FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Golovi 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako ima naivnih ljudi i na kakve price padaju, sad da se Torabi vrati prvi bi ispred Zetre bili 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nista navijati nego napustiti i dati do znanja da ovako vise ne idemuhamedhulk je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:00Dobra. Kontrola haman cijelu utakmicu. Idemo dalje!
Oko navijaca, samo se na sjeveru ovo radilo ili? Poenta je da sjever nije nikad bacao predmete na nekog, njihov grijeh su baklje i topovski. Tako da je ovo bezze ispalo ali nisu ni oni trebali ici vani, navijaj kad si vec usao.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
mucna i teska noc za ubacenog balavog elementa, nije zasluzio ni da mu se citira

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA
NEMA NAZAD
- IsmirMirvic
Kako sam i najavio pred utakmicu:
Velicanstvena bordo noc!
Jednostavno, imao sam neki dobar feeling u vezi ovog duela. Znao sam da nasi momci nece iznevjeriti.IsmirMirvic je napisao/la: ↑28 apr 2024, 18:57Javno vam garantujem da izgubiti necemo!
Vi samo dodjite na Kosevo i podrzite nase momke![]()
Velicanstvena bordo noc!
- skullcrusher
- Kontakt:
WWIN Liga BiH 23/24
FK SARAJEVO - FK VELEŽ (1 : 0) 3 : 0
Datum: 28.04.2024 20:45
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 7100
FK SARAJEVO - FK VELEŽ (1 : 0) 3 : 0
Datum: 28.04.2024 20:45
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 7100
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ne sviđa mi se nikako način borbe Hordi po bilo kojem pitanju, neodgovara trener prazna tribina, MUP provodi i pravi presing opet pražnjenje tribine? Niko nije iznad kluba i rezultata kluba pa ni mi navijači, bez obzira na dešavanja nisu trebali ostaviti igrače bez podrške i svakako treba gledati na tribinu kao sredstvo da nešto kažeš i preneseš jer ti momci koji igraju nisu krivi nizašto. Vrlo bitna tri boda i zaslužena pobjeda. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Fuj razbucali plavu fekaliju nedavno. Zaboravio??? Fuj kako bezveze i suptilno pravis od njih bauk.
Plaveee qaramoo
- 1 9 4 6 -
Igra i rezultat uopće ne moraju biti povezani jedno sa drugim a rezultatom sam zadovoljan. Glupo je i pomslit da neki navijač nije zadovoljan pobjedom svog kluba.JuricaSpindl je napisao/la: ↑29 apr 2024, 00:26Prvo ti nije valjao sastav, pa ne valja sad kako se zadržava vrijeme, vidim ni igrom nisi zadovoljan(3-0). Ima li šta da je makar bilo približno "dobrom"?
Kad budemo davali golove iz posjeda a ne iz protivničkih grešaka onda ču biti zadovoljan i igrom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Divna Bordo noc u Seher Sarajevu.
Derbi BiH odigran do 25 min.pred 9 000 navijača.
Moglo je biti 4-5:0,ali i veoma lako 2:2.
Nazalost,opet frka na Kosevu,po obicaju.
Ovaj put HZ opravdano iz revolta napustile Sjever.
To je strahota kakva tortura policije iz tekme u tekmu na Kosevu.
Da utakmica nije bila od velike važnosti vjerovatno bi i
Vecina Istoka napustila stadion.
Mislim da su HZ kao organizovana navijačka skupina
možda trebali udariti qurac muriji i trkeljanju i mangupski
Doći na kraj istoka prema sjeveru.
Ipak Mi smo svi tu zbog ljubavi i podrške prema voljenom Klubu.
Administracija kluba bi svakako morala organizovati sastanak
sa Magodom i Katicom.
Ubrzo imamo 2 domaće,pa onda za par mjeseci Evropu.
Specijalcima je ego uvrijedjen i povrijedjen zbog onog
Gaženja kod Bristola.Ali ovo nije Divlji Zapad da se brutalno
Svete na ostalim Bordo navijačima i prosipaju silu bez razloga.
Šta je radilo 30 specijalaca na vrhu juga?!
Sjedili i gledali tekmu.
P.S.Da vidimo tu istu policiju i specijalce kako će odraditi
Tekmu na Mitoman areni u petak.
