Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dok se zajedno smrce bijelo,bit ce ovakvih stvari. skupi su to sportovi a vidjeli smo nedavno u kakvoj akciji su kakvi ljudi bili.Zao mi je samo sto su pojedinci uvjereni da su u pitanju neke pobjede,neko je ovdje jaci,neko je bolji.Obe strane u 5 deka,po dogovoru odradjeno.
Licno sam po gradu medju rajom provlacio pricu da ce doci do ovoga brzo s i oni su vise znali od mene,tako smo isto i mi na tribinu ultrasa infiltrirali neke ljude bili
Sad je samo ovaj cin ultrasa otisao jedan korak dalje ali su dokazali da su spremni na sve. Sto kaze danas jedan iz zapadnog,kolege smo vec dugo "moj brate moras znat ako nemamo muda imamo para"
Nisu ovdje ni bitno nacini na koji se doslo,bitan je ishod na kraju,njihov je nacin da vezu covjeka nas je nacin da se 8blacimo kao razne zanatlije
Na kraju imam samo jedno pitanje, zasto se oduzeto nije vec zapalilo i rijese se neke stvari
Licno sam po gradu medju rajom provlacio pricu da ce doci do ovoga brzo s i oni su vise znali od mene,tako smo isto i mi na tribinu ultrasa infiltrirali neke ljude bili
Sad je samo ovaj cin ultrasa otisao jedan korak dalje ali su dokazali da su spremni na sve. Sto kaze danas jedan iz zapadnog,kolege smo vec dugo "moj brate moras znat ako nemamo muda imamo para"
Nisu ovdje ni bitno nacini na koji se doslo,bitan je ishod na kraju,njihov je nacin da vezu covjeka nas je nacin da se 8blacimo kao razne zanatlije
Na kraju imam samo jedno pitanje, zasto se oduzeto nije vec zapalilo i rijese se neke stvari
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 04 maj 2024, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Zaista mi je smiješno čitati sve ovo, kao da se u najmanju ruku radi o Gate 7 ili Teddy boys, a ne o (kvazi)grupama koje ne mogu dovesti 100 ljudi u kop.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Direktorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:35Dok se zajedno smrce bijelo,bit ce ovakvih stvari. skupi su to sportovi a vidjeli smo nedavno u kakvoj akciji su kakvi ljudi bili.Zao mi je samo sto su pojedinci uvjereni da su u pitanju neke pobjede,neko je ovdje jaci,neko je bolji.Obe strane u 5 deka,po dogovoru odradjeno.
Sad je samo ovaj cin ultrasa otisao jedan korak dalje ali su dokazali da su spremni na sve. Sto kaze danas jedan iz zapadnog,kolege smo i druzimo se vec dugo "moj brate moras znat ako nemamo muda imamo para"

Ja čuo Kabiri angažirao Mossad i CIA-u, još dao bjanko ček IDF-u

Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ne znam odakle si...ali nije tako. Za razliku od Sarajeva, gdje su svaki dan razbojstva, pljačke, pokušaji ubojstva, Mostar je super miran.GrimReaper je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:35Kakav ba miran grad hahahahahahah od rata Mostar nije imao vako 3 mjeseca da nije neko sranje bilo. A ovo ostalo sasvim normalna desavanja.zrinjamo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:32Ovo realno ne valja. Bezveze, od mirnog grada ispa grad slučaj i grad u kojem nećeš smjeti djecu puštati vani.
Ono što je katastrofa je što su RA bili frajeri i likovali ste svi, a sada Ultrasi nisu frajeri.
Ovo je bilo tražili ste gledajte.
Sad neka lijepo razmijene transparente i neka se ovo završi.
Pa sto izbacuju na ogradu trans ljudi od puta ako nece niko znati sto znaci??Holyybotlom je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:20Kao sto nikad nećete saznati sto znaci ljudi od puta, tako ni o ovom događaju nećete imati pojma. Tješiti ćete se da su bili pištolji, lisice, profesionalci, široko vam polje. Istina je samo jedna, a znaju je oni koji trebaju znati i među ljudima od puta i među RA. Vama ostaje nada u ove novinske članke Ala Sanel i slični.
Mogli ste izmedju sebe onda samo znati

