19vendetta87 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:11RA uveliko poceo angazovati osobe koje ce im donijeti udarni ultrasa...ne pitajte kako znam
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
I sta, RA uzme ultrasima udarni, ultrasi RA i kako onda dalje? Hoce li i timove zamijeniti u skladu sa udarnima, da ovi iz vrapcica napokon budu domaci na stadionu koji im pripada
-
opalaopala
- Kontakt:
Koliko treba vremena da objave sliku transova ? Jel izvrsioci cekaju da nalogodavac prvo uplati novac, to mi je jedino nekako normalno. Kad uplatis pare koje si obecao, dobit ces plijen da se mozes slikat i razmjenjivat. Da se ne lazemo kakve su pare nudjene da se transovi vrate i preko koga, mogu mislit kakva je lova da se opljackaju isti
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
Holyybotlom
- Kontakt:
Kao sto nikad nećete saznati sto znaci ljudi od puta, tako ni o ovom događaju nećete imati pojma. Tješiti ćete se da su bili pištolji, lisice, profesionalci, široko vam polje. Istina je samo jedna, a znaju je oni koji trebaju znati i među ljudima od puta i među RA. Vama ostaje nada u ove novinske članke Ala Sanel i slični.
Raja def previse gleda filmove, ovo su se ascare dogovorili. Cekamo potvrdu campobela sa izvora informacija u konjicu
Jel sad definitivno mir u gradu? Pitam za turisteHolyybotlom je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:20Kao sto nikad nećete saznati sto znaci ljudi od puta, tako ni o ovom događaju nećete imati pojma. Tješiti ćete se da su bili pištolji, lisice, profesionalci, široko vam polje. Istina je samo jedna, a znaju je oni koji trebaju znati i među ljudima od puta i među RA. Vama ostaje nada u ove novinske članke Ala Sanel i slični.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nekad u ratu prvo zene saznaju kad je i gdje akcija , sad forumasi znaju ko je uzeo transove i koliko se love uzelo ,koji je mec namjesten itd
Ono zna info iz druge ruke 
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Istina, angazovali su udarnu grupu Manijaka da to urade za ogromnu lovu.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:11RA uveliko poceo angazovati osobe koje ce im donijeti udarni ultrasa...ne pitajte kako znam
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Pa nisu valjda ludi poletiti kao vi sa transovima,pa se onda odmah ohladili....Čekaj malo , šta si nestrpljivopalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:18Koliko treba vremena da objave sliku transova ? Jel izvrsioci cekaju da nalogodavac prvo uplati novac, to mi je jedino nekako normalno. Kad uplatis pare koje si obecao, dobit ces plijen da se mozes slikat i razmjenjivat. Da se ne lazemo kakve su pare nudjene da se transovi vrate i preko koga, mogu mislit kakva je lova da se opljackaju isti
Ovo realno ne valja. Bezveze, od mirnog grada ispa grad slučaj i grad u kojem nećeš smjeti djecu puštati vani.
Ono što je katastrofa je što su RA bili frajeri i likovali ste svi, a sada Ultrasi nisu frajeri.
Ovo je bilo tražili ste gledajte.
Sad neka lijepo razmijene transparente i neka se ovo završi.
Ono što je katastrofa je što su RA bili frajeri i likovali ste svi, a sada Ultrasi nisu frajeri.
Broj noćenja u Mostaru za Prvomajske praznike im otvorio oči.
- GrimReaper
- Kontakt:
Kakav ba miran grad hahahahahahah od rata Mostar nije imao vako 3 mjeseca da nije neko sranje bilo. A ovo ostalo sasvim normalna desavanja.zrinjamo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:32Ovo realno ne valja. Bezveze, od mirnog grada ispa grad slučaj i grad u kojem nećeš smjeti djecu puštati vani.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Dok se zajedno smrce bijelo,bit ce ovakvih stvari. skupi su to sportovi a vidjeli smo nedavno u kakvoj akciji su kakvi ljudi bili.Zao mi je samo sto su pojedinci uvjereni da su u pitanju neke pobjede,neko je ovdje jaci,neko je bolji.Obe strane u 5 deka,po dogovoru odradjeno.
