukoliko dođe do dogovora potpisati će novi ugovor, ukoliko ne, uprkos izvještavanju novinara da će otići u Englesku, Mexes će ostati u Italiji a prvi u redu za kupovinu Philippe-a su Juventus i Milan. Adriano Galliani čeka da se riješi situcija s'obzirom da je već ostvario usmeni dogovor sa Rominim igračem. U Milanu računaju da će im Mexes dobro doći kao zamjena za Nestu koji je na kraju karijere i ima dosta problema sa povredama. Mada i Juventus ima dobru ponudu jer bi u tom klubu igrao sa Italijanskim reprezentativcem Chielliniem i mladim Bonucciem i tako činio možda i najbolju odbranu u Italijanskoj ligi. Dolazak novog predsjednika Rome Thomasa DiBenedetta se očekuje sutra oko 7:45 sati ujutro kako bi konačno preuzeo A.S. Romu.
ma samo nek dovedu sancheza da taddeija vise ne gledamAdmir_Sa je napisao/la:Otkako su ovi novi vlasnici dosli tamo na fejs stranici rome svaki dan drugi igraci se spominju, buffon, drogba, pastore, bale, sanchez, marko marin![]()

Iskreno meni ni Doni, ni JSB nisu loši golmani. Desni bek je svakako neophodan. Što se Mexa tiče, sam ne znam- sjajna je osoba, pravi Romanista, borac i sigurno je jedan od najboljih štopera u Serie A kad je dobar fizički i PSIHIČKI, ali je problem što je u takvom stanju desetak puta godišnje. Ostale utakmice ili kiksa gdje se najmanje nadaš ili je pod suspenzijom. Juan je do ove sezone bio perfektan, ali sad je i on počeo kiksati nemoguće. Tako da ja nemam ništa protiv da se jedan od njih dvojice proda, a dovede jedan extra štoper.Evil Genius je napisao/la:
golman?; desni bek? - mexes - juan/burdisso - riise; de rossi - pizarro/pirlo?; sanchez?/menez - menez/? - mirko; totti/?
sta vi mislite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.