Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Capt_Billy
-
Kontakt:
Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:05
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
Dirk
-
Kontakt:
Koji moron da covjek ne povjeruje, mislim da imas isti nivo inteligencije ko Mamic

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 mar 2011, 01:09
a kad je vas KONE pohvalio, kakva je tad situacija bila ?
a normalno da bi mamic dao sve da ima umjesto BBB bilo koga da dolazi na utakmice, to je logicno jer ga bojkotuju iako im covjek donosi EL vec nekoliko godina za redom
Za zivot cijeli!
-
Dirk
-
Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
a kad je vas KONE pohvalio, kakva je tad situacija bila ?
a normalno da bi mamic dao sve da ima umjesto BBB bilo koga da dolazi na utakmice, to je logicno jer ga bojkotuju iako im covjek donosi EL vec nekoliko godina za redom
Druze moj nije ovo tema da se prica o Mamicu, i ti bi bojkotovao tog covjeka jer njegov sin prodaje Dinamove igrace sto je sukob interesa i slicno, sutra da Mamic ode od Dinama ne bi imao nista jer ga je pretvorio u privatnu prciju gdje on vlada i na kraju kada ode zavalit ce ih da se nece oporaviti za narednih 100 godina ...
Uopste nije problem u pohvali, nego u ovome sto doticni na forumu bezveze proziva eto kao mi pitari i lesinari bi se trebali sikirati sto je on ovo izjavio

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
insider
- Moderator
-
Kontakt:
ŽELJO je život, sve drugo su sitnice!!!
Pustite provokatore, da je Ferguson rekao bilo što pozivitno o ŽELJI, vjerujem da bi komentari bili identični poput ovog od Dirka.
Samo jedan je...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
Capt_Billy
-
Kontakt:
Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:14
-
Dirk
-
Kontakt:
Ja ne vidim da se Dirk negdje j
avio poslije poraza od Slobode ili sad poslije ove utakmice dok se ti nisi ukljucio u nekakava prozivanja koja su na nivou dijeteta od 10 godina
Dakle ti si taj koji je opterecen drugim a ne ja

-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 mar 2011, 01:17
realno i jest atmosfera bila jedna od boljih u zadnje vrijeme, da se ne lazemo, nije subjektivno nimalo, vec objektivno, a to ko nas je pohvalio, boli me briga, dok nas hvale dobro je, znamo da vrijedimo
i na kraju krajeva boli vas i leseve briga za ovo sto je on izjavio, vi vodite racuna o sarajevu i borcu, mi cemo o zelji i kraj price ...
manijaci uzivajte u ovoj prelijepoj noci, sta se prepirete beze sa ostalim navijackim grupama
Za zivot cijeli!
-
Buddy
-
Kontakt:
Steta sto ce nas suspendovat bilo bi ovo lijepo proljece
-
Capt_Billy
-
Kontakt:
Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:21
-
Popović Lazar
-
Kontakt:
Postao/la Popović Lazar » 26 mar 2011, 01:21
Prvo,vidim pisano je ono o namještaljci utakmice večerašnje na njihovom forumu (FKS),mnogo puta se pokazalo da su kompeksaši,koji na "svom" forumu pišu o ŽELJEZNIČARU i namještanju utakmica..
Drugo,ne vidim razlog zašto bi se navedeni @ Dirk @ Ždero (Dejo) javljao uopšte na ovu temu ?
Kao oni imaju uvijek nešta reći protiv naše svetinje,provokatorima u kraj stati !
Hajde lazare,hajde Lazare..
-
AYAN
-
Kontakt:
Buddy je napisao/la:Steta sto ce nas suspendovat bilo bi ovo lijepo proljece
Neće nas suspenZovat...
Nebi Baka đabe potpisao ugovor sa Širokim, nebi iz Borca dolazile najave da će ginuti za titulu i t.d. (ipak, 8 bodova i nije neka sigurica)

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
-
Buddy
-
Kontakt:
AYAN je napisao/la:Buddy je napisao/la:Steta sto ce nas suspendovat bilo bi ovo lijepo proljece
Neće nas suspenZovat...
Nebi Baka đabe potpisao ugovor sa Širokim, nebi iz Borca dolazile najave da će ginuti za titulu i t.d. (ipak, 8 bodova i nije neka sigurica)

Daj Bože
-
AYAN
-
Kontakt:
Popović Lazar je napisao/la:Prvo,vidim pisano je ono o namještaljci utakmice večerašnje na njihovom forumu (FKS),mnogo puta se pokazalo da su kompeksaši,koji na "svom" forumu pišu o ŽELJEZNIČARU i namještanju utakmica..
Drugo,ne vidim razlog zašto bi se navedeni @ Dirk @ Ždero (Dejo) javljao uopšte na ovu temu ?
Kao oni imaju uvijek nešta reći protiv naše svetinje,provokatorima u kraj stati !
`ta će oni!?

Željo i samo Željo...
-
Capt_Billy
-
Kontakt:
Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:31
-
mma_hz
-
Kontakt:
a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas...

i sta bi ja trebao da njima pisem da su kompleksasi sto su odg na moje vrijedzanje!!!
nista provokatorski ni zlonamjerno..
Zadnja izmjena:
mma_hz, dana/u 26 mar 2011, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
AYAN
-
Kontakt:
Željo i samo Željo...
-
Popović Lazar
-
Kontakt:
Postao/la Popović Lazar » 26 mar 2011, 01:41
mma_hz je napisao/la:
a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas...

i sta bi ja trebao da njima pisem da su kompleksasi sto su odg na moje vrijedzanje!!!
I meni smeta ovaj capt billy,piše glupe i postove u kojima nit je šta objašnjeno,nit argumentovano sa određenim dokazima,nit su pametni iole...
Momak,pusti starije iskusnije momke poput pileta,(seya odavno nisam vidio da je pisao)Stoleta,Banovanog,nicka i još koji iskusniji... Loše ti je to pravo !
Hajde lazare,hajde Lazare..
-
mma_hz
-
Kontakt:
Popović Lazar je napisao/la:mma_hz je napisao/la:

I meni smeta ovaj capt billy,piše glupe i postove u kojima nit je šta objašnjeno,nit argumentovano sa određenim dokazima,nit su pametni iole...
Momak,pusti starije iskusnije momke poput pileta,(seya odavno nisam vidio da je pisao)Stoleta,Banovanog,nicka i još koji iskusniji... Loše ti je to pravo !
i ne zaboravi najrealnijeg momka na forumu dinu lj
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Capt_Billy
-
Kontakt:
Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:42
mma_hz je napisao/la:

Ajde nemoj zivotati vise!! Tebe postujem kao navijaca Sarajeva jer si objektivan!! Ali druze, ne mogu oni brujiti da je namjesteno bez dokaza i donosti odluke (npr: Ko je vas pohvalio??). Jbg, svatam Zeljo trenutna atrakcija u gradu, ali brate ako je tako, podrzite i vi pa onda za uzvrat ocekujte nasu potporu!!! A ne samo optuzivati i toliku mrznju prema Zelji iskazivati, tocnije ljubomoru!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []