FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hasic je klasa za Gulia, ovaj em dribla em ima **** sut to je pokazao na par golova koje je zabio van 16.
Guli je isto jako dobar igrac al on je meni nesto poput Kyeremeha samo sto Guli ima bolju zavrsnicu i tjt.
Guli je isto jako dobar igrac al on je meni nesto poput Kyeremeha samo sto Guli ima bolju zavrsnicu i tjt.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 21 apr 2024, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mi neke ratove imaginarne vodimo a ni na svom stadionu se ne pitamo.
Ono razdvajanje tribine na istoku nema nigdje na svijetu.
Ono da se desi nekim velikanima iz susjedstva ne bi se utakmkia ni igrala ili bi nastali ozbiljni belaji.
Mi samo sutimo i trpimo i na internetu neke ratove vodimo...
Ono da se desi nekim velikanima iz susjedstva ne bi se utakmkia ni igrala ili bi nastali ozbiljni belaji.
Isti ljudi stoje iza zabrane dolaska na Grbavicu, zabrane dolaska Lešinara sinoć (što će ti se vratiti istom mjerom na prvom gostovanju) kasapljenje istoka i milion specijalaca sinoć kao da smo kriminalci i teroristi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:06Mi neke ratove imaginarne vodimo a ni na svom stadionu se ne pitamo.
Trenira strogoću na nama a paljenje auta, ubistva i kriminal cvjetaju gradom.
Sve se to zahvaliti Admiru Katici, prvom čovjeku MUP KS (NiP).
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 21 apr 2024, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nigdje nisam napisao da je Gulisha bolji igrac od Hasica. Naprotiv, Hasic je bolji igrac. Medjutim za nas sistem igre je Gulisha mozda i korisniji a i ima vec fino iskustvo u nasoj ligi. Još Hasic u prvoj polusezoni bio mozda i najbolji igrac lige, ove polusezone ok nista spec. I ako hoce da ide onda ga ne treba molit da ostaje. Nema potrebe uzimat novo krilo je moja poenta imamo Gulishu i mozda se vrati Viveros. Odlazak Hasica necemo previse osjetit jer svakako ni sad u ovoj postavci ne igra.Bordo10 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:55E to je to, zato sam i napisoa da nam Guli ne treba, on sve sto igra je trka, kad mu ostavis prostor, dribling mu je slab, a mi sve utakmice igramo protiv postavljene odbrane i u tom slucaju on nam je visak i nepotreban.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:40Guliasvili nije do koljena Hasiću to treba biti svima jasno.Hasić je igrač koji svojim šutom može riješiti utakmicu na postavljnu odbranu,dok je Guliasvili igrač sličan Kieremehu i dobar je na tranziciju.
-
- Kontakt:
Prije bi se zahvalio direktoru kluba koji nema nacin da zastiti ni klub ni navijace.Zeko87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:09Isti ljudi stoje iza zabrane dolaska na Grbavicu, zabrane dolaska Lešinara sinoć (što će ti se vratiti istom mjerom na prvom gostovanju) kasapljenje istoka i milion specijalaca sinoć kao da smo kriminalci i teroristi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:06Mi neke ratove imaginarne vodimo a ni na svom stadionu se ne pitamo.
Sve samo ostane na supljoj kao i one tuzbe od nedavno....
Pričam o riziku pri dovođenju igrača drug, ne o onome u samoj igri.DzemoSmjecanin je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:47Ti kao da si Rozman lično ili Murinjo sa taktikom autobusa. Koji **** rizik, onaj sa igračem više protiv raspadnutih kona, kada sa igračem više nismo mogli hadaljima gola dati? Ta utakmica pičakasto odigrana i sinoć isto tako sa previše respekta što je bilo inekako razumiljivo zbog profila protivnika. U nekim dijelovima utakmice, nakon izjedančenja, Rozman rukama gestikukira da smirimo, a imaš 1:1.Njih mozes dobiti jedino sa dva, ako ne i tri gola viška kao što ih Zrinjski dobije, pa i mi one godine u BL. Pa ko će riješiti tu anemičnost veznog reda bez kvalitetnih igrača veznog reda, ako ne jedan od novih igrača, od ove trojice samo Muhamed treba da ima mjesto. Balta i Mario su nam itekako mogli valjati u ovakvim utakmicama, ali sujeta veća, jbg.
Primjer je zadnji prelazni rok - gdje se nevjerovatno lošom procjenom Matanovića i povredom Krdžalića dovedeš u situaciju da unatoč tolikim centralnim/defanzivnim veznim u rosteru, ti nemaš haman pa nikakvog prostora za rotacije i promjene. To se može oprostiti Igmanu ili nama kad se borimo za Evropu, ali u borbi za titulu se takve greške skupo plaćaju.
Pogledajte šta je Zrinjski sebi uradio nepromišljenim dovođenjem Balića, Bradarića i ostalih "nekad bili" igrači - dok se oni snađu, glavni konkurent na 10+. Tako možeš biti prvak na Malti i sličnim ligama, jer je konkurencija go qrac pa imaš vremena da eksperimentišeš i hvataš konce.
Imaš negdje na prethodnim stranicama par mojih iscrpnih mišljenja o ziheraškom pristupu u derbiju. Uglavnom, daleko od toga da to branim, nego pišem o mogućim razlozima takvih odluka. Mogu da razumijem što se Rožman tako ponaša. Recimo, možda ima informaciju da će nam vratiti bodove pa zbog toga nije htio bezglavo napadati u derbiju, možda sinoć uopšte nije smio pobijediti.. šta znam, Bosna je zemlja čuda, sve je moguće. Ja samo komentarišem fudbal, ništa drugo me ne interesuje.
