Meanwhile in Zenca:
bi bii biii biiiii biii biii
Moderator/ica: GracanicaAA
DOSLI NA MOTORU, SVI STALIRubikovaKocka je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:51A vjerujes li da prvoplasirani klub prati 6 navijaca u gostima![]()
Tesko te je razumjeti kad pises. Molio bih te da to popravis.
E jesi sad glup isp'o, pa ako nista jednom smo vec igrali Federalnu. Aaaj mjerna jedinico za glupocu, cak i jedan Truhlo je ta tebe znao ispasti pametnica.
Trener Slobode galantan nakon pobjede nad Mladosti DK: Zlatan Nalić sinoć je na pumpi počastio svoje igrače, a onda je ugledao jednu damu i nju je počastio s ledenom kafom s riječima imam veliki razlog da i vas počastim
Nalić napada titulu Prve lige, ali i žene po Žepču.
nemoj mi to radit, taman sam blokiro smora na fb. jest odvratna njuska sunce ti yebemredbull93 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 12:26Trener Slobode galantan nakon pobjede nad Mladosti DK: Zlatan Nalić sinoć je na pumpi počastio svoje igrače, a onda je ugledao jednu damu i nju je počastio s ledenom kafom s riječima imam veliki razlog da i vas počastim
Nalić napada titulu Prve lige, ali i žene po Žepču.![]()
Druga liga druga liga smiju vam se svi
Miran budi
kako to, pa on vam dode ko zvanicna stranica kluba, najbolji predsjednikov jaranVivaLaStella je napisao/la: ↑29 apr 2024, 17:02nemoj mi to radit, taman sam blokiro smora na fb. jest odvratna njuska sunce ti yebem
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 8 gostiju.