Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinji je dovoljan jedan poguranac po utakmici. Ostalo da bude 50-50 dobit ce lagano.
S druge strane Borac mora imat konstantno pomoc u yebavanju u zdrav mozak plus vecinom i neku krupnu kradju u svoju korist.
Tu je ta razlika u kvalitetu
S druge strane Borac mora imat konstantno pomoc u yebavanju u zdrav mozak plus vecinom i neku krupnu kradju u svoju korist.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima li ovo igdje na dunjaluku?
Ni Real Madrid nije ovako cijenjen kao nas snsd iz Bosne i Hercegovine
Ni Real Madrid nije ovako cijenjen kao nas snsd iz Bosne i Hercegovine
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Maroon1946
- Kontakt:
Evo citavu sezonu kad spojimo u ligi smo napunili 3 Koševa. Ne racuajuci pun istok i zapad u evropskoj utakmici i kup utakmice. Kod nas nema gratis karti i uvijek su