FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 00:25

Razbojnik je napisao/la:OK, sorry.
Kelava, Ibanez (od 58. Mesarić), Calello, Brezovac, Tomečak, Villar, Chago, Silvestr, Barbarić, Palić (od 58. Cufre), Rukavina (od 63. Šitum).
evo pasha ..sastav i izmjene!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 26 mar 2011, 00:29

mma_hz je napisao/la:
Razbojnik je napisao/la:OK, sorry.
Kelava, Ibanez (od 58. Mesarić), Calello, Brezovac, Tomečak, Villar, Chago, Silvestr, Barbarić, Palić (od 58. Cufre), Rukavina (od 63. Šitum).
evo pasha ..sastav i izmjene!!!
Sta ima jos?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 00:31

budi normalan ..momak je fino pitao a niko da odg ...i nisam provocirao nista pa zato ne budi DEBIL!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 00:35

Ne znam jel ovaj video bio do sada postavljen, ali vrijedi ga pogledati...

http://www.youtube.com/watch?v=wKFXfStgKEo

Samo da je tada Gredić izbjegao offside... 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 mar 2011, 00:38

Gigant je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad me ne moze niko ubjediti da utakmice protiv slobode i sirokog nisu namjestene, pa mi zabijemo 2 gola jednom dinamu koji igra u europa ligi, a kao ne mozemo sirokom i slobodi
Jeste samo sto je ova utakmica bila revijalna, i ljudi dosli bez pola prvog tima, al eto da ne kvarim euforiju u kojoj ste trenutno :)
kakav god jarane da je dinamo, on je kvalitetniji sigurno od pola ove lige, ako ne i vise, mi smo im uspjeli zabiti dva gola u utakmici, sto nije mala stvar, pa otkad je vaha dosao primili su svega 4 ja mislim :mrgreen:
u to da li je namjesteno ili ne, necu da ulazim :)
lijep pozdrav ;)
Za zivot cijeli!

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 26 mar 2011, 00:51

Uvazene kolege sa foruma, svima onima kojima nije jasno kako je Željo veceras odigrao savjetujem samo da pogledaju klip koji je postavljen na prethodnoj stranici i da se uvjere kakvu je Željo veceras partiju prikazao i prema prilikama neka sami procjene ko je bio blizi pobjedi. Srdačan pozdrav.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 00:53

Moje misljenje je da u sto kracem vremenskom periodu trebamo REGIONALNU LIGU. TO JE UPRAVO ONO STO LJUDI ZELE GLEDATI. A ne neke Travnike, Slobode, Modrice, itd... Kod kojih nema 1.000 gledalaca po tekmi. Ovo veceras je bilo fenomenalno. Svaka cast Dinamu i svaka Cast Zelji. VOlio bih da su bili i BBB pa da ovo proslavilo na jos bolji nacin, ali i ovo je prejako. Vidim ovi pitari i lesinari, dobro prate Zelju. ZELJO U MODI. Ljubomorni, crkavaju!!! Neka neka. VIDITE SADA, ZELJO JE INSTITUCIJA A VI STE NULA!! NAS SVI RESPEKTUJU, A VAS NITKO!!! :D :D :D

Volio bih jos samo da nas vidim protiv Partizana, naravno u prisustvno Grobara, pa ako prode sve kako treba, onda mozemo praviti regionalnu ligu. :D :D :D

FTV - izvjestaj meca!!!
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 26 mar 2011, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 26 mar 2011, 01:02

Capt_Billy je napisao/la:OVAKAV AMBIJENT ODAVNO NISAM VIDIO
Zdravko Mamic!!!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/ovak ... idio/54116

Sta je sada bilo pitari???, Sta je sada bilo Lesinari??? Nesto mi sutite!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ZELJO INSTITUCIJA!!! SVI RESPEKTUJU ZELJU MA KAKAV ON BIO!!!!
Da li je to Mamic neki uvazeni svjetski ocjenjivac atmosfera pa da bilo ko suti :?
Al koreografiju moram i ja pohvalit :oops: :lol:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 01:03

Zdravko Mamic!!!

Sta je sada bilo pitari???, Sta je sada bilo Lesinari??? Nesto mi sutite!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenika ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:05

Dirk je napisao/la:
Zdravko Mamic!!!

