FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 10:03

Žbljohar je napisao/la:HAHA,bas se smijesni,Dinamo vam dosao na rodendan,ne da vas pobijedi,jadni ste sa svojim razmisljanjem,misliom da ste trebali pobijediti,ali niste znali ni to :lol: ,hah hahhah.
Drago mi je sto volis ŽELJU, ipak je to VELICINA naspram zvijezdice.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 mar 2011, 10:05

Raja sa jedne i druge strane nemojte se obazirati na komentare balavurdije i nihove provokacije.Moramo biti svjesni i mi komsije da dosta ove danjasnje djece svoje navijanje ne ispoljavaju ljubavlju prema svom klubu nego nekom mrznjom prema Zelji ili Sarajevu zavisno cije su pristalice,ali valjda zivimo u takvom vremenu gdje trend mrziti a ne postoavati druge sasvim normalno ali i jadno.Nama starijim ostaje utjeha da imamo tu prednost da zivimo u gradu koji ima dva fudbalska velikana i da smo mogli kao malo ko uzivati u gradskom derbiju dva najveca sportska rivala ali i najvece sportske prijatelje.Mozda je zbog ovih danasnjih balavaca i bolje da nas neko vrijeme Uef-a i suspenduje ne bili malo ohladili i zaboravili na svoje sukobe i mrznju,a nama koji su Zeljo I Sarajevo iskrena svetinja nece tesko pasti da ih gledamo i na amaterskoj osnovi.Sto se tice tekme sinoc super je bilo sve od ponasanja igraca i navijaca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 26 mar 2011, 10:09

Hahahahahaha,sad odigrali 2:2 sa Dinamom pa su opet i titula i Kup u igri. :lol: A jeste brate ko vrijeme promjenljivi,nakon slobode plac,prestalo se pisati na temi,a sad je svijet opet lijep. :mrgreen:

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 26 mar 2011, 10:14

nime_tm87 je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:HAHA,bas se smijesni,Dinamo vam dosao na rodendan,ne da vas pobijedi,jadni ste sa svojim razmisljanjem,misliom da ste trebali pobijediti,ali niste znali ni to :lol: ,hah hahhah.
Drago mi je sto volis ŽELJU, ipak je to VELICINA naspram zvijezdice.
Da, :D kao Dinamo naspram Zeljice.

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 26 mar 2011, 10:24

...cestitke akterima sinocnje utakmice, i navijacima naravno na, kako kazu nezaboravnoj noci ;)

...lijepo je cuti kako su nasi igraci proigrali, kako sad lopta ide tecno, kako ipak znaju dati gol, kako mogu da trce i sutnu loptu,...sve je to lijepo, ali...kako god nije potrebe padati u nekakav ocaj poslije dvije slabije odigrane utakmice, tako ne treba niti sad u delirij zbog jedne dobro odigrane...

...drago mi je zbog igre i rezultata, da igraci sami shvate da mogu bolje, da vrate malo poljuljano samopouzdanje, pred vrlo vaznu utakmicu u sirokom...sto se mene tice, kako god bude, i dalje stojim iza ovih ljudi...

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 26 mar 2011, 10:53

Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 26 mar 2011, 10:57

Daddo_tm je napisao/la: Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.
ZATO GA JA VOLIM :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 26 mar 2011, 11:12

od čeg će igrači jest :mrgreen: :mrgreen:
da im malo ne prekipi, jer to je vjerovatno pola plate :D
Nil Satis Nisi Optimum

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 26 mar 2011, 11:18

Treba mi slika Amara osima i ostalih pomoćnika na utakmici u mostaru,protiv veleža i njihova neprocjenjiva radost prilikom pogotka Željezničara. :)
Znači k'o ima sliku na računaru ili link nek stavi
Hajde lazare,hajde Lazare..

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 26 mar 2011, 11:26

Popović Lazar je napisao/la:Treba mi slika Amara osima i ostalih pomoćnika na utakmici u mostaru,protiv veleža i njihova neprocjenjiva radost prilikom pogotka Željezničara. :)
Znači k'o ima sliku na računaru ili link nek stavi

Hahahaha, sjećam se te fotke al je ni ja ne spasih na žalost :oops:

Amar skočio sa stisnutom šakom, iza njega Dino i Cviko čini mi se, pljusak, blato, prejebena fotka...
Javi ako je dobiješ

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 mar 2011, 11:27

extra su ovi izvjestaji sa sc sporta na zvanicnoj fino su pokrili onu rupu od zeljo tv
edit: evo slike :mrgreen: :mrgreen:
slika
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 11:34

Daddo_tm je napisao/la: Osim kažnjava igrače

Svaka cast Osimu...samo udarati po džepu, to je jedini lijek da igraju kao pravi profesonalci...neka zarade svoju platu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 11:48

Bianconeri1988 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Veliko ti hvala što ne navijaš za Želju ako imaš takvo mišljenje :D
nadam se da razumijes znacenje rijeci atrakcija tj prolazna zajebancija !!! :mrgreen: :mrgreen:
Ti misliš da je tvoj voljeni klub prolazna zajebancija, alal ti vera na tom mišljenju :D
izvini al ti stvarno neznas citati ...momak iznad je napisao da je Zeljo trenutna atrakcija a ja sam napisao da to Zeljo nemoze biti jer atrakcija znaci otprilike prolazna zajebancija!!!a sad sta si ti povezao u svom mozgu ko zna ...ako mi ne vjerujes PROCITAJ!!!

citati,citati i samo citati!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 mar 2011, 11:57

opusteno ljudi, bitno je da se igra da nema problema, da je vise ovakvih utakmica fudbal bi se digo na veci nivo, roditelji bi dovodili djecu da gledaju fudbal, nesto bi se pomaklo sa mrtve tacke... eh da sam Osim prije svake tekme bi slago visci i zebi da ih gledaju menadjeri iz njemacke :D vjerujte mi niko nam golu nebi priso :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 26 mar 2011, 12:08

Joj providnog mangupluka,ponestalo para haaaa,pa ce udariti po dzepu igrace,cuj kazniti za rodendan,haha,to moze samo glup covijek uraditi,a jos gori podrzati. :D :lol:

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 26 mar 2011, 12:12

Žbljohar je napisao/la:Joj providnog mangupluka,ponestalo para haaaa,pa ce udariti po dzepu igrace,cuj kazniti za rodendan,haha,to moze samo glup covijek uraditi,a jos gori podrzati. :D :lol:
Ne valjaj gluposti jer u Zelji situacija oko finansija i plata igracima odavno nije bila bolja.Sve je redovno,a plate su i vise nego solidne za nase uslove.
AMAR OSIM!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 mar 2011, 12:32

Nema zajebancije sa Brkom. Sad ce se igraci dobro namuciti da zarade tih 5 glava :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 mar 2011, 12:36

zlaya_tm87 je napisao/la:Nema zajebancije sa Brkom. Sad ce se igraci dobro namuciti da zarade tih 5 glava :mrgreen:
Meni se cini da nema vise brkova :mrgreen:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 mar 2011, 12:42

@Buddy sad mi je jasan uzrok losijih rezultata :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 12:44

zubanovic89 je napisao/la:extra su ovi izvjestaji sa sc sporta na zvanicnoj fino su pokrili onu rupu od zeljo tv
edit: evo slike :mrgreen: :mrgreen:
slika
8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 37 gostiju.