FK Radnički Lukavac

sony_91
Kontakt:

Re: FK Radnicki Lukavac

Post Postao/la sony_91 » 17 mar 2011, 15:10

_soda_ je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
hvala na klipu :)
nemaš se meni šta zahvaljivat, trebaš onome koji ga je snimio i postavio :) ;)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 17 mar 2011, 18:11

sony_91 je napisao/la:
_soda_ je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja se tebi zahvaljujem sto si ga ovdje postavio ;)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 17 mar 2011, 19:17

_soda_ je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
_soda_ je napisao/la:
ja se tebi zahvaljujem sto si ga ovdje postavio ;)
ma shvatio sam ja tebe i prvi put ;) , to sam inače našao na http://www.hnkorasje.com/

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 19 mar 2011, 23:48

U okviru 17. kola Druge nogometne lige F BiH – grupa Sjever, FK Radnički savladao je u subotu na domaćem terenu ekipu Mladosti iz Malešića rezultatom 2-0, i time su “ovjereni” gostujući bodovi od prošlog vikenda kada su Lukavčani ostvarili pobjedu u Tolisi.
Kiša i oblačno vrijeme pratili su utakmicu na stadionu Jošik, ali i pored toga domaći navijači mogli su biti zadovoljni prikazanom igrom i zalaganjem fudbalera Radničkog, koji su tokom svih 90 minuta susreta diktirali tempo igre i nisu dozvolili gostima iz Malešića da kreiraju nijednu ozbiljniju akciju kojom bi ugrozili gol, u ovoj utakmici skoro pa nezaposlenog Bećirovića.
Već u 10. minuti susreta mladi napadač Radničkog Kuduzović bio je u izglednoj prilici za postizanje pogotka, ali nakon njegovog udarca sa nekih 7-8 metara udaljenosti od gola Mladosti, loptu u korner skreće jedan od odbrambenih igrača gostiju.
Radnički je došao u vodstvo u 23. minuti kada je Mirza Bekrić snažnim udarcem sa preko 20 metara savladao golmana gostiju Kukuruzovića.
Do kraja prvog poluvremena su domaći fudbaleri mogli povećati prednost, ali je nakon asistencije Hodžića ponovo Kuduzović loše reagovao i poslao loptu pored gola.
I u desetoj minuti nastavka ponovo je Kuduzović bio u dobroj prilici za postizanje pogotka, ali sa svega 5 metara šutira u dobro postavljenog golmana Mladosti Kukuruzovića. I nakon odbijene lopte Kuduzović loše šutira i pogađa vanjsku stranu mreže gola gostujuće ekipe.
Za mirnu završnicu pobrinuo se Sadmir Sejdinović koji je u 75. minuti, nakon izvedenog kornera, glavom šutirao u nebranjeni ugao mreže gostiju i pogodio za konačnih Radnički – Mladost 2-0.

dobro izdanje SIOUX

slika

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 mar 2011, 23:53

Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2011, 00:56

neutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnicki
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 25 mar 2011, 10:32

slani grad je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
to tesko povjerovati da ima ljudi koje vole Radnicki bez obzira u kojoj su ligi??

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 25 mar 2011, 10:36

bilo bi i vise ljudi da su u 1 ligi federacije,a kako ide izgleda da nece ni ove godine uci nazalost... pozz

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 mar 2011, 12:48

_soda_ je napisao/la:
bilo bi i vise ljudi da su u 1 ligi federacije,a kako ide izgleda da nece ni ove godine uci nazalost... pozz
naravno da bi bilo vise,glupo je da jedan Mramor,Priluk...udje a Radnicki ne,ali jbg tako je,nadam se da cete slijedece sezone uci,pozz :)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 mar 2011, 12:50

e nek im vi imate reci
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 mar 2011, 12:51

pa dobro treba i njih shvatit,nisu navikli na ovu ligu,njihove ambicije su velike,Radnicki je nekada bio vise nego stabilan premijerligas,a sada su tu gdje su pa opet imajju podrsku navijaca,evo ti primjer Buducnost je u PL pa navijaca nema,ovim momcima treba samo cestitati na tome sto su i dalje uz Radnicki ;) :)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 25 mar 2011, 14:09