E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenika ;)

TISINA TOTI!!!!
:lol: :lol: :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 01:07

Koji moron da covjek ne povjeruje, mislim da imas isti nivo inteligencije ko Mamic :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 mar 2011, 01:09

Dirk je napisao/la:
Zdravko Mamic!!!

a kad je vas KONE pohvalio, kakva je tad situacija bila ?
a normalno da bi mamic dao sve da ima umjesto BBB bilo koga da dolazi na utakmice, to je logicno jer ga bojkotuju iako im covjek donosi EL vec nekoliko godina za redom
Za zivot cijeli!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 01:12

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Zdravko Mamic!!!

a normalno da bi mamic dao sve da ima umjesto BBB bilo koga da dolazi na utakmice, to je logicno jer ga bojkotuju iako im covjek donosi EL vec nekoliko godina za redom
Druze moj nije ovo tema da se prica o Mamicu, i ti bi bojkotovao tog covjeka jer njegov sin prodaje Dinamove igrace sto je sukob interesa i slicno, sutra da Mamic ode od Dinama ne bi imao nista jer ga je pretvorio u privatnu prciju gdje on vlada i na kraju kada ode zavalit ce ih da se nece oporaviti za narednih 100 godina ... Uopste nije problem u pohvali, nego u ovome sto doticni na forumu bezveze proziva eto kao mi pitari i lesinari bi se trebali sikirati sto je on ovo izjavio
;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 mar 2011, 01:14

ŽELJO je život, sve drugo su sitnice!!!

Pustite provokatore, da je Ferguson rekao bilo što pozivitno o ŽELJI, vjerujem da bi komentari bili identični poput ovog od Dirka.

Samo jedan je...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:14

Pusti burazeru ove pitare i lesinare, gledaj sta ih ima?? Ne mozes zivjeti od njih!! Igra Zeljo a oni se javljaju!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cudno nesto???? :lol: :lol: :lol: A sta ovo ljubomora radi??!!! :lol: :lol: :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 01:15

Capt_Billy je napisao/la:
Pusti burazeru ove pitare i lesinare, gledaj sta ih ima?? Ne mozes zivjeti od njih!! Igra Zeljo a oni se javljaju!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cudno nesto???? :lol: :lol: :lol: A sta ovo ljubomora radi??!!! :lol: :lol: :lol:
Ja ne vidim da se Dirk negdje javio poslije poraza od Slobode ili sad poslije ove utakmice dok se ti nisi ukljucio u nekakava prozivanja koja su na nivou dijeteta od 10 godina ;)

Dakle ti si taj koji je opterecen drugim a ne ja ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 mar 2011, 01:17

realno i jest atmosfera bila jedna od boljih u zadnje vrijeme, da se ne lazemo, nije subjektivno nimalo, vec objektivno, a to ko nas je pohvalio, boli me briga, dok nas hvale dobro je, znamo da vrijedimo :D
i na kraju krajeva boli vas i leseve briga za ovo sto je on izjavio, vi vodite racuna o sarajevu i borcu, mi cemo o zelji i kraj price ...
manijaci uzivajte u ovoj prelijepoj noci, sta se prepirete beze sa ostalim navijackim grupama
Za zivot cijeli!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 mar 2011, 01:20

Steta sto ce nas suspendovat bilo bi ovo lijepo proljece

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:21

PRODUZI DALJEE!!!! :lol: :lol: :lol: Smiri se malo!! ajde moj Dirk, igrat ce i Sarajevo sa nekim od velikana na nasem gradskom stadionu!! Pa mozda i vas netko pohvali!!! Naprotiv bilo bi mi drago, jer vi samo sami sebi hvalite (pismo za UEFU), a nitko drugi!!! Mozda argentinci, koje vi toliko spominjete a ljudi nama ostavljaju pozitivne komentare!!!! :lol: :lol: :lol:

Ovo je TEMA FK ZELJEZNICAR I AKO CES NORMALNO PISATI PISI, AKO CES KENJATI I KVARITI RASPOLOZENJE ****!!!!!!!!!!

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 26 mar 2011, 01:21

Prvo,vidim pisano je ono o namještaljci utakmice večerašnje na njihovom forumu (FKS),mnogo puta se pokazalo da su kompeksaši,koji na "svom" forumu pišu o ŽELJEZNIČARU i namještanju utakmica..
Drugo,ne vidim razlog zašto bi se navedeni @ Dirk @ Ždero (Dejo) javljao uopšte na ovu temu ?
Kao oni imaju uvijek nešta reći protiv naše svetinje,provokatorima u kraj stati !
Hajde lazare,hajde Lazare..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 17 gostiju.