Virtu4l je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:30
To što je vama ispran mozak, to nema veze sa stvarnim stanjem na terenu. Na predsjednika saveza bi se mogli vaditi da ste tu negdje u vrhu, da odlučuje jednocifren broj bodova, ali vi za prvakom u tri sezone zaostajete skoro sto bodova.
Bio je Zrinjski prvak dva puta za vrijeme Vice Zeljkovića, je li i na to uticao ili je Zrinjski jednostavno bio svemirski brod za ostatak lige?
Čovječe samo tražite opravdanja i pokazujete prstom na neke imaginarne krivce, a suština je da ste loše vođen klub, da je previše talova i dogovora iza kulisa, da dovodite loše igrače i trenere, a nerijetko i one dobre zamijenite prosječnim da ne kažem lošim. To je recimo Rožman uradio kad je došao, dobre igrače je otjerao a doveo loše.
Brojevi nikad ne lažu, a brojevi kažu da je ekipa sa ubjedljivo najvećim ulaganjima ikada u našem fudbalu - tri sezone zaredom četvrta.
Ovo je, realno, istina. Crno na bijelo. Mislim da vas najvise i jebbe sto ne zelite to sebi da priznate.
Ja ne mislim da ste u opasnosti od iminentnog gasenja i ne mislim da je neki kriminal kod vas u pitanju, kao sto govore za placanja ispod stola i to. Otkrilo bi se davno da ima nesto. Jedini kriminal koji se desava je ne na stetu drzave nego na stetu vaseg kluba, sa tjeranjem i dovodjenjem igraca, nerealno visokim obestecenjima i platama itd.. Tu se neko ugradjuje 100% i to vidi svako ko prati ovu ligu i ima IQ veci od 80.
Isto je istina sto je neko napisao za botove. Ne govorim za PR i mazanje ociju od strane Mirvica, Rozmana, Ibricica, nego bas za ove forumske botove. To je strasno koliko ih ima, brat-bratu 60% vase teme. Ne kazem da su sve bukvalno uposlenici kluba, ali su ocito ljudi koji imaju neku korist od kluba. Ako iko zna sta je forumski bot to su navijaci Zelje, vjerujte nam na rijec

Strasno kakve djecije spinove i price vam plasiraju, a vi se pecate kao somovi.