braco je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:47Ušao sam danas na forum da širim Al Jaber propagandu
Al Jaber highlightsi iz Dinama:
Tri njegove asistencije na jednoj utakmici za Dinamo:
Al Jaber highlightsi sa jednog meča dok je igrao u Saudijskoj Arabiji:
Propagandni video njegovog predstavljanja koji su mi naredili da napravim Bin Salman i Romeo Jozak vol. 1:
Propagandni video njegovog predstavljanja koji su mi naredili da napravim Bin Salman i Romeo Jozak vol. 2:
Ima još dosta materijala njegovih poteza dok je igrao u saudijskoj ligi i reprezentaciji, pa ako želite mogu postaviti još.
Kakav talenat je Abdulmalik Al Jaber.![]()
braco je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:11Sav videomaterijal highlightsa i livestreamova anonimnih omladinskih turnira njegove repke za koje smo znali samo ja i saudijska obavještajna služba, koji sam postavljao za Al Jabera na ovaj forum nije bio uzaludan, postat ću toliko dosadan sa saudijskom propagandom da će me admin protjerat ko Lagumdžija alžirsku grupu
Nastavimo sa propagandim gifovima koje sam napravio:
![]()
braco je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:02Pozdrav plava braćo![]()
Napravio sam kompilaciju Al Jaberovih poteza za Želju i saudijsku reprezentaciju u sezoni 2023/2024, dakle samo iz trenutne sezone i ako vam nije problem pogledajte kako je mali odlično odigrao i za klub i za reprezentaciju posljednjih 6 mjeseci. Prosto vidiš koliko je talentovan za ovo malo minuta što je odigrao.
Kad pogledaš ove njegove pasove, čovjek se zapita zašto nema mjesta za njega barem zadnjih 20 minuta kad ganjamo rezultat (a ganjamo ga u većini utakmica ovog proljeća) jer ovakvi pasovi otključavaju protivničke odbrane. Nevjerovatno mi je da nema mjesta ni na klupi za njega, a redovno trenira.
Evo video:
Također Al Jaber je prije 2 mjeseca objavljen na jednoj od najpoznatijih svijetskih scouting stranica u rubrici "talent of the day", a u opisu objave možete vidjeli šta su napisali o njemu. Ova scouting stranica na facebooku broji preko 200.000 pratitelja tako da nije mala stvar.
Propaganda je konačno uspjela, srce ko munara