Ajde bgti svejedno ce se napisat neka nebeska brojka pa cemo drkat na prosjek
Ubit ce ih Sirokobrijezani ko vola u kupusu. Bit ce zutih i falula ko na PESu kad nam je dosadno pa udaramo sve i svakoga.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:36Meni je nestvarno da se mašinovođe sekiraju pred večerašnju lakrdiju. I pticama na grani je jasno da Široki ne smije ni boda uzeti. Poklopiti 3-4 kola do kraja i Željkan moćni premoćni ostaje u liZi ko iz pičoke.
Mladi paćenice,Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:27Tebe kad pitaju za koga navijas, odgovor ti je mrzim Zelju. Imao bi posla i bivsi doktor iz fk Sarajevu sa tobom. Obolio si, potrazi pomoc.Pitarsam je napisao/la: ↑23 apr 2024, 17:58Penješ se ubrzano na prvo mjesto mojih umilnih obožavatelja!
Jest da si prolupao,jest dati je vrteska u glavi
Jest da su ti oci iskolacile od huje
Jest da ti bjesnilo kipi iz smrdljivih usta
Jest da ti se ruke tresu
Ali,ti si mlad mitoman.Nemoj kloniti duhom.
Nego hoćeš li ma tekmu večeras?!
Dok Željkan umire tvoj glas se necuje!?!?
Sto se mene tice, pisi sta hocesz sve ti je oprosteno. Pukao si i to ozbiljno.
Zato sto je previše lagan i lepršav
Kisa i susnjezica 2 tjedna vec. Nije ko u Mostaru nevrijeme, al ono, borimo se.
Svi znamo da Beljo ne grijesi, lik je najspremniji linijski sudija na svijetu, nema potrebe nikako za raspravu i osvrtat se na komentare udarnika iz ortijesa i kruseva
Culi da su ugaseni napravili neku novu zastavu pa poletili po plijentutankamon1905 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:44Kisa i susnjezica 2 tjedna vec. Nije ko u Mostaru nevrijeme, al ono, borimo se.
Ima li iko na RA tribini? Zasto vam prije desetak minuta nakon komešanja 20 momaka trčeći izadje sa stadiona?
Briga me ko je i šta je. Treba upozoravati na orkestrirani lopovluk iz saveza koji je plod pijaĆarskog prostituiranja različitim političkim strankama.
Meni svejedno,čak i simpaticno ovo vase Mostarako prepucavanje i sve ostalo sto se tiče vas Zapadni i Desni ali brate ti kao navijač Zrinje pričati nekom o politici i pokusati politicki predstaviti neki drugi klub jednostavno ne ide pa makar to bio i Borac za vrijeme Vice...