Rece....Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 18:44Nikad gora ekipa nece izboriti Evropu, nije mi jasno kako je Velez tu gdje jeste..

Rece....Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 18:44Nikad gora ekipa nece izboriti Evropu, nije mi jasno kako je Velez tu gdje jeste..

Sigurno... Problem ce biti hoce li Sloga primiti 3 ili 4 al vidit cemo.
Tebe kad pitaju za koga navijas, odgovor ti je mrzim Zelju. Imao bi posla i bivsi doktor iz fk Sarajevu sa tobom. Obolio si, potrazi pomoc.Pitarsam je napisao/la: ↑23 apr 2024, 17:58Penješ se ubrzano na prvo mjesto mojih umilnih obožavatelja!
Jest da si prolupao,jest dati je vrteska u glavi
Jest da su ti oci iskolacile od huje
Jest da ti bjesnilo kipi iz smrdljivih usta
Jest da ti se ruke tresu
Ali,ti si mlad mitoman.Nemoj kloniti duhom.
Nego hoćeš li ma tekmu večeras?!
Dok Željkan umire tvoj glas se necuje!?!?
vidis i sam kakvo je vrijeme u Mostaru, i kakav je termin... ali opet vise navijaca nego kad igra zrinjski u optimalnom terminu i vrhunskim vremenskim prilikama
da zivis u mostaru a ne u njemackoj znao bi, al evo sto pitas glupost kad ti kamerman 10 puta pokazuje i komentator jos jedno 10 puta al dobro ti si jos pod stresom radi zastava pa cemo ti halalit
Ubit ce ih Sirokobrijezani ko vola u kupusu. Bit ce zutih i falula ko na PESu kad nam je dosadno pa udaramo sve i svakoga.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:36Meni je nestvarno da se mašinovođe sekiraju pred večerašnju lakrdiju. I pticama na grani je jasno da Široki ne smije ni boda uzeti. Poklopiti 3-4 kola do kraja i Željkan moćni premoćni ostaje u liZi ko iz pičoke.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Redfire16, Vanja8 i 4 gosta.