Premijer liga BiH - aktuelno

boki86
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la boki86 » 25 apr 2024, 16:01

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
25 apr 2024, 15:36
boki86 je napisao/la:
25 apr 2024, 15:30
25 apr 2024, 15:24
Da je ilegalno i da je problem neko bi pokucao na vrata. Nemamo mi u Sarajevu, na grad mislim, taj luksuz koji imaju u nekim drugim sredinama da se na takve stvari gleda kroz prste.

Inace, kad im se vec isplacuje pola preko firme (isplacuje), kako se to uklapa u price da Mirvic i Tan samo sto nisu trazili "posudbe" nazad. Od koga da traze, od te firme?

Pocinjete se i vi gubit s tim stvarima, a predbacujete nasima da kuju teorije zavjere.
Udara ih zestoka paranoja, a sve u cilju da prikriju katostrofalno stanje u svojoj avliji, dugove od 15 miliona i gradjevinske mafije koja im je za vratom :kafa:
Ma budalastina. Njih gule i bacaju im suplje godinama, koce isti ljudi svaki napredak, a tek ce da ih raskuce. Dok oni znaju sve o tokovima novca u Sarajevu. Pazi molim te, milioni na Payoneer dolaze neometano, niko da se pocese. Jbt ne mozes poslati 500 eura iz inostranstva u BiH bez da te pitaju sta je, otkud ovo, a mi eto saljemo pare igracima na Payoneer kao da su freelanceri :rol:
Mirvic salje pare dhl-om u kutiji od cipela, ekspres preporuceno :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2024, 16:07

Sad bi se oni nešto sa nama upoređivali. Ne možeš ljudima objasniti da miješaju kruške i jabuke.

Vi ste klub koji je privatno vlasništvo, i samim tim zavisite od jednog čovjeka i njegovih finansija. Tako da uvijek postoji ogroman rizik da on prestane ulagati i da se klub nađe u ogromnim problemima, kao što se to recimo desilo Vardaru, koji je isto tako veliki klub u našim okvirima.

Niti jedan od tri vlasnika klub nije uspio napraviti samoodrživim, a svakome je to bio plan jer ne možeš pumpati pare dovijeka.

Nije napravljen niti jedan iskorak u odnosu na stanje prije 10 godina. Protraćeno je na desetine miliona maraka, gdje su prethodnici bili malo pametniji i mudriji od trenutnog vlasnika. Kad je Tan zavrnuo česmu, plate su kasnile šest mjeseci, a cifra nije bila ni blizu ovoj danas.

Mi smo druga priča, nama niko ne može reći "evo platiću 2 miliona duga poreskoj i sad ste moje vlasništvo" kao što je Tan rekao Kusturici. Mi kao klub imamo ogroman potencijal koji se kad-tad mora iskoristiti. Imamo nekretnine, najposjećeniji stadion, tradiciju, velike igrače, dakle sve ono što jedan fudbalski klub treba da ima.

Naša budućost je izvijesna, koliko god čekali na nju, vaša je neizvijesna. Zato jer ste skoro sve šanse propustili i danas ponovo trebate remont ekipe, minimalno deseti put u ovih deset godina. Znači sad neko ponovo treba da upumpa deset miliona maraka da bi krenuli ispočetka? Mislite da će to trajati dovijeka? Teško.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 apr 2024, 16:13

slika

Ministarstvo vanjskih poslova BiH na čelu sa Elmedinom Dinom Konakovićem je danas dodijelio diplomatske pasoše bh. sudijama.

Irfanu Peljti, Senadu Ibrišimbegoviću i Davoru Belji su danas u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova urečeni diplomatski pasoši.

Oni su tako postali dio sportista koji već imaju diplomatske pasoše BiH, a to su Lana Pudar, Lejla Njemčević, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Elvedina Mutaferija, Amel Tuka…

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 apr 2024, 16:20

svrakino1921 je napisao/la:
25 apr 2024, 16:13
slika

Ministarstvo vanjskih poslova BiH na čelu sa Elmedinom Dinom Konakovićem je danas dodijelio diplomatske pasoše bh. sudijama.

Irfanu Peljti, Senadu Ibrišimbegoviću i Davoru Belji su danas u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova urečeni diplomatski pasoši.

Oni su tako postali dio sportista koji već imaju diplomatske pasoše BiH, a to su Lana Pudar, Lejla Njemčević, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Elvedina Mutaferija, Amel Tuka…
Haj shvatam lani, musi i nurkicu, to su dobri sportisti, ali ovim ublehama :rol:
To je kad dovedes nastavnika fizickog da ti vodi diplomatiju. Bolje da je svom jaraninu gacaninu dao

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2024, 16:21

Rođeni, imate 1000 ulaznica na raspolaganju. Bujrum na derbi Bosne i Hercegovine u nedjelju.
Pored kluba navijača ''Red Army'', ulaznice možete kupiti kod nas u Titovoj i na aerodromu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 25 apr 2024, 16:27

svrakino1921 je napisao/la:
25 apr 2024, 16:13
slika

sta mislis svrakindolac moj dobri hoce li hadzija Konakovic uskoro dobiti karton crvene boje
suska se nesto