neutralan__ je napisao/la:
pa dobro treba i njih shvatit,nisu navikli na ovu ligu,njihove ambicije su velike,Radnicki je nekada bio vise nego stabilan premijerligas,a sada su tu gdje su pa opet imajju podrsku navijaca,evo ti primjer Buducnost je u PL pa navijaca nema,ovim momcima treba samo cestitati na tome sto su i dalje uz Radnicki ;) :)
on misli da su na slici vecina horde i manijaci iz lukavca...ima mozda 10tak tih momaka ali svi oni STVARNO navijaju za Radnicki kao i ostali momci...pozz

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 25 mar 2011, 14:12

neutralan__ je napisao/la:
_soda_ je napisao/la:
naravno da bi bilo vise,glupo je da jedan Mramor,Priluk...udje a Radnicki ne,ali jbg tako je,nadam se da cete slijedece sezone uci,pozz :)
ma nije ni ove sezone sve izgubljeno,ali tesko da uci..

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 mar 2011, 16:06

@_soda_ mozda oni simpatisu neki od tih klubova,mislim da se nijedan drugi klub ne moze voljeti kao onaj iz tvog grada,samim dolaskom na stadion oni su pokazali da ipak osjecaju nesto prema Radnickom,ali da se vratimo temi.
Koliko vam Mramor bjezi,i gdje igrate sa njima kod kuce ili u gostima??

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2011, 18:03

avenija je napisao/la:
e nek im vi imate reci
sta je bilo,strucnjak...sta ti nije jasno...fataj se svog sabana i cimburijade

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2011, 18:11

_soda_ je napisao/la:
to tesko povjerovati da ima ljudi koje vole Radnicki bez obzira u kojoj su ligi??
odlicno znam situaciju vezanu za navijacku svijest u lukavcu i mogu ti garantovat da sve i jedan momak iz lukavca koji imalo konta navijacku furku ili je pripadnik hz ili tm....ima tu i ekipa Fukara od nekih 5-6 momaka ali oni ne idu na tekme Radnickog...e sad sto oni nisu u mogucnosti stalno pratit sa ili zelju pa dolaze na tekme Radnickog to je vc druga prica....tako ti prijatelju moj stvari stoje...

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 25 mar 2011, 19:02

@slani grad
sad po toj tvojoj prici ovi sto samo za Radnicki navijaju ne kontaju tu navijacku furku?? :S iako je tebi to tesko povjerovati dosta nas je takvih sto samo Radnicki volimo i polako raja dolazi na stadion...od tm i hz ima 10tak momaka kao sto sam vec rekao.... ali da se vratimo temi koja je FK Radnicki a ne SIOUX,HZ,TM,FKR itd. pozz

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 25 mar 2011, 19:08

neutralan__ je napisao/la:@_soda_ mozda oni simpatisu neki od tih klubova,mislim da se nijedan drugi klub ne moze voljeti kao onaj iz tvog grada,samim dolaskom na stadion oni su pokazali da ipak osjecaju nesto prema Radnickom,ali da se vratimo temi.
Koliko vam Mramor bjezi,i gdje igrate sa njima kod kuce ili u gostima??
vec sam u prethodnom postu napisao za te druge grupe..bilo je i prije ne samo u lukavcu ali evo uzet cu njega za primjer posto sad o tome pricamo i pitara i manijaka i grobara i delija ali su svi bili prvo sioux pa onda to..

Mramor bjezi 6 bodova,a sa njima igramo u gostima...prednost mozda za radnicki je malo laksi raspored..sad ovo kolo Radnicki gostuje kod predzadnje ekipe i ako uzmu bodove mogli bi se vratiti u borbu za ulazak..takodjer i Mramor gostuje kod devetoplasirane ekipe...

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 25 mar 2011, 19:20

Svaka cast momci ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2011, 19:27

Gledao sam Siuxe na gostovanju u Tinji ...samo bih rekao svaka cast... odlicna navijacka skupina kad ste nama dolazili bilo vas je oko 40-ak ...a toliko bude onih Škripara na domacem terenu :D
-RIVALDO-

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.