Rožman je pismen trener. Sigurno vidi sve ovo, samo sad razumljivo nema prostora za neke drastične promjene. Anemičnost veznog reda će riješiti jedan ili dva ofanzivno potentna centralna vezna u kombinaciji sa korekcijama sistema igre. Što kvalitetniji igrači, to su manje korekcije koje su potrebne.
Pravo su se zaj.ebali što su otjerali Vrančića i to je fakat.. štagod ko pričao, on bi nam u ovom trenutku bio zlata vrijedan.
The saddest thing in life is wasted talent.
- TurkishAirlines
Pa sta ocekujes kad pregazis 2 policajca? Da ce te paziti?
Pa ono na grbavici sta su radili, i kako su se ponasali je odron.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Već sam napisao poslije tekme,pa samo da se još nadovežem.Zeko87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:09Isti ljudi stoje iza zabrane dolaska na Grbavicu, zabrane dolaska Lešinara sinoć (što će ti se vratiti istom mjerom na prvom gostovanju) kasapljenje istoka i milion specijalaca sinoć kao da smo kriminalci i teroristi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:06Mi neke ratove imaginarne vodimo a ni na svom stadionu se ne pitamo.
Šta MUP ili koji već faktor radi od navijača Sarajeva i Koševa
je užas jedan.To apsolutno nema nigdje.
Umjesto da ganjaju huligane oni po običnim navijacima udarili.
Još kad te na izlasku poslije tekme odmah na izlazu dočeka
15 specijalaca koji reže,bas sramota.
Da ti se na tekmu nemili vise otići!
Ne dozvoljavanje Bordo navijačima da budu na derbiju
Ne puštanje par desetina navijača da udju na sjever sa
Kupljenom ulaznicom za zadnji derbi,jer u korteu bili nisu?!
Maltretiranje navijača pretresima i bespotrebnim zadrzavsnjima.
Zatvaranje centra istoka i odvajanje tribine sa navijacima.
Užas jedan.Ako je i od Katice vala je bas mnogo!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Sve oko tog igraca smrdi od pocetka, ko zna sta je prava istina. Ko pusta lazne informacije njemu na cast.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:51Ako se dobro sjecam, nama su razni insajderi ovdje pisali da je Viveros taraba, da ne zna ni da trci, da mu se ibrete. Pa je onda bilo da mu nedostaje familija. Nakon toga je izaslo da su ga otjerali reketasi i mafija.
Izgleda da se informacije pustaju po potrebi, ali nismo svi djeca.
Nadam se da se rješavamo Francisa na kraju sezone. Bolju završnicu Anicic ima od njega. Je li on dao ijedan gol za nas?
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nema ga, klikni na to all goalscorers pa probaj naći
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ima najviše asistencija u timu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To bi bilo dobro kad bi mi imali bilo kakav plan naročito u vezi stranaca, na ljeto čemo imati petoricu i sad još jednog kojem treba razvoj uz to sve imaš sportskog direktora koji nije dorastao tom poslu koji radi u interesu trenera a ne kluba i ta suspenzija koliko god u našim očima bila bezznačajna u nogometnim krugovima itekako pije vode.
U slučaju laganog i ako si pokazao neki interes teško da če ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri napraviti grešku kao.što su sad sa zeljezničarom da bez ikakvih garancija dođe kod nas.
Previše če nas koštati ta sloboda koju smo dali Ibričiću i Rozmanu a da za to nikakav osnov nisu imali.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Francis nije loš, ali je to premalo za stranca. Ono "crn Hebibović" i nije toliko daleko od istine.
Stranci moraju biti minimum minimuma kao Renan.
Stranci moraju biti minimum minimuma kao Renan.
The saddest thing in life is wasted talent.
2 gola je dao, oba Slogama

Kod njega me jedino nervira ta završnica jer isto je imao 1 na 1 protiv Borca u kupu na Koševu, na tome kada bi poradio itekako bi bio dobar, ne bi ga ja iskreno prodao osim ako nisu neke fine pare jer zna asistirati itekako
I iz utakmice u utakmicu isti problem, vecina ih ne zna kada se osloboditi lopte, prave kardinale greske iz kojih dolazi prevelik broj kontri i polukontri. Uz ovo, bilo koji protivnik koji se odluci da pokusa organizovati ozbiljan napad, protiv nas, to im polazi bez ikakvih problema i stvaraju prelagano šanse ispred našeg gola.
Francis da može uzeti srpske papire bilo bi odlično, tako da bi ga se riješio. Međutim kako igra sumnjam da će otići, pogotovo sad kad su mu otkrili poziciju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Prvo su manijaci napali toljagama nase koji su se skupljali za gostovanje u kupu. Poslije naoruzani do zuba presreli nase na autoputu. Tri dana poslije toga nasi krenuli na Grbavicu s palicama jer im prekipjelo i tad policija trenira strogocu na nasim umjesto da su pohapsili sve ove koji su prvi pravili zasjede naoruzani do zuba i sve to snimali. Makar ovog sto je snimao i objavio snimak mogu naciTurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:17Pa sta ocekujes kad pregazis 2 policajca? Da ce te paziti?
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Google Adsense [Bot], kanarinac, nedimmmm1337, rimljanin90 i 79 gostiju.