Gargamel22 je napisao/la: ↑30 apr 2024, 08:59
Upravo to sam ti i rekao da se razlikuje stanje u strukturi kluba i velikoj količini novca koju Sarajevo posjeduje rsdi Mirvića. Izgubila se istinska ljubav prema klubu, očekivanja su vam ogromna i želje kad dođe ljeto spinovi o grupnim fazama a realnost nadanje da će tim iz vrha kup uzeti pa da Evropu vide. Čim vam ta realna slika pukne šamar uhvatite se Želje i komentarisanja našeg kluba. O navijacima i akcijama ne bih govorio jer i jedni i drugi imaju cilj pretuci drugu grupu upisati navijacke poene i to je smisao huligana kako se deklarisu obje grupe u tom fazonu tako da razumijem da ljudima koji ne idu na jug i sjever nije jasno sta im je poenta. Nasa realnost je u skladu s ocekivanjima a to je sredina tabele, ponekad zabljesne Evropa i evo ova teska godina borba za goli zivot. Ali mi ne spinujemo godinama price o titulu, duploj kruni, grupnoj fazi, bosanski Dinamo, Real Madrid i sta sve ne.
Znači hoćeš da kažeš kako ste vi najmanje klub voljeli kad ste imali najviše para?
Kad ste nudili 400 k eura za Dulju?
Interesantno...
Treba znači biti švorc i ljubav cvjeta.
A što onda ganjate investitore? Nema straha da će s njima opasti ljubav prema klubu?
Kakva realna slika? Realna slika je 3-5 k na tribinama i kod vas i kod nas + hajc za ovo ili ono.
Tačno, imaju za cilj, s tim da je vaša navijačka grupa otvorila lov na HZ i tu je krenulo ovo što bi trebalo što prije da se završi.
Bolan, otkad ti navijaš za Želju? Čuješ li ti sebe? Realnost ti sredina tabele? I tebi to ok? Pitaj ove starije navijače je li im ok.
Željo se u puno jačoj konkurenciji borio za trofeje. Danas sredina tabele sa Igmanima, Posušjima, Zvijezdama...ako vi prihvatate to, onda ne znam.
Nemoj bogati...spomenuh Dulju i ponudu, kažem opet, da si pratio svoj klub (vjerujem da si mlad, pa halal) kad ste bili na vrhu, pitao bih te jeste li se vi qrčili i bahatili. Nego šta nego jeste. I tako svako kad je gore.
Spinovali ste i ove sezone da ide Evropa, a ono ispade borba za goli život.
Al eto, tebi je smiješno što ti komšija ima projekat koji baš ne ide najbolje, a kod tebe prazan tanjir i lupaš kašikom o njeg.