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 apr 2024, 16:30

boki86 je napisao/la:
25 apr 2024, 16:01
25 apr 2024, 15:36
boki86 je napisao/la:

Udara ih zestoka paranoja, a sve u cilju da prikriju katostrofalno stanje u svojoj avliji, dugove od 15 miliona i gradjevinske mafije koja im je za vratom :kafa:
Ma budalastina. Njih gule i bacaju im suplje godinama, koce isti ljudi svaki napredak, a tek ce da ih raskuce. Dok oni znaju sve o tokovima novca u Sarajevu. Pazi molim te, milioni na Payoneer dolaze neometano, niko da se pocese. Jbt ne mozes poslati 500 eura iz inostranstva u BiH bez da te pitaju sta je, otkud ovo, a mi eto saljemo pare igracima na Payoneer kao da su freelanceri :rol:
Mirvic salje pare dhl-om u kutiji od cipela, ekspres preporuceno :rol:
a i vi se hvatate na lupetanja koja izusti onaj specijalac sa durmitora :urnebes:
tip zadnji put u bih bio dok je brotnjo haralo ligom, 60,000 postova x 5 recenica prosjecno, bolje da je stampao neku satiru da se narod ima cemu smijati
NEMA NAZAD

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 25 apr 2024, 16:37

vidi kolumnista,blogera,ekonomskih i sportskih strucnjaka
marke za kafu nema samo sjedi i glumi bota za neku stipendiju od kluba

da nisu namjestili u Doboju ispali bi iz lige a ono prica o blistavoj buducnosti,navijaci im na poluvremenu je*u sa koljena na koljeno ,uporedis transfere zadnjih 15 godina vidis ko izbacuje igrace
ma imao bih milion stvari pisati ali kome,Durmitorskoj izbjeglici kome je jedini argument Mirvic,ko da ga je on pravio pa mu ne izlazi iz usta
ma ajde BRE
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 apr 2024, 16:40

ma jesi mi porasto
ma ko diro
slika
NEMA NAZAD

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 25 apr 2024, 16:45

Virtu4l je napisao/la:
To što je vama ispran mozak, to nema veze sa stvarnim stanjem na terenu. Na predsjednika saveza bi se mogli vaditi da ste tu negdje u vrhu, da odlučuje jednocifren broj bodova, ali vi za prvakom u tri sezone zaostajete skoro sto bodova.

Bio je Zrinjski prvak dva puta za vrijeme Vice Zeljkovića, je li i na to uticao ili je Zrinjski jednostavno bio svemirski brod za ostatak lige?

Čovječe samo tražite opravdanja i pokazujete prstom na neke imaginarne krivce, a suština je da ste loše vođen klub, da je previše talova i dogovora iza kulisa, da dovodite loše igrače i trenere, a nerijetko i one dobre zamijenite prosječnim da ne kažem lošim. To je recimo Rožman uradio kad je došao, dobre igrače je otjerao a doveo loše.

Brojevi nikad ne lažu, a brojevi kažu da je ekipa sa ubjedljivo najvećim ulaganjima ikada u našem fudbalu - tri sezone zaredom četvrta.
Ovo je, realno, istina. Crno na bijelo. Mislim da vas najvise i jebbe sto ne zelite to sebi da priznate.

Ja ne mislim da ste u opasnosti od iminentnog gasenja i ne mislim da je neki kriminal kod vas u pitanju, kao sto govore za placanja ispod stola i to. Otkrilo bi se davno da ima nesto. Jedini kriminal koji se desava je ne na stetu drzave nego na stetu vaseg kluba, sa tjeranjem i dovodjenjem igraca, nerealno visokim obestecenjima i platama itd.. Tu se neko ugradjuje 100% i to vidi svako ko prati ovu ligu i ima IQ veci od 80.

Isto je istina sto je neko napisao za botove. Ne govorim za PR i mazanje ociju od strane Mirvica, Rozmana, Ibricica, nego bas za ove forumske botove. To je strasno koliko ih ima, brat-bratu 60% vase teme. Ne kazem da su sve bukvalno uposlenici kluba, ali su ocito ljudi koji imaju neku korist od kluba. Ako iko zna sta je forumski bot to su navijaci Zelje, vjerujte nam na rijec :urnebes: Strasno kakve djecije spinove i price vam plasiraju, a vi se pecate kao somovi.
Zadnja izmjena: upohaluhizugnimda, dana/u 25 apr 2024, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 apr 2024, 16:46

⌛
slika
NEMA NAZAD

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 25 apr 2024, 16:50

A dok se vi svadjate… Borac sampion :kafa: :opaopa:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 apr 2024, 16:53

inace zemunci su skinuli masku vise puta u historiji, a najljepse je bilo gledati proslu godinu kada se samo naculo da bi neko arapsko ministarstvo kroz neke ljude moglo da posalje par arapskih igraca iz univerziteta u nk zelja na probu.