Licno sam po gradu medju rajom provlacio pricu da ce doci do ovoga brzo s i oni su vise znali od mene,tako smo isto i mi na tribinu ultrasa infiltrirali neke ljude bili
Sad je samo ovaj cin ultrasa otisao jedan korak dalje ali su dokazali da su spremni na sve. Sto kaze danas jedan iz zapadnog,kolege smo vec dugo "moj brate moras znat ako nemamo muda imamo para"
Nisu ovdje ni bitno nacini na koji se doslo,bitan je ishod na kraju,njihov je nacin da vezu covjeka nas je nacin da se 8blacimo kao razne zanatlije
Na kraju imam samo jedno pitanje, zasto se oduzeto nije vec zapalilo i rijese se neke stvari
Licno sam po gradu medju rajom provlacio pricu da ce doci do ovoga brzo s i oni su vise znali od mene,tako smo isto i mi na tribinu ultrasa infiltrirali neke ljude bili
Sad je samo ovaj cin ultrasa otisao jedan korak dalje ali su dokazali da su spremni na sve. Sto kaze danas jedan iz zapadnog,kolege smo vec dugo "moj brate moras znat ako nemamo muda imamo para"
Nisu ovdje ni bitno nacini na koji se doslo,bitan je ishod na kraju,njihov je nacin da vezu covjeka nas je nacin da se 8blacimo kao razne zanatlije
Na kraju imam samo jedno pitanje, zasto se oduzeto nije vec zapalilo i rijese se neke stvari
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 04 maj 2024, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Zaista mi je smiješno čitati sve ovo, kao da se u najmanju ruku radi o Gate 7 ili Teddy boys, a ne o (kvazi)grupama koje ne mogu dovesti 100 ljudi u kop.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Direktorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:35Dok se zajedno smrce bijelo,bit ce ovakvih stvari. skupi su to sportovi a vidjeli smo nedavno u kakvoj akciji su kakvi ljudi bili.Zao mi je samo sto su pojedinci uvjereni da su u pitanju neke pobjede,neko je ovdje jaci,neko je bolji.Obe strane u 5 deka,po dogovoru odradjeno.
Sad je samo ovaj cin ultrasa otisao jedan korak dalje ali su dokazali da su spremni na sve. Sto kaze danas jedan iz zapadnog,kolege smo i druzimo se vec dugo "moj brate moras znat ako nemamo muda imamo para"
Ja čuo Kabiri angažirao Mossad i CIA-u, još dao bjanko ček IDF-u
Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ne znam odakle si...ali nije tako. Za razliku od Sarajeva, gdje su svaki dan razbojstva, pljačke, pokušaji ubojstva, Mostar je super miran.GrimReaper je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:35Kakav ba miran grad hahahahahahah od rata Mostar nije imao vako 3 mjeseca da nije neko sranje bilo. A ovo ostalo sasvim normalna desavanja.zrinjamo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:32Ovo realno ne valja. Bezveze, od mirnog grada ispa grad slučaj i grad u kojem nećeš smjeti djecu puštati vani.
Pa sto izbacuju na ogradu trans ljudi od puta ako nece niko znati sto znaci??Holyybotlom je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:20Kao sto nikad nećete saznati sto znaci ljudi od puta, tako ni o ovom događaju nećete imati pojma. Tješiti ćete se da su bili pištolji, lisice, profesionalci, široko vam polje. Istina je samo jedna, a znaju je oni koji trebaju znati i među ljudima od puta i među RA. Vama ostaje nada u ove novinske članke Ala Sanel i slični.
Mogli ste izmedju sebe onda samo znati
Cirkus ste skupina i jedni i drugi
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ne znam jesu li gluplji Ultrasi ili Red Army, ali jedno je sigurno, forumaši su najgluplji.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
A sta ćemo sa vašim kopom? Momaka u kopu koji ne da ne navijaju za zeljeznicar,već ne prate fudbal uopšte....ali se nalaze u imeniku "šefa".Tako isto i za akcije.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, delko, held9, Hordas1990, Marokanci58, supervizor, Vanja8, Vorovus i 28 gostiju.