Pitaj KontrasvihMeraak1921 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:07Sve nesto rekla kazala, pa ima li neko tacne info sta se desilo
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ultras Mostar nije ugašen jer im nisu zapaljene krpe.MostarskiVelez je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:43Ultrasi nakon tri vece blamaze na autoputu transove itd su pokazali sa kodeksi i scena kod nas jednostavno nepostoji. U drzavi imas 5 skupina. Jedna ugasena nastavila po starom sto znaci da ce i ostale tako ako se njima desi
Kontam da TM i HZ sada zajebaju RA ali da ugaseni imaju obraza prosto nevjerovatno.
Prestani se brukat i ti i ovaj drugi što priča o nekim pištoljima, kad vi upadate u haustore to je ok i normala, kad se vama upadne nije ispravno navijački.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Koristiti oruzje tokom otimanja i kradje znacajno umanjuje ovu "akciju"
-
- Kontakt:
Ljudi na forumu sa ukupno 10 dana navijačkog staža komentarišu neke akcije.
Postoji!Nije se desilo.Ja dok ne vidim sliku sa oduzetim krpama neću vjerovati da je ista palo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:59Imam jos jedno pitanje. Kako je moguce upast nekom u stan s maskama, s pistoljima, zavezat covjeka, opljackat i da za to znaju mediji samo, a ne policija. Postoji li neko logicno objasnjenje
Vjerujem da je sve ovo samo politika.
-
- Kontakt:
Postoji li objasnjenje da kad su u molerskoj akciji pali transovi momak zavrsi kako ste vi javljali u komi a u policijskom biltenu nista nije zabiljezeno ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:59Imam jos jedno pitanje. Kako je moguce upast nekom u stan s maskama, s pistoljima, zavezat covjeka, opljackat i da za to znaju mediji samo, a ne policija. Postoji li neko logicno objasnjenje

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ostade mostar bez navijackih grupa..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se ovo desilo u Americi bilo bi mrtvih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Akcija izaziva reakciju. Trazili dobili. Ni jedna ni druga akcija nije navijačka ali kad ti ideš na kvarno onda ocekuj da se takvo nesto i tebi desi. Sad se pozivaju na kodekse a sami ga prekrsili, komedija.mnon46 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:01Ultras Mostar nije ugašen jer im nisu zapaljene krpe.MostarskiVelez je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:43Ultrasi nakon tri vece blamaze na autoputu transove itd su pokazali sa kodeksi i scena kod nas jednostavno nepostoji. U drzavi imas 5 skupina. Jedna ugasena nastavila po starom sto znaci da ce i ostale tako ako se njima desi
Kontam da TM i HZ sada zajebaju RA ali da ugaseni imaju obraza prosto nevjerovatno.
Prestani se brukat i ti i ovaj drugi što priča o nekim pištoljima, kad vi upadate u haustore to je ok i normala, kad se vama upadne nije ispravno navijački.
-
- Kontakt:
Lazarov je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:49Koliko je komentara bilo samo na neozbiljnost UM kad su im pali, ali RA je nadmašio sve, koliko moras biti glup nosit toliko krpa, i drzat u kuci, ma kakav god upad ovih bio?!?! Znači na isti način vam to naprave, nema opravdanja ni vaganja ko je odnio transeve "navijački", a ko kukavički! Ultrasima veliki plus sto su kulerski poslije odradili, nigdje slike, pumpanja, komentara, dok se za akciju RA raspisale sva moguća bošnjačka mašinerija od medija do Chanela Khajana. Nek su vam vratili ! Najvise zbog toga! Gledajući sve skupa navijačka scena vec odavno nema veze s kodeksima niti ičim vezanima za navijače, ali eto!

Ima li slika otete pijacarske robe?
- feniksptica
- Kontakt:
Dok su se u ostalim gradovima lopovi orijentisali na auta u Mostaru je to jos uvijek pitomo. Krpice se kradu. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
Nenavijački, al kad uradiš akciju kao što su RA uradili, očekivati je i kontraefekat, kao što su i dobili.
Nenavijački, al kad uradiš akciju kao što su RA uradili, očekivati je i kontraefekat, kao što su i dobili.
12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.

Forza njaZri
Yebes james bonda12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
menstrual
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
I cuku mu prebili isto12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
Zaboravio si da su se iz helikoptera na konopcima spustili do prozora...12345678922 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:10Upali momku sa fantomkama preko prozora, razbili prozore ušli u kuću, svezali mu roditelje i pokrili dekama, i prerovorili cijelu kuću.
-
- Kontakt:
Pa dobro, ne morate vi vjerovat.
Moj život nije ovdje spamovat po forumu dok mi klub igra, pa da ne znam neke insajderske stvari.
Pozdrav
Moj život nije ovdje spamovat po forumu dok mi klub igra, pa da ne znam neke insajderske stvari.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, laszlo, TylerBurey i 32 gosta.