U leglu dilera i kriminala.Doduse mitomani su u talu i smekaju
Za policiju.Znaci,vjerovatno ništa!!
Derbi BiH odigran do 25 min.pred 9 000 navijača.
Moglo je biti 4-5:0,ali i veoma lako 2:2.
Nazalost,opet frka na Kosevu,po obicaju.
Ovaj put HZ opravdano iz revolta napustile Sjever.
To je strahota kakva tortura policije iz tekme u tekmu na Kosevu.
Da utakmica nije bila od velike važnosti vjerovatno bi i
Vecina Istoka napustila stadion.
Mislim da su HZ kao organizovana navijačka skupina
možda trebali udariti qurac muriji i trkeljanju i mangupski
Doći na kraj istoka prema sjeveru.
Ipak Mi smo svi tu zbog ljubavi i podrške prema voljenom Klubu.
Administracija kluba bi svakako morala organizovati sastanak
sa Magodom i Katicom.
Ubrzo imamo 2 domaće,pa onda za par mjeseci Evropu.
Specijalcima je ego uvrijedjen i povrijedjen zbog onog
Gaženja kod Bristola.Ali ovo nije Divlji Zapad da se brutalno
Svete na ostalim Bordo navijačima i prosipaju silu bez razloga.
Šta je radilo 30 specijalaca na vrhu juga?!
Sjedili i gledali tekmu.
P.S.Da vidimo tu istu policiju i specijalce kako će odraditi
Tekmu na Mitoman areni u petak.
U leglu dilera i kriminala.Doduse mitomani su u talu i smekaju
Za policiju.Znaci,vjerovatno ništa!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Halali, do jucer smo zalili jer nam je golman linijas.zaostrog je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:54Ovi izlasci Ilieva s linije prilikom penala se moraju korigovati. Nigdje u Evropi, na ozbiljnom nivou, golmani ne izlaze. Svi su to prihvatili, naučili, na tome se radi i bude ok. Nije više bitno je li ok ili nije ovdje, ali u Evropi će mu ovo vratiti. Nema nikakvog smisla ne raditi na tome.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Neki jos uvijek misle da se ovo radi zbog baklji.Nabijem i upravu sto pristaje na ovo(ako ne i trazi) i mup na qurac.Na nama nasli siljiti qurac.A upravi bi ocigledno bilo najdraze da ponovo igramo pred praznim sjeverom jer puno je par hiljada radi kazni dati a nije puno sto Penarandi svakog prvog 40.000 KM legne na racun sto grije klupu i kasni na trening redovno.Trebalo im yebati majku za ono saopstenje neki dan oko parola.Koji strumf u klubu se ne slaze sa parolama sa derbija isto nabijem na qurac i neka ide iz kluba!
Fudbal se igra zbog navijaca!
Yebo vam Zeljo najmilije!
Sto se tice utakmice,Velez igrao sa pola snage jer su obezbjedili 3.mjesto.Kad je normalno sudjenje moze se igrati.Bravo momci!Idemo dalje!
Sto se tice utakmice,Velez igrao sa pola snage jer su obezbjedili 3.mjesto.Kad je normalno sudjenje moze se igrati.Bravo momci!Idemo dalje!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 apr 2024, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako si bio na istoku/zapadu, nisu te rovili kako si predstavio u prvom dijelu.MAMINHO66 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:57Mucna, tuzna i teska noc.
Tortura kakvu ne pamtim. Mene balavci rove, prevrcu mi dzepove, zaplijenili mi upaljac. Covjek ispred mene sa sinom, ne daju da dijete unese sok na slamku. Nekog momka natjerali da se izuje. Ja mislim da bi bolje prosli na Marakani i Poljudu.
Onda udjes na tribinu i gledas potpunu farsu. Velez koji igra u drugoj brzini, igraci im akcije zavrsavaju sutevima na Ciglane i centarsutevima na bolnicu, dodaju se lagano kao da oni vode. Ako nam trebaju ovakve utakmice da odemo u Europu, onda bolje da ne idemo nikako.
Smucilo mi se sve. Otisao sam ranije sa stadiona. To sam svojevoljno uradio mozda ukupno 3-4 puta za ovih 45 godina koliko idem na Kosevo.
Ovo nije moje Sarajevo, ni po cemu.