Nikom te ne damo je automatski pretvoreno u UPRI U ME, kule gradovi neboderi milioni milijarde pripreme spanija tunis amerika arabija itd.
Kada su ne tako inteligentni arapi vidjeli s kakvim izdrkotinama ovdje imaju posla, pobjegose prvim avionom nazad i povedose sve arapsko sa sobom, ukljucujuci i suske.

Ali nema veze, uslijedili su sastanci sa NK Dinamo koje dinamo nije smio ni objaviti jer nemaju pojma ni ko je sastancio ni kada, inace su dogovorene ogromne stvari i visemilionska saradnja! Tik tak
NEMA NAZAD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2024, 16:53

LaHaineLaHaine je napisao/la:
25 apr 2024, 16:50
Mi se ne svađamo, ovo su normalna prepucavanja navijača dva rivalska kluba. Vi ne znate kako je to, nemate rivale, jbg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 apr 2024, 16:56

Jaa kad uporedis sinocnu tekmu u Mostaru sa utakmicama koje Borac igra... :rol: :rol: :rol:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 25 apr 2024, 16:59

Virtu4l je napisao/la:
25 apr 2024, 16:53
Mi se ne svađamo, ovo su normalna prepucavanja navijača dva rivalska kluba. Vi ne znate kako je to, nemate rivale, jbg.
Nema ni Napoli pa im nista ne fali.
Jos treba neko da nam sara grafite i kidnapuje djecu po gradu.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 25 apr 2024, 17:02

Virtu4l je napisao/la:
Greska virto saberi se
Nemaju ni navijace a kamoli rivale
Bore se za titulu 400 ljudi na tribini :tralala:

MAMINHO66
Kontakt:

Post Postao/la MAMINHO66 » 25 apr 2024, 17:12

upohaluhizugnimda je napisao/la:
25 apr 2024, 16:45
Virtu4l je napisao/la:
To što je vama ispran mozak, to nema veze sa stvarnim stanjem na terenu. Na predsjednika saveza bi se mogli vaditi da ste tu negdje u vrhu, da odlučuje jednocifren broj bodova, ali vi za prvakom u tri sezone zaostajete skoro sto bodova.

Bio je Zrinjski prvak dva puta za vrijeme Vice Zeljkovića, je li i na to uticao ili je Zrinjski jednostavno bio svemirski brod za ostatak lige?

Čovječe samo tražite opravdanja i pokazujete prstom na neke imaginarne krivce, a suština je da ste loše vođen klub, da je previše talova i dogovora iza kulisa, da dovodite loše igrače i trenere, a nerijetko i one dobre zamijenite prosječnim da ne kažem lošim. To je recimo Rožman uradio kad je došao, dobre igrače je otjerao a doveo loše.

Brojevi nikad ne lažu, a brojevi kažu da je ekipa sa ubjedljivo najvećim ulaganjima ikada u našem fudbalu - tri sezone zaredom četvrta.
Ovo je, realno, istina. Crno na bijelo. Mislim da vas najvise i jebbe sto ne zelite to sebi da priznate.

Ja ne mislim da ste u opasnosti od iminentnog gasenja i ne mislim da je neki kriminal kod vas u pitanju, kao sto govore za placanja ispod stola i to. Otkrilo bi se davno da ima nesto. Jedini kriminal koji se desava je ne na stetu drzave nego na stetu vaseg kluba, sa tjeranjem i dovodjenjem igraca, nerealno visokim obestecenjima i platama itd.. Tu se neko ugradjuje 100% i to vidi svako ko prati ovu ligu i ima IQ veci od 80.

Isto je istina sto je neko napisao za botove. Ne govorim za PR i mazanje ociju od strane Mirvica, Rozmana, Ibricica, nego bas za ove forumske botove. To je strasno koliko ih ima, brat-bratu 60% vase teme. Ne kazem da su sve bukvalno uposlenici kluba, ali su ocito ljudi koji imaju neku korist od kluba. Ako iko zna sta je forumski bot to su navijaci Zelje, vjerujte nam na rijec :urnebes: Strasno kakve djecije spinove i price vam plasiraju, a vi se pecate kao somovi.
Gdje god je neki novac, tu su i ljudi koji zele nesto da se ogrebu. To sto ima "botova" koji zastupaju vlastite ili interese nekih ljudi po internetu nije nista neobicno. Sjecamo se svi kakve ste vi probleme sa tim imali kad je bio Misimovic u klubu, kada su na dva foruma radile dvije struje botova. Uostalom i danas je tako. Previse se pridaje paznje tim stvarima, upitno je koliko neki forum moze utjecati na bilo sta. Donekle moze ali daleko od toga da upravlja navijackom masom kako vi to predstavljate.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 apr 2024, 17:14

Suvorov je napisao/la:
25 apr 2024, 16:59
Virtu4l je napisao/la:
Nema ni Napoli pa im nista ne fali.
Jos treba neko da nam sara grafite i kidnapuje djecu po gradu.
Napoli nema rivala? :eh: :nene:
Salernitana, Roma, Juventus.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”