Neće nas suspenZovat...Buddy je napisao/la:Steta sto ce nas suspendovat bilo bi ovo lijepo proljece
Nebi Baka đabe potpisao ugovor sa Širokim, nebi iz Borca dolazile najave da će ginuti za titulu i t.d. (ipak, 8 bodova i nije neka sigurica)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neće nas suspenZovat...Buddy je napisao/la:Steta sto ce nas suspendovat bilo bi ovo lijepo proljece
Daj BožeAYAN je napisao/la:Neće nas suspenZovat...Buddy je napisao/la:Steta sto ce nas suspendovat bilo bi ovo lijepo proljece
Nebi Baka đabe potpisao ugovor sa Širokim, nebi iz Borca dolazile najave da će ginuti za titulu i t.d. (ipak, 8 bodova i nije neka sigurica)
`ta će oni!?Popović Lazar je napisao/la:Prvo,vidim pisano je ono o namještaljci utakmice večerašnje na njihovom forumu (FKS),mnogo puta se pokazalo da su kompeksaši,koji na "svom" forumu pišu o ŽELJEZNIČARU i namještanju utakmica..
Drugo,ne vidim razlog zašto bi se navedeni @ Dirk @ Ždero (Dejo) javljao uopšte na ovu temu ?
Kao oni imaju uvijek nešta reći protiv naše svetinje,provokatorima u kraj stati !
a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas...Capt_Billy je napisao/la:PRODUZI DALJEE!!!!![]()
![]()
Smiri se malo!! ajde moj Dirk, igrat ce i Sarajevo sa nekim od velikana na nasem gradskom stadionu!! Pa mozda i vas netko pohvali!!! Naprotiv bilo bi mi drago, jer vi samo sami sebi hvalite (pismo za UEFU), a nitko drugi!!! Mozda argentinci, koje vi toliko spominjete a ljudi nama ostavljaju pozitivne komentare!!!!
![]()
![]()
![]()
Ovo je TEMA FK ZELJEZNICAR I AKO CES NORMALNO PISATI PISI, AKO CES KENJATI I KVARITI RASPOLOZENJE ****!!!!!!!!!!
Da se malo našalim...Capt_Billy je napisao/la:Joj kada ovi turci budu dolazili mislim da ce biti lom u gradu!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
FORZAAA ZELJOOOO!!!
mma_hz je napisao/la:a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas...Capt_Billy je napisao/la:PRODUZI DALJEE!!!!![]()
![]()
Smiri se malo!! ajde moj Dirk, igrat ce i Sarajevo sa nekim od velikana na nasem gradskom stadionu!! Pa mozda i vas netko pohvali!!! Naprotiv bilo bi mi drago, jer vi samo sami sebi hvalite (pismo za UEFU), a nitko drugi!!! Mozda argentinci, koje vi toliko spominjete a ljudi nama ostavljaju pozitivne komentare!!!!
![]()
![]()
![]()
Ovo je TEMA FK ZELJEZNICAR I AKO CES NORMALNO PISATI PISI, AKO CES KENJATI I KVARITI RASPOLOZENJE ****!!!!!!!!!!
![]()
i sta bi ja trebao da njima pisem da su kompleksasi sto su odg na moje vrijedzanje!!!
nista provokatorski ni zlonamjerno..
i ne zaboravi najrealnijeg momka na forumu dinu ljPopović Lazar je napisao/la:mma_hz je napisao/la:a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas...Capt_Billy je napisao/la:PRODUZI DALJEE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sta bi ja trebao da njima pisem da su kompleksasi sto su odg na moje vrijedzanje!!!
I meni smeta ovaj capt billy,piše glupe i postove u kojima nit je šta objašnjeno,nit argumentovano sa određenim dokazima,nit su pametni iole...
Momak,pusti starije iskusnije momke poput pileta,(seya odavno nisam vidio da je pisao)Stoleta,Banovanog,nicka i još koji iskusniji... Loše ti je to pravo !
Ajde nemoj zivotati vise!! Tebe postujem kao navijaca Sarajeva jer si objektivan!! Ali druze, ne mogu oni brujiti da je namjesteno bez dokaza i donosti odluke (npr: Ko je vas pohvalio??). Jbg, svatam Zeljo trenutna atrakcija u gradu, ali brate ako je tako, podrzite i vi pa onda za uzvrat ocekujte nasu potporu!!! A ne samo optuzivati i toliku mrznju prema Zelji iskazivati, tocnije ljubomoru!!!!mma_hz je napisao/la:a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas...Capt_Billy je napisao/la:PRODUZI DALJEE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja niti mislim da je namjesteno niti da mamiceva pohvala ne vrijedi a Zeljo i Sarajevo nisu atrakcije a pgt ne trenutne atrakcije ...bar ja tako mislim!!!Capt_Billy je napisao/la:Ajde nemoj zivotati vise!! Tebe postujem kao navijaca Sarajeva jer si objektivan!! Ali druze, ne mogu oni brujiti da je namjestno bez dokaza i donosti odluke (npr: Ko je vas pohvalio??). Jbg, svatam Zeljo trenutna atrakcija u gradu, ali brate ako je tako, podrzite i vi pa onda za uzvrat ocekujte nasu potporu!!! A ne samo optuzivati i toliku mrznju prema Zelji iskazivati, tocnije ljubomoru!!!!mma_hz je napisao/la:a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas...Capt_Billy je napisao/la:PRODUZI DALJEE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista provokatorski ni zlonamjerno..![]()
nadam se da razumijes znacenje rijeci atrakcija tj prolazna zajebancija !!!Bianconeri1988 je napisao/la:Veliko ti hvala što ne navijaš za Želju ako imaš takvo mišljenje
Nikakav ovo nije dokaz. Marakan, JNA, Poljud itd. se ne moze porediti sa Grbavicom. Iako nam je zemlja u totalnom sr.anju, narod isfrustriran podjelama, rusenjem drzave, mi ovako docekamo goste. Bez ikakve skromnosti to samo mi mozemo i niko vise. Vidio si sad ovo zadnje nase gostovanje na Poljudu. Nicim isprovocirani, opustena prijateljska utakmica oni pjevaju "gazi balije". Jednostavno mjera smo za sve.Brane je napisao/la: Ovo je dokaz da se moze igrat regionalna liga.
Ti misliš da je tvoj voljeni klub prolazna zajebancija, alal ti vera na tom mišljenjumma_hz je napisao/la:nadam se da razumijes znacenje rijeci atrakcija tj prolazna zajebancija !!!Bianconeri1988 je napisao/la:Veliko ti hvala što ne navijaš za Želju ako imaš takvo mišljenje![]()
Uhhh kako je bilo teško držati to 2:2, kad je Zeba opuco prvu prečku ja kontam evo je uđe, past ću na kladionici. Taman se smirih kad puče druga prečka, dok je Zolina lopta po liniji šetala ja nazvo ženu i reko "ništa od Dubrovnika ovaj vikend, past ću na Želji, nije dobro naštimano"Deni_Hz je napisao/la:Sta sam vam rekao....I zaista ne mogu da vjerujem da morate i prijateljsku stimat...FUJCapt_Billy je napisao/la:Ovi pitari sve znaju!!! Sta ces?? Zeljo u Modi!!Po njima nas svaki mec dogovoren!!!Deni_Hz je napisao/la:Dogovoreno nerijeseno cini mi se 2-2..![]()
![]()
![]()
MIRZA ODLAZI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, edinedin, MoSaZeLjo1921 i 42 gosta.