Cirkus ste skupina i jedni i drugi

- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ne znam jesu li gluplji Ultrasi ili Red Army, ali jedno je sigurno, forumaši su najgluplji.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
A sta ćemo sa vašim kopom? Momaka u kopu koji ne da ne navijaju za zeljeznicar,već ne prate fudbal uopšte....ali se nalaze u imeniku "šefa".Tako isto i za akcije.
Pišete gluposti i smišljate u glavi neke teorije o nekakvim dogovorima i sličnim glupostima. Ne brukajte se.
Ovo što se noćas desilo treba svaki navijač da razmisli čemu ovo vodi, bili su uvijek grupa za respekt, i držalo se do kodeksa koliko-toliko, pad ograde ih je doveo da potegnu za ovakvim stvarima koje nemaju veze ni sa čim. Ništa lakše naći dvije budale sa kalašnjikovima stati na put bilo kojoj navijačkoj grupi i uzeti im sve kao od šale, tražiti kriminalce da pljačkaju po stanovima i slično, nema to veze momci sa navijačkim životom i ničemu to ne vodi i te stvari se ne rade.
Ovo što se noćas desilo treba svaki navijač da razmisli čemu ovo vodi, bili su uvijek grupa za respekt, i držalo se do kodeksa koliko-toliko, pad ograde ih je doveo da potegnu za ovakvim stvarima koje nemaju veze ni sa čim. Ništa lakše naći dvije budale sa kalašnjikovima stati na put bilo kojoj navijačkoj grupi i uzeti im sve kao od šale, tražiti kriminalce da pljačkaju po stanovima i slično, nema to veze momci sa navijačkim životom i ničemu to ne vodi i te stvari se ne rade.
Vjerovatno ako uspiju u namjeri da vrate izgubljene krpe da taj "ljudi od puta" gubi na značaju jer će postupiti u suprotnom od onog što bi trebalo.Zato se i krije,da bi sačuvali dostojanstvo.Nema tu nikakve časti,sve je od danas sutra.adukor88 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:42Pa sto izbacuju na ogradu trans ljudi od puta ako nece niko znati sto znaci??Holyybotlom je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:20Kao sto nikad nećete saznati sto znaci ljudi od puta, tako ni o ovom događaju nećete imati pojma. Tješiti ćete se da su bili pištolji, lisice, profesionalci, široko vam polje. Istina je samo jedna, a znaju je oni koji trebaju znati i među ljudima od puta i među RA. Vama ostaje nada u ove novinske članke Ala Sanel i slični.
Mogli ste izmedju sebe onda samo znati![]()
Cirkus ste skupina i jedni i drugi![]()
-
- Kontakt:
Ne znas ti nista isto ko ni ja, cim tako pisesKugar430 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:39Direktorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:35Dok se zajedno smrce bijelo,bit ce ovakvih stvari. skupi su to sportovi a vidjeli smo nedavno u kakvoj akciji su kakvi ljudi bili.Zao mi je samo sto su pojedinci uvjereni da su u pitanju neke pobjede,neko je ovdje jaci,neko je bolji.Obe strane u 5 deka,po dogovoru odradjeno.
Sad je samo ovaj cin ultrasa otisao jedan korak dalje ali su dokazali da su spremni na sve. Sto kaze danas jedan iz zapadnog,kolege smo i druzimo se vec dugo "moj brate moras znat ako nemamo muda imamo para"![]()
Ja čuo Kabiri angažirao Mossad i CIA-u, još dao bjanko ček IDF-u
![]()
-
- Kontakt:
Razumijem da u njihovoj grupi ima realnih i normalnih osoba koji nakon prvog cina htjeli da se odnose posteno i navijacki, al prevladao je taj balavac mentalitet gdje hoces nesto posto poto. Stvarno da ljudi rentaju kriminalce da odrade nesto sto oni nisu sposobni je u domenu nacune fanastastike. Kad mislis da ne mogu nize oni te svaki put iznenade.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Očekujem sve više ovakvih postova,pa čak i na portalima...Dobro je uvijek pokušati manipulisati masom,politika to dobro radi.Rodjeni81 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:46Pišete gluposti i smišljate u glavi neke teorije o nekakvim dogovorima i sličnim glupostima. Ne brukajte se.
Mostar je miran i siguran grad naročito još kad se uzme u obzir veličina grada ,ratne traume a koliko ljudi prolazi kroz njega ,kakav ološ sve prodefilira kroz ovih nekoliko ulica, naša Tzv. prepametna dijaspora koja dođe da se iživljava ovdje jer nesmiju “kući” , pola Bosne svaki vikend i praznik svrati …..GrimReaper je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:35Kakav ba miran grad hahahahahahah od rata Mostar nije imao vako 3 mjeseca da nije neko sranje bilo. A ovo ostalo sasvim normalna desavanja.zrinjamo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:32Ovo realno ne valja. Bezveze, od mirnog grada ispa grad slučaj i grad u kojem nećeš smjeti djecu puštati vani.
Ono što je katastrofa je što su RA bili frajeri i likovali ste svi, a sada Ultrasi nisu frajeri.
Ovo je bilo tražili ste gledajte.
Sad neka lijepo razmijene transparente i neka se ovo završi.
A to sto se kod nas kvazinovinarčići i piskarala kače za svaki incident u gradu i pretvaraju ga u grad slučaj to je druga priča.Nema prometne nezgode u gradu da nije objavljena na nekom portalu ,ljudi se pobili zbog ćuke u dvorištu i dva dana pišu o tome i takvih milion gluposti.Mostarom još uvijek možeš proći u 2-3 ujutro bez straha.Neulazim ovdje u navijačku priču to je nešto drugo ali znam od svoje obitelji priče da je i prije rata bilo lanaca ,palica i masovnih tuča kod škola,cirkusa i u kvartovima kad je milicija imala masu posla ali niko nije smio pričati ni pisati o tome.
Volim Mostar pa makar i vaki
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pistolji, kalas, tenkovi, lisice, maske, dronovi, placenici, pljacka, vezivanje
Policija: ne znamo nista
-
- Kontakt:
Ono vase je sve ali nije ni blizu postenog i navijackog.opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:50Razumijem da u njihovoj grupi ima realnih i normalnih osoba koji nakon prvog cina htjeli da se odnose posteno i navijacki, al prevladao je taj balavac mentalitet gdje hoces nesto posto poto. Stvarno da ljudi rentaju kriminalce da odrade nesto sto oni nisu sposobni je u domenu nacune fanastastike. Kad mislis da ne mogu nize oni te svaki put iznenade.
Nemoj plakati, bit ce bolje. Smišljaj novo ime za grupu.
Vadi se vadi ,ali ne ide tiopalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:50Razumijem da u njihovoj grupi ima realnih i normalnih osoba koji nakon prvog cina htjeli da se odnose posteno i navijacki, al prevladao je taj balavac mentalitet gdje hoces nesto posto poto. Stvarno da ljudi rentaju kriminalce da odrade nesto sto oni nisu sposobni je u domenu nacune fanastastike. Kad mislis da ne mogu nize oni te svaki put iznenade.

Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
a sta se imam vadit? Kolko treba vremena da se objavi slika? Sta jel se jos niste skucali da pare koje ste obecali ? Najbolje ti je onda da vidis sa tutom da oni gore u minKenu neku akciju organiziraju pa skupe neke pare. Javite se stranicama tekstom a nigdje slike, bas cudno tako i ovi pezveznjaci pisu o kiti a nikad je ne pokazuMarko1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:55Vadi se vadi ,ali ne ide tiopalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:50Razumijem da u njihovoj grupi ima realnih i normalnih osoba koji nakon prvog cina htjeli da se odnose posteno i navijacki, al prevladao je taj balavac mentalitet gdje hoces nesto posto poto. Stvarno da ljudi rentaju kriminalce da odrade nesto sto oni nisu sposobni je u domenu nacune fanastastike. Kad mislis da ne mogu nize oni te svaki put iznenade.![]()
![]()
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 04 maj 2024, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Samo helikoptera nematutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:52Pistolji, kalas, tenkovi, lisice, maske, dronovi, placenici, pljacka, vezivanje
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma i x je top, bod po bod i opstanak neće doći u pitanje. Malo je utakmica do kraja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne sekiraj se brate,veceras sam vani sa ekipom,vratit cemo im to na djevojkama i zenama ,naostrili smo se,znaju oni gdje je hargija bolja,dok oni sjede zagrljeni pored starih zastava nasih koje se vise ne koriste ima 10 godinaopalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:57a sta se imam vadit? Kolko treba vremena da se objavi slika? Sta jel se jos niste skucali da pare koje ste obecali ? Najbolje ti je onda da vidis sa tutom da oni gore u minKenu neku akciju organiziraju pa skupe neke pare. Javite se stranicama tekstom a nigdje slike, bas cudno tako i ovi pezveznjaci pisu o kiti a nikad je ne pokazuMarko1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:55Vadi se vadi ,ali ne ide tiopalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:50Razumijem da u njihovoj grupi ima realnih i normalnih osoba koji nakon prvog cina htjeli da se odnose posteno i navijacki, al prevladao je taj balavac mentalitet gdje hoces nesto posto poto. Stvarno da ljudi rentaju kriminalce da odrade nesto sto oni nisu sposobni je u domenu nacune fanastastike. Kad mislis da ne mogu nize oni te svaki put iznenade.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, HyperOS, nastrojeni21, Paromlinac i 25 gostiju.