Sad mi slobodno psujte sve sto hocete i zovite me opet strumfom i kojim god imenima zelite.
Ako si bio na sjeveru, kosi se sa ovim izašao ranije jer su momci oko 25' min svi izašli niko nije ostao na tribini.
Daj Bože da si nos pomolio na stadion nego skupljao info da bi hraknuo po nečemu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Tuzna je ova sezona za tebe a naredna ce biti jos gora sizofrenicaru strumfovski sve ti zensko u familiji yebem.MAMINHO66 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:57Mucna, tuzna i teska noc.
Tortura kakvu ne pamtim. Mene balavci rove, prevrcu mi dzepove, zaplijenili mi upaljac. Covjek ispred mene sa sinom, ne daju da dijete unese sok na slamku. Nekog momka natjerali da se izuje. Ja mislim da bi bolje prosli na Marakani i Poljudu.
Onda udjes na tribinu i gledas potpunu farsu. Velez koji igra u drugoj brzini, igraci im akcije zavrsavaju sutevima na Ciglane i centarsutevima na bolnicu, dodaju se lagano kao da oni vode. Ako nam trebaju ovakve utakmice da odemo u Europu, onda bolje da ne idemo nikako.
Smucilo mi se sve. Otisao sam ranije sa stadiona. To sam svojevoljno uradio mozda ukupno 3-4 puta za ovih 45 godina koliko idem na Kosevo.
Ovo nije moje Sarajevo, ni po cemu.
Sad mi slobodno psujte sve sto hocete i zovite me opet strumfom i kojim god imenima zelite.
Ima li neko da odstrani ovo **** s teme?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sve je od onog pretproslog derbija. Sve ti mogu halalit, ali ako na nekoga njihovog udaris... Uprava kluba bi trebala da sjede s nekim, da poprica i da se ovo rijesi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:05Neki jos uvijek misle da se ovo radi zbog baklji.Nabijem i upravu sto pristaje na ovo(ako ne i trazi) i mup na qurac.Na nama nasli siljiti qurac.A upravi bi ocigledno bilo najdraze da ponovo igramo pred praznim sjeverom jer puno je par hiljada radi kazni dati a nije puno sto Penarandi svakog prvog 40.000 KM legne na racun sto grije klupu i kasni na trening redovno.Trebalo im yebati majku za ono saopstenje neki dan oko parola.Koji strumf u klubu se ne slaze sa parolama sa derbija isto nabijem na qurac i neka ide iz kluba!
Procitaj sta sam napisao. treba uvest na svim stadionimapitartz je napisao/la: ↑29 apr 2024, 00:07Eto jedino se na sjeveru pale baklje i pišu parole.. Ma daj ba..JVVVST je napisao/la: ↑29 apr 2024, 00:03Ne pravi se glup svega ti. Ne maltretiraju ih, nego ih pretresaju do gaca.Variolavera je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:56Bijedo pitarska. Maltretiraju momke kao da su ratni kriminalci, a vama je tesko izaci, solidarisati se i pokazati da se ne mogu tako na Kosevu ponasati i sprovoditi neosnovanu silu instruisanu od kriminalne organizacije kakva je MUP koja ima vise uhapsenih medju svojim redovima nego bilo koja organizacija u BIH. Nemojte slucajno fuliti poluvrijeme zarad nekog principa i svoje brace sa stadiona. Zato je i jesmo kao drustvo na najnizim granama, beskicmenjaci, moze jahati po nama kako god ko hoce i kad hoce. Bijedo.
Pruzeno je bezbroj prilika, receno 100 puta, ne izbijajte pare klubu radi primitivnog preseravanja sa topovskim i bakljama. Neces poslusat? Bogami hoces, nije da se pitate.
Za pola godine dat opet sansu, prvi put kad se budu sranja pravila i palila, opet uvesti kontrole.
