nemaš se meni šta zahvaljivat, trebaš onome koji ga je snimio i postavio_soda_ je napisao/la:hvala na klipusony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]

nemaš se meni šta zahvaljivat, trebaš onome koji ga je snimio i postavio_soda_ je napisao/la:hvala na klipusony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja se tebi zahvaljujem sto si ga ovdje postaviosony_91 je napisao/la:nemaš se meni šta zahvaljivat, trebaš onome koji ga je snimio i postavio_soda_ je napisao/la:hvala na klipusony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
ma shvatio sam ja tebe i prvi put_soda_ je napisao/la:ja se tebi zahvaljujem sto si ga ovdje postaviosony_91 je napisao/la:nemaš se meni šta zahvaljivat, trebaš onome koji ga je snimio i postavio_soda_ je napisao/la:
hvala na klipu![]()
nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnickineutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
to tesko povjerovati da ima ljudi koje vole Radnicki bez obzira u kojoj su ligi??slani grad je napisao/la:nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnickineutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
bilo bi i vise ljudi da su u 1 ligi federacije,a kako ide izgleda da nece ni ove godine uci nazalost... pozzneutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
naravno da bi bilo vise,glupo je da jedan Mramor,Priluk...udje a Radnicki ne,ali jbg tako je,nadam se da cete slijedece sezone uci,pozz_soda_ je napisao/la:bilo bi i vise ljudi da su u 1 ligi federacije,a kako ide izgleda da nece ni ove godine uci nazalost... pozzneutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
e nek im vi imate recislani grad je napisao/la:nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnickineutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
pa dobro treba i njih shvatit,nisu navikli na ovu ligu,njihove ambicije su velike,Radnicki je nekada bio vise nego stabilan premijerligas,a sada su tu gdje su pa opet imajju podrsku navijaca,evo ti primjer Buducnost je u PL pa navijaca nema,ovim momcima treba samo cestitati na tome sto su i dalje uz Radnickislani grad je napisao/la:nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnickineutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
on misli da su na slici vecina horde i manijaci iz lukavca...ima mozda 10tak tih momaka ali svi oni STVARNO navijaju za Radnicki kao i ostali momci...pozzneutralan__ je napisao/la:pa dobro treba i njih shvatit,nisu navikli na ovu ligu,njihove ambicije su velike,Radnicki je nekada bio vise nego stabilan premijerligas,a sada su tu gdje su pa opet imajju podrsku navijaca,evo ti primjer Buducnost je u PL pa navijaca nema,ovim momcima treba samo cestitati na tome sto su i dalje uz Radnickislani grad je napisao/la:nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnickineutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!![]()
ma nije ni ove sezone sve izgubljeno,ali tesko da uci..neutralan__ je napisao/la:naravno da bi bilo vise,glupo je da jedan Mramor,Priluk...udje a Radnicki ne,ali jbg tako je,nadam se da cete slijedece sezone uci,pozz_soda_ je napisao/la:bilo bi i vise ljudi da su u 1 ligi federacije,a kako ide izgleda da nece ni ove godine uci nazalost... pozzneutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
sta je bilo,strucnjak...sta ti nije jasno...fataj se svog sabana i cimburijadeavenija je napisao/la:e nek im vi imate recislani grad je napisao/la:nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnickineutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
odlicno znam situaciju vezanu za navijacku svijest u lukavcu i mogu ti garantovat da sve i jedan momak iz lukavca koji imalo konta navijacku furku ili je pripadnik hz ili tm....ima tu i ekipa Fukara od nekih 5-6 momaka ali oni ne idu na tekme Radnickog...e sad sto oni nisu u mogucnosti stalno pratit sa ili zelju pa dolaze na tekme Radnickog to je vc druga prica....tako ti prijatelju moj stvari stoje..._soda_ je napisao/la:to tesko povjerovati da ima ljudi koje vole Radnicki bez obzira u kojoj su ligi??slani grad je napisao/la:nema tu 20 momaka koji STVARNO navijaju za Radnickineutralan__ je napisao/la:Svaka cast za SIOUX-e u ovakvoj siituaciji u tom broju navijati,respekt!
vec sam u prethodnom postu napisao za te druge grupe..bilo je i prije ne samo u lukavcu ali evo uzet cu njega za primjer posto sad o tome pricamo i pitara i manijaka i grobara i delija ali su svi bili prvo sioux pa onda to..neutralan__ je napisao/la:@_soda_ mozda oni simpatisu neki od tih klubova,mislim da se nijedan drugi klub ne moze voljeti kao onaj iz tvog grada,samim dolaskom na stadion oni su pokazali da ipak osjecaju nesto prema Radnickom,ali da se vratimo temi.
Koliko vam Mramor bjezi,i gdje igrate sa njima kod kuce ili u gostima??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.