Jok. to se nauči s godinama.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:23Ima li negdje u PDF-u taj kodeks da procitam pravila?

Jok. to se nauči s godinama.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:23Ima li negdje u PDF-u taj kodeks da procitam pravila?
Nemam tik tok.ik0ik0 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:17![]()
![]()
E pa upravo sam to i radio. Na tik toku si sigurno proveo više vremena nego ja. I ako nisi upratio. Redovno prozivam ove šabane što pišu o navijačima a nemaju pojma.
Nego, de ti meni objani, kad si takav poznavatelj navijačke subkulture, kako ovo njihovo ponašanje nakon pada krpa nije sramota? Kad se već nisu ugasli.
Što?Sad delegat laže, a kad kaže na grbavici 7000 onda je istina,pa eto ako ti je lakše bilo je 1300 ako će vam to pomoći da opstanete
A prati se naš forum...Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
Hoce ljudi bez stresa da uzmu sampionat BiH.![]()
![]()
-5 i preminger pivo pijemo sa posušacima![]()
Riziko je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:35A prati se naš forum...Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
LJUDI OD FORUMA
Najjadnija ekipa koja je igrala u PLBiH sa najjadnijim navijacima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
Bukvalno niko ne priziva. Jedan forumas je spomemuo tu mogucnost, uz napomenu da ne bi volio da vam oduzmu bodove.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
Jel to pises sa starog velezovog sa suzom u oku?Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:19Pa RA- izgubio cijeli stadion pa se nisu ugasiliik0ik0 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:17![]()
![]()
E pa upravo sam to i radio. Na tik toku si sigurno proveo više vremena nego ja. I ako nisi upratio. Redovno prozivam ove šabane što pišu o navijačima a nemaju pojma.
Nego, de ti meni objani, kad si takav poznavatelj navijačke subkulture, kako ovo njihovo ponašanje nakon pada krpa nije sramota? Kad se već nisu ugasli.![]()
![]()
![]()
Suvorov je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:40Bukvalno niko ne priziva. Jedan forumas je spomemuo tu mogucnost, uz napomenu da ne bi volio da vam oduzmu bodove.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
Ti si ozbiljan mitoman i debilko.
Koji je tvoj komentar na vjecnim bord legende? Ti, kao neko ko drzi do tradicije i ima puno navijackog iskustva, bi morao imati nesto da kazes na ovo.
Posteno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:48Suvorov je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:40Bukvalno niko ne priziva. Jedan forumas je spomemuo tu mogucnost, uz napomenu da ne bi volio da vam oduzmu bodove.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
Ti si ozbiljan mitoman i debilko.
+4 Zeljeznicar gostuje u Krupi i jos dva kola prije kraja pa izgube titulu a gledaj kakvu su podrsku imali u Krupi.Docekat cemo vas sa citlucanima na Barama kad budete igrali protiv Sirokog ,platit sudijama kur.ve iz istoćnog Mostara i tu ce razlika pasti na -3 ili cak i -2 a onda nam je potrebno samo da vas Tuzla ili Zeljo odrade za lijepe novce.Raspitaj se u Krupi na Vrbasu koliko su dobili love za ovaj x protiv Zelje.
Pratis i komentarises Zelju vise nego ostatak lige ukljucujuci i klub za koji navijas.Shategabri je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:10Što si nervozan?
Priznaj, komična, situacija
Čuj za nos ga povukao...
Pratim komplet ligu, šta je problem?!
Ma to su ove nove tik tok generacije sto sve pisu skraceno , uzmem cesto malom telefon pa gledam i cudim se.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:50Koji je tvoj komentar na vjecnim bord legende? Ti, kao neko ko drzi do tradicije i ima puno navijackog iskustva, bi morao imati nesto da kazes na ovo.
![]()
Skrati ga i ti rodjomostar_mo je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:55Ma to su ove nove tik tok generacije sto sve pisu skraceno , uzmem cesto malom telefon pa gledam i cudim se.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:50Koji je tvoj komentar na vjecnim bord legende? Ti, kao neko ko drzi do tradicije i ima puno navijackog iskustva, bi morao imati nesto da kazes na ovo.
![]()
Npr. ne znam pisu nzm ili nez, ne mogu nmg itd.
Samo da mozak puno ne zamaraju![]()
GOŠK je sve samo ne siguran. Slogu kući će dobiti i to jedino što se može reći da će dobiti.mostar_mo je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:34Malo sam gledao ovaj raspored i analizirao i cini mi se da je po meni Gosk siguran i da cw ostati u ligi jer im po meni treba jos 6 bodova koje ce sigurno natuci negdje.(Zeljeznicar kuci, Sloga kuci)
Ispast ce neko od preostala 3 tima koja se bore i po sadasnjem stanju Igman je u najlosijoj situaciji koliko vidim.
Tuzla City ima kuci Igman, Borac i Velez zadnje kolo a u gostima Zvijezdu, Zeljeznicar i Zrinjski.
Zeljeznicar ima kuci Siroki, Tuzlu i Borca, a u gostima Goska, Igmana i Zvijezdu.
Igman ima kuci Goska, Zeljeznicara i Zrinjskog, a u gostima Tuzlu , Zvijezdu i Borca.
Realno je da Tuzla moze uzet 9 bodova sigurno do kraja (kuci Igman, u gostima Zvijezdu i Velez zadnje kolo kojem nece trebat vjerovatno.
Dalje, realno je da Zeljeznicar uzme Tuzlu kuci i Zvijezdu u gostima , utamica sa Sirokim im je najvaznija utakmica sezone jer ako to dobiju mislim da su blizu opstanka uz ove dvije pobjede koje sam naveo i onda su u situaciji da zadnje kolo mozda evwntualno bod bude dovoljan protiv Borca.
Igman je realno da kuci dobije Goska i ako to sad ne uspije definitivno ispadaju iz lige, realno je da dobiju Zvijezdu u gostima te zadnje kolo Zrinjskog kojem vjerovatno nece nista trebati.
Iduce kolo za par dana ce rjesiti mnoga pitanja za opstanak.
Utakmice Igman -Gosk i Zeljeznicar -Siroki ce puno toga odrediti.