Ovo je odlicno i treba uvest na svim stadionima. Samo malo vise mjesta za pregled da se ne kasni na utakmicu, ali polako, dok se uhodaju.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Uprava najveci krivac jer je pristala na ovo i neka preuzmu odgovornost.Ne moze niko tebi nametnuti kakvu ces ti kontrolu imati na svom stadionu.Sto na Grbavici ovo nema?Sta smo to mi zivotinje a njihovi akademici svi?Njihovi ne ganjaju ljude po gradu nozevima,stavljaju ljude u gepek,prave sacekuse?Nego nasi?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:09Sve je od onog pretproslog derbija. Sve ti mogu halalit, ali ako na nekoga njihovog udaris... Uprava kluba bi trebala da sjede s nekim, da poprica i da se ovo rijesi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:05Neki jos uvijek misle da se ovo radi zbog baklji.Nabijem i upravu sto pristaje na ovo(ako ne i trazi) i mup na qurac.Na nama nasli siljiti qurac.A upravi bi ocigledno bilo najdraze da ponovo igramo pred praznim sjeverom jer puno je par hiljada radi kazni dati a nije puno sto Penarandi svakog prvog 40.000 KM legne na racun sto grije klupu i kasni na trening redovno.Trebalo im yebati majku za ono saopstenje neki dan oko parola.Koji strumf u klubu se ne slaze sa parolama sa derbija isto nabijem na qurac i neka ide iz kluba!
Na istok i zapad se ne moze unijeti baklja samo na sjever?
Ovo je sramno da 10 minuta do utakmice pustaju po 5 ljudi da ulazi i traze od ljudi da se do gole kože skidaju.Kad dodje zima neko ce ti se po minusu skidati da provoris ima li sta u gacama?
Puna podrska za Horde!
Ako klub nastavi klimati glavom na ovo onda ne zasluzuju nikakvu podrsku i taj bojkot cu podrzati bez razmisljanja za razliku od neki prethodni.Dohavizajte se pic.ketine jedne!Ne klimajte glavom vise pokazite muda!
Znam ja njihovo razmisljanje kontaju Haj dobro je ustedit cemo na kaznama a ne znaju da prave jos goru situaciju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Malo si pobrko brate. Ja se ubrajam u tu vrstu publike, dodjem s malom ponekad, i osjecam se 10 puta sigurnije ovako.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Cist penal je bio. Ne znam na osnovu čega si vidio da je diskutabilan. Sudjenje je bilo korektno, osim u par navrata u prvom poluvremenu. Hasić me nervira nenormalno. Spasio ga je taj go na kraju ali osim toga nije ništa pokazao, ne samo ovu tekmu nego uveliko par tekmi prije. Bespotrebne tenzije one sa Kyeremehom.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:01Pogresna ponovo odluka hz. STAVILI SU SVOJ INTERES PRIJE KLUBA..
Ureduje protestvat zalit se za ovo ili protest izvrsit prelazak na istok ili napustanje tribine 5 min prije kraja..
Al fala bogu pobjedili smo, zasluzena pobjeda trebalo he bit 6:1
Velez nijednu sansu nije imao, cak i penal veoma diskutabilan i nije bila sansa za go.. kapetanovic toplo hladno sasvim ok za njegove godine i prvu sezonu..
Ove zadnje 4 utakmice su pokazale da smo daleko naj jaca ekipa.. zrinjski je uzo velezje 3:0 al velez je mogo bolje izgledo nego veceras
I to bi bilo sad -1 da nije cetnik vico odradio svoje
Što se tiče sjevera, nisam za to da se baklje bacaju na stadion ali mi je okej da budu na tribinama sve dok nekoga ne povrijedi. Glupost isto da se keks može unijeti a sok ne može. Ne znam samo zašto su se odlučili na ovaj potez na ovakvoj utakmici dva prijateljska kluba. Razumio bih da je derbi u pitanju. Sta čovjek da ocekuje u BL ili Listici kada balija vrši teror nad svojima?! Imalo bi se ovde napisati dosta toga ali nemam živaca. U sud kad uđeš ne pretresa te, a ne ovaj teror vršiti nad navijačima.
Svaka čast Ilievu na odbranjenom penalu, ali se i kockao sa živcima navijaca kada je odlučio glumiti Manuela Neuera

Moglo se možda više uraditi preko lijeve strane jer je Kapetanović bio konstantno slobodan, sad jesu li ga ciljano ostavljali samog haj ga znaj. Renan i Hamza na zadatku. Sve u svemu odlična utakmica.
Sve čestitke i za Red Army.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mi haj sto smo trn u oku svima nego i sami sebi
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, jurisicduska, THEC, Venom i 42 gosta.