Nisam brate, i ja cesto dodem sa malim i ako je ono ugodan osjecaj e onda pisaj ga.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Kupi od Mirvica prava na klub i rijesio si problem. Dovedi Zeku, Zalizanog, Usranog i ostale "legendice" i mirna Bosna

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Sjever je odavno izgubio kredibilitet kod drugih tribina tako da o nekoj solidarnosti možeš samo sanjati.Variolavera je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:56Bijedo pitarska. Maltretiraju momke kao da su ratni kriminalci, a vama je tesko izaci, solidarisati se i pokazati da se ne mogu tako na Kosevu ponasati i sprovoditi neosnovanu silu instruisanu od kriminalne organizacije kakva je MUP koja ima vise uhapsenih medju svojim redovima nego bilo koja organizacija u BIH. Nemojte slucajno fuliti poluvrijeme zarad nekog principa i jedinstva sa navijacima istog kluba. Nije bitna baklja i ko kad pali, bitno je da stanes uz svoje kad je problem, pogotovo kad se ovi kriminalci izivljavaju. Zato je i jesmo kao drustvo na najnizim granama, beskicmenjaci, moze jahati po nama kako god ko hoce i kad hoce. Bijedo.
Oni svakako furaju svoj fazon bez da ih se dotiče mišljenje ostalih navijača.
- napoleon72
- Kontakt:
Jedno je golman linijas koji ne izlazi s linije tokom igre, a nesto skroz drugo nepravilno branjenje penala. U pravu je zaostrog, u Evropi ce se svaki ovakav penal ponovit.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:00Halali, do jucer smo zalili jer nam je golman linijas.zaostrog je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:54Ovi izlasci Ilieva s linije prilikom penala se moraju korigovati. Nigdje u Evropi, na ozbiljnom nivou, golmani ne izlaze. Svi su to prihvatili, naučili, na tome se radi i bude ok. Nije više bitno je li ok ili nije ovdje, ali u Evropi će mu ovo vratiti. Nema nikakvog smisla ne raditi na tome.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Samo da se najebem komplet familije svakom “navijacu” FKS koji podrzava onu represiju policije i priziva engleski stil na stadionima.
Laze kao pasce. Na istoku nisu nikako rovili,letimicno te dotakne,pro forme,onaj standardni sjekutiti od prije. Mogao si mitraljez unijeti. Sto znaci da uopste nije bio na tekmi. Btw ,podrska za HZ u borbi protiv policijskog zlostavljanja.mnon46 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:05Ako si bio na istoku/zapadu, nisu te rovili kako si predstavio u prvom dijelu.MAMINHO66 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:57Mucna, tuzna i teska noc.
Tortura kakvu ne pamtim. Mene balavci rove, prevrcu mi dzepove, zaplijenili mi upaljac. Covjek ispred mene sa sinom, ne daju da dijete unese sok na slamku. Nekog momka natjerali da se izuje. Ja mislim da bi bolje prosli na Marakani i Poljudu.
Onda udjes na tribinu i gledas potpunu farsu. Velez koji igra u drugoj brzini, igraci im akcije zavrsavaju sutevima na Ciglane i centarsutevima na bolnicu, dodaju se lagano kao da oni vode. Ako nam trebaju ovakve utakmice da odemo u Europu, onda bolje da ne idemo nikako.
Smucilo mi se sve. Otisao sam ranije sa stadiona. To sam svojevoljno uradio mozda ukupno 3-4 puta za ovih 45 godina koliko idem na Kosevo.
Ovo nije moje Sarajevo, ni po cemu.
Sad mi slobodno psujte sve sto hocete i zovite me opet strumfom i kojim god imenima zelite.
Ako si bio na sjeveru, kosi se sa ovim izašao ranije jer su momci oko 25' min svi izašli niko nije ostao na tribini.
Daj Bože da si nos pomolio na stadion nego skupljao info da bi hraknuo po nečemu.
Tekma,sretna i spretna. Odavni niismo dali gol u prvoj minuti,ne sjecam se kad zadnji put.
Rezultat fantastican. Igra nula bodova. Igrac sa najvise pasova Ilijev. Lopta konstantno ide prema nazad, prema golmanu. Spori smo i anemicni,bezidejni. Crna Mamba je unijela zivost i energiju,zato jer se krece,jer je brz i agresivan. Bekovi igraju kao 1965-e

Nisu ofanzivni. Ili ne znaju ili ne mogu. Uglavnom ne valja. Mali Celik je fantastican. Djurickovic ( isto dobar juce ) i Celik moraju biti stoperi a ako Skijas hoce treceg stopera,neka ubacuju nekoga od preostale dvojice,mada realno oni nisu za ekipu s ambicijama,spori su i nepokretni.
