Da se ovo desilo u Americi bilo bi mrtvih.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Akcija izaziva reakciju. Trazili dobili. Ni jedna ni druga akcija nije navijačka ali kad ti ideš na kvarno onda ocekuj da se takvo nesto i tebi desi. Sad se pozivaju na kodekse a sami ga prekrsili, komedija.mnon46 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:01Ultras Mostar nije ugašen jer im nisu zapaljene krpe.MostarskiVelez je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:43Ultrasi nakon tri vece blamaze na autoputu transove itd su pokazali sa kodeksi i scena kod nas jednostavno nepostoji. U drzavi imas 5 skupina. Jedna ugasena nastavila po starom sto znaci da ce i ostale tako ako se njima desi
Kontam da TM i HZ sada zajebaju RA ali da ugaseni imaju obraza prosto nevjerovatno.
Prestani se brukat i ti i ovaj drugi što priča o nekim pištoljima, kad vi upadate u haustore to je ok i normala, kad se vama upadne nije ispravno navijački.
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Lazarov je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:49Koliko je komentara bilo samo na neozbiljnost UM kad su im pali, ali RA je nadmašio sve, koliko moras biti glup nosit toliko krpa, i drzat u kuci, ma kakav god upad ovih bio?!?! Znači na isti način vam to naprave, nema opravdanja ni vaganja ko je odnio transeve "navijački", a ko kukavički! Ultrasima veliki plus sto su kulerski poslije odradili, nigdje slike, pumpanja, komentara, dok se za akciju RA raspisale sva moguća bošnjačka mašinerija od medija do Chanela Khajana. Nek su vam vratili ! Najvise zbog toga! Gledajući sve skupa navijačka scena vec odavno nema veze s kodeksima niti ičim vezanima za navijače, ali eto!
Ima li slika otete pijacarske robe?
- feniksptica
- Kontakt:
Dok su se u ostalim gradovima lopovi orijentisali na auta u Mostaru je to jos uvijek pitomo. Krpice se kradu. 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
12345678922
- Kontakt:
Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
Nenavijački, al kad uradiš akciju kao što su RA uradili, očekivati je i kontraefekat, kao što su i dobili.
Nenavijački, al kad uradiš akciju kao što su RA uradili, očekivati je i kontraefekat, kao što su i dobili.
12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
Forza njaZri
Yebes james bonda12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
menstrual
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
I cuku mu prebili isto12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
Zaboravio si da su se iz helikoptera na konopcima spustili do prozora...12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
-
12345678922
- Kontakt:
Pa dobro, ne morate vi vjerovat.
Moj život nije ovdje spamovat po forumu dok mi klub igra, pa da ne znam neke insajderske stvari.
Pozdrav
Moj život nije ovdje spamovat po forumu dok mi klub igra, pa da ne znam neke insajderske stvari.
Pozdrav
Navodno i mossad vidjen u Vrapcicima
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Sve u svemu, neozbiljno od ra. Morali su biti spremni na svakakav scenario, pa cak i ovaj sa utokama i upadanjem u stan ako je istina.
Meni i dalje nije jasno da ljudi tako lako nalaze kuce, stanove, znaju na broj gdje se sta nalazi. Pa majku mu, nije valjda da se te krpe toliko ofirno nosaju i kod jednih i kod drugih, pogotovo kod jednog lika u stan?!
Meni i dalje nije jasno da ljudi tako lako nalaze kuce, stanove, znaju na broj gdje se sta nalazi. Pa majku mu, nije valjda da se te krpe toliko ofirno nosaju i kod jednih i kod drugih, pogotovo kod jednog lika u stan?!
Antiteroristicka jedinica FUPa objavila slike sa oduzetim transparentima navijacke grupe Red Army.
- PointBlank
- Kontakt:
da se bogdom hocete svi izmedju sebe porokati, jal palijama jal puskama, pa da normalan narod okrene stranicu, pljune na pomen vas svih i nastavi zivjeti..
Cime se ono bavi u 2024.. mafijanje, tuce, kradje, nekakvi kodeksi. .. cisti bijes i dokonost
Cime se ono bavi u 2024.. mafijanje, tuce, kradje, nekakvi kodeksi. .. cisti bijes i dokonost
Jest tesko upratiti 28 ih na tribini bude i kod jednih i kod drugihLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:16Sve u svemu, neozbiljno od ra. Morali su biti spremni na svakakav scenario, pa cak i ovaj sa utokama i upadanjem u stan ako je istina.
menstrual
Koliko će sad Kevelj ponuditi para za krpe? 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
+1PointBlank je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:18da se bogdom hocete svi izmedju sebe porokati, jal palijama jal puskama, pa da normalan narod okrene stranicu, pljune na pomen vas svih i nastavi zivjeti..
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]