Catakovic ima gol iasistenciju,tesko je naci zamjerku ali i on je prespor,guzlat. Puno se namjesta a to je zato sto je prakticno igrac s jednom nogom.
A za ove lige je dobar,protiv slabijih ekipa a vecinom su takve kod nas. Protiv brzih,agresivnih,fizicki spremnih stopera ne moze doci do izrazaja.
Ali zato Renan ! Brzina,spremnost,osjecaj,efikasnost snalazljivost,sve !! Top napadac. Rodjeni ubica !! Steta sto nikako ne moze se naci neko ko bi ga hranio loptama. Njemu ne bi bilo granice u davanju golova.
Helem,dobro je privescemo sezonu kraju s nekim minimalnim uspjehom. Za nadati se boljoj iducoj.
A na kojoj si ti tribini bio kralju? Ako si na sjeveru morao si izaci u 25 minuti. Ja sam na zapadu bio tamo se ulazilo bez bilo kakvog pregleda za 2 min bukvalno. Vidim momci pisu na istoku isto. Znaci na sjeveru nisi bio ocito jer nisi sam sa malcem ostao do pred kraj.MAMINHO66 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:57Mucna, tuzna i teska noc.
Tortura kakvu ne pamtim. Mene balavci rove, prevrcu mi dzepove, zaplijenili mi upaljac. Covjek ispred mene sa sinom, ne daju da dijete unese sok na slamku. Nekog momka natjerali da se izuje. Ja mislim da bi bolje prosli na Marakani i Poljudu.
Onda udjes na tribinu i gledas potpunu farsu. Velez koji igra u drugoj brzini, igraci im akcije zavrsavaju sutevima na Ciglane i centarsutevima na bolnicu, dodaju se lagano kao da oni vode. Ako nam trebaju ovakve utakmice da odemo u Europu, onda bolje da ne idemo nikako.
Smucilo mi se sve. Otisao sam ranije sa stadiona. To sam svojevoljno uradio mozda ukupno 3-4 puta za ovih 45 godina koliko idem na Kosevo.
Sad mi slobodno psujte sve sto hocete i zovite me opet strumfom i kojim god imenima zelite.
Smrdi ti prica dobro.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 29 apr 2024, 08:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je isto tačno. Napuštanjem tribine se u jednu ruku priznaje poraz i nemoć. Treba jasno iznijeti kritike. Evo već se po medijima razvodnilo da je to zbog sokića Dvojnih C, a istina je da se napustilo zbog skidanja do gača i to je trajalo do 20. min utakmice. AKo se već hoće disciplina onda je i Istok zaslužio isti tretman, jer svako malo gađaju igrače i službena lica. Ja sam lično bio na istoku, nisu mi dali sokić (istina), ali sam mogao zolju unijeti ispod jakne. Znači da nije u tome poenta.Amcho1 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 00:45Ne sviđa mi se nikako način borbe Hordi po bilo kojem pitanju, neodgovara trener prazna tribina, MUP provodi i pravi presing opet pražnjenje tribine? Niko nije iznad kluba i rezultata kluba pa ni mi navijači, bez obzira na dešavanja nisu trebali ostaviti igrače bez podrške i svakako treba gledati na tribinu kao sredstvo da nešto kažeš i preneseš jer ti momci koji igraju nisu krivi nizašto. Vrlo bitna tri boda i zaslužena pobjeda. Poz
Mislim da Horde zbog ljubavi prema klubu trebaju malo popustiti sa priotehnikom, pretjeruje se često zvuči kao da je ratno stanje, ali insistirati na video nadzorima, identifikaciji prekršioca a ne da se kazne adresiraju klubu.
Ali vjerovatno nema ništa od te priče...
Koševo može biti krcato, ali bez Hordi je to pozorište. Ekipi se može dovoljno pomoći grlom, dlanovima, šalovima, mobitel blicevima, 3D koreografijama, goni ba više baklje i topovske...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 29 apr 2024, 07:57, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Osttribine
- Kontakt:
Sinocnji pristup MUPa prema navijacima na Sjeveru je pokazao da ovu nesposobnu "kartel" vlast trebamo mijenjati na slijedecim izborima, dovoljno je samo da vidis Federalnog ministra Mupa Isaka i sve ti je jasno. Sto se Istoka i Zapada tice nisu nikoga maltretirali cak sta vise jedva da su nas zastitari i pregledali na Istoku, tako da ovaj sto pise o torturi nekoj na te dvije tribine se.re ko foka. A posebeno o nekom pustanju utakmice, pa Velez nas u dva navrata nije pustao kada im nizasta nije trebalo, a nama gorilo za titulu (2007., 2015.), nego jednostavno falilo im je par igraca, pa onaj nas Gulijasvili im je pola ekipe, mozda su nas malo i potcijenili i ispao je ovako visok rezultat. Sto se igre tice nista to bajno nije bilo, slaba je ovo predstava za ekipu koja ce vjerovatno igrati Evropu, bojim se opet kakvog debakla od iole ozbiljnije ekipe u evropi. Skripi na dosta pozicija u timu.
Prvo se informisi pa onda seri ovdje. Njima je murija upala pred derbi u prostorije udruzenja i uzela more baklji i cega sve ne. A pretreseni su isto kao i mi na utakmici.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:18Uprava najveci krivac jer je pristala na ovo i neka preuzmu odgovornost.Ne moze niko tebi nametnuti kakvu ces ti kontrolu imati na svom stadionu.Sto na Grbavici ovo nema?Sta smo to mi zivotinje a njihovi akademici svi?Njihovi ne ganjaju ljude po gradu nozevima,stavljaju ljude u gepek,prave sacekuse?Nego nasi?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:09Sve je od onog pretproslog derbija. Sve ti mogu halalit, ali ako na nekoga njihovog udaris... Uprava kluba bi trebala da sjede s nekim, da poprica i da se ovo rijesi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:05Neki jos uvijek misle da se ovo radi zbog baklji.Nabijem i upravu sto pristaje na ovo(ako ne i trazi) i mup na qurac.Na nama nasli siljiti qurac.A upravi bi ocigledno bilo najdraze da ponovo igramo pred praznim sjeverom jer puno je par hiljada radi kazni dati a nije puno sto Penarandi svakog prvog 40.000 KM legne na racun sto grije klupu i kasni na trening redovno.Trebalo im yebati majku za ono saopstenje neki dan oko parola.Koji strumf u klubu se ne slaze sa parolama sa derbija isto nabijem na qurac i neka ide iz kluba!
Fudbal se igra zbog navijaca!
Yebo vam Zeljo najmilije!
Sto se tice utakmice,Velez igrao sa pola snage jer su obezbjedili 3.mjesto.Kad je normalno sudjenje moze se igrati.Bravo momci!Idemo dalje!
Na istok i zapad se ne moze unijeti baklja samo na sjever?
Ovo je sramno da 10 minuta do utakmice pustaju po 5 ljudi da ulazi i traze od ljudi da se do gole kože skidaju.Kad dodje zima neko ce ti se po minusu skidati da provoris ima li sta u gacama?
Puna podrska za Horde!
Ako klub nastavi klimati glavom na ovo onda ne zasluzuju nikakvu podrsku i taj bojkot cu podrzati bez razmisljanja za razliku od neki prethodni.Dohavizajte se pic.ketine jedne!Ne klimajte glavom vise pokazite muda!
Znam ja njihovo razmisljanje kontaju Haj dobro je ustedit cemo na kaznama a ne znaju da prave jos goru situaciju
Ovo je cisto odluka, hir ili sta vec MUPa KS. Iz kojih razloga dalo bi se diskutovati.
-
- Kontakt:
Znam ja tonokee je napisao/la: ↑29 apr 2024, 07:59Prvo se informisi pa onda seri ovdje. Njima je murija upala pred derbi u prostorije udruzenja i uzela more baklji i cega sve ne. A pretreseni su isto kao i mi na utakmici.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:18Uprava najveci krivac jer je pristala na ovo i neka preuzmu odgovornost.Ne moze niko tebi nametnuti kakvu ces ti kontrolu imati na svom stadionu.Sto na Grbavici ovo nema?Sta smo to mi zivotinje a njihovi akademici svi?Njihovi ne ganjaju ljude po gradu nozevima,stavljaju ljude u gepek,prave sacekuse?Nego nasi?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 apr 2024, 01:09
Sve je od onog pretproslog derbija. Sve ti mogu halalit, ali ako na nekoga njihovog udaris... Uprava kluba bi trebala da sjede s nekim, da poprica i da se ovo rijesi.
Na istok i zapad se ne moze unijeti baklja samo na sjever?
Ovo je sramno da 10 minuta do utakmice pustaju po 5 ljudi da ulazi i traze od ljudi da se do gole kože skidaju.Kad dodje zima neko ce ti se po minusu skidati da provoris ima li sta u gacama?
Puna podrska za Horde!
Ako klub nastavi klimati glavom na ovo onda ne zasluzuju nikakvu podrsku i taj bojkot cu podrzati bez razmisljanja za razliku od neki prethodni.Dohavizajte se pic.ketine jedne!Ne klimajte glavom vise pokazite muda!
Znam ja njihovo razmisljanje kontaju Haj dobro je ustedit cemo na kaznama a ne znaju da prave jos goru situaciju
Ovo je cisto odluka, hir ili sta vec MUPa KS. Iz kojih razloga dalo bi se diskutovati.
I razumijem donekle za derbi,ali sto se ta praksa nastavila na narednim utakmicama?Hoce li njih u petak pustati 5 po 5 10 minuta pred utakmicu?Hoce u qurcu.To ne smiju vise spomenuti dole.To samo nasi dopustaju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
I u doba talijanske cosanostre je vrijedilo pravilo - na policajca ne smijes udarit. Mafije se rokaju medjusobno, policija zmiri dok na njih neko ne udari. Onda ide represija.
Nije se puno odmaklo od tog. Kao sto smo 2014. godine i mi i Manijaci dobro iskihali one proteste i paljenje zgrada po Sarajevu (Manijaci fasovali u kupu na Kosevu, mi fasovali par mjeseci kasnije u ligi na Grbavici), tako je i sad ova represija 99% motivisana gazenjem policajca autom uoci predzadnjeg derbija. Kakve baklje, ovo je samo pokazivanje "ko je baja" i sta te ceka kad na njih udaris.
Nije se puno odmaklo od tog. Kao sto smo 2014. godine i mi i Manijaci dobro iskihali one proteste i paljenje zgrada po Sarajevu (Manijaci fasovali u kupu na Kosevu, mi fasovali par mjeseci kasnije u ligi na Grbavici), tako je i sad ova represija 99% motivisana gazenjem policajca autom uoci predzadnjeg derbija. Kakve baklje, ovo je samo pokazivanje "ko je baja" i sta te ceka kad na njih udaris.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Druze; slazem se ja da nije bila leprsava igra i igra koju sam ija licno ocekivao oko 30 kola.MAMINHO66 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:57Mucna, tuzna i teska noc.
Ali treba posteno reci da posle ovakvog niza od 4 vrlo zahtjevne utakmice zeljo borac zrinjski velez gdje te na svakoj ovoj utakmici tesko SUDIJA ZAKOLJE osim protiv veleza a prije toga sudiskim kradjama izgubis kup i odes na -3 boda nije to lahko.
Ako mislis da je Velez pustio utakmicu, to bi mogao povjerovat samo da su matematicki izborili evropu poraz od posusja (vidjeces drug da ce ih posusje uzet) i nasa pobjeda nad slogom mogla bi velez kostat evrope..
U obrani ti je Kapetanovic napravio penal djete koje ima 19 godona kome je ovo prva sezona i ovakve greske moramo istrpit ako se vidimo parole ISTRPIT.. koliko mu je bilo tesko pogledaj njegovu realciju kod odbranjenig penala.
Moj osjecaj je takav da ovi igraci igraju (vecina) daju od sebe samo 30% ne zbog Rozmanovog slabog rada vec ona kradja u uglheviju pa u bl pa na uzvratu pa igman pa los rez na grbavici i los rezi protiv ubica je uzdrmo kompaktnos uzdrmao je ekipu jer trener i sd nni mirvic nisu pripremali ekipu za tako nesto jer ne da to nije fer play ovo su ILEGALNE STVARI. Bez obzira na sve unas je ekipa mlada sigurno mozda i najmladja u ligi i ove stvari utjecu puno
Sto se tice Hordi podrzavam protest, ali gledat interes grupe prije kluba je nedopustivo. Maglo se i trebalo se ovo drugacije artikulisat..
Ako je ovo uradjeno u vidu protesta sto nece moci unijet baklje, onda je to druga prica.
Zadnjih 10 godina samo za baklje topovske i dimne smo platili preko 1,5 m km. NAGRADA OD UEFE I NS BH ZA OSVAJANJE LIGE I KUPA BH (znaci dupla kruna)
1 m km je bilo od uefe sad je cinimi se 1,6 m km
300 k km za ligu i 40 k km za kup JEDNAKO JE 1,94 m km
Znaci nepostoji covjek koji mi moze objasnit DA JE TO OK
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
100% je tako. Ljudi pisu svasta, a upravo je do toga.napoleon72 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 08:22I u doba talijanske cosanostre je vrijedilo pravilo - na policajca ne smijes udarit. Mafije se rokaju medjusobno, policija zmiri dok na njih neko ne udari. Onda ide represija.
Kad im na kolegu uradis najebo si. Zato kazem opet, neko iz kluba mora sjesti da poprica s MUP-om, nece ovo samo od sebe prestati.
Da da, i mene je u oko ubo ovaj post. Znaci pun kontradiktornosti, presmjesno.nokee je napisao/la: ↑29 apr 2024, 07:53A na kojoj si ti tribini bio kralju? Ako si na sjeveru morao si izaci u 25 minuti. Ja sam na zapadu bio tamo se ulazilo bez bilo kakvog pregleda za 2 min bukvalno. Vidim momci pisu na istoku isto. Znaci na sjeveru nisi bio ocito jer nisi sam sa malcem ostao do pred kraj.MAMINHO66 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:57Mucna, tuzna i teska noc.
Smrdi ti prica dobro.
Za baklje i topovske nisam, ali nisam ni da se navijaci gledaju kao neki olos i da se omalovazavaju do ove mjere. Mora ova organizacija ici bolje bez torture a Horde da razmisle da obustave baklje i topovske, atmosfera se moze napraviti i bez toga!
U novi boj ...
Odlicna tekma i solidna posjeta
Kao sto neko rece vise je uhapsenih policajaca ovih godina nego navijaca i to sve govori
Ovo samo balija baliji uradi , zamisli u BL ovako da se nesto uradi , kako da ne

Kao sto neko rece vise je uhapsenih policajaca ovih godina nego navijaca i to sve govori
Ovo samo balija baliji uradi , zamisli u BL ovako da se nesto uradi , kako da ne

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Iz ne baš toliko provjerenog izvora, mada mu posao to omogučava da ima dodira sa dešavanjima od sinoc, ipak sa rezervom uzeti alineto ima neke.logičnosti pa ču napisati.
Vlada KS i MUP KS su krenuli u akciju suzbijanja i smirivanja navijačkih gupa u Sarajevu, klubovi su to prešutno odobrili jer su i na neki način bili ucjenjeni od vlasti tom mizerijom od finasija (ne znam gdje smo mintu al et) a vjerovatno je i klubovima puna neka stvar plačanja nečijeg ćejfa isti slučaj kao sinoć bi trebao desiti na Grbavici. Ako se to desi onda je ova info tačna.
Da se razumijemo nije ovo mišljenje niti moja info i ne mora biti tčno samo ono što sam načuo pa eto da podjelim ovde na forumu.
Vlada KS i MUP KS su krenuli u akciju suzbijanja i smirivanja navijačkih gupa u Sarajevu, klubovi su to prešutno odobrili jer su i na neki način bili ucjenjeni od vlasti tom mizerijom od finasija (ne znam gdje smo mintu al et) a vjerovatno je i klubovima puna neka stvar plačanja nečijeg ćejfa isti slučaj kao sinoć bi trebao desiti na Grbavici. Ako se to desi onda je ova info tačna.
Da se razumijemo nije ovo mišljenje niti moja info i ne mora biti tčno samo ono što sam načuo pa eto da podjelim ovde na forumu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Maroon1946
- Kontakt:
Izgleda svaka pobjeda klubova iz Sarajeva namještena
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Svasta. Kad pogledas nazad par sedmica, nije da nema logike. I oni su se zalili da ih previse peglaju koliko sam vidio, ali ne znam sta je tacno bilo.AVNOJ je napisao/la: ↑29 apr 2024, 09:01Iz ne baš toliko provjerenog izvora, mada mu posao to omogučava da ima dodira sa dešavanjima od sinoc, ipak sa rezervom uzeti alineto ima neke.logičnosti pa ču napisati.
mup se cisto pravda ovime da pokaze da nesto radi
i jednostavno traze incident bas kod sloja drustva koji i nije nesto omiljen kod obicnih gradjana
jer kako drugacije opravdat sve vise droge na ulicama,ubistva,sacekuse,narko kartele,policajce narkomane,inspektore i nacelnike dilere,politicare krimose
izazoves incident tamo gdje ga nema i smiris i kazes eo radimo
i jednostavno traze incident bas kod sloja drustva koji i nije nesto omiljen kod obicnih gradjana
jer kako drugacije opravdat sve vise droge na ulicama,ubistva,sacekuse,narko kartele,policajce narkomane,inspektore i nacelnike dilere,politicare krimose
izazoves incident tamo gdje ga nema i smiris i kazes eo radimo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: juka55, Rodman, Uvijeknapravojstrani i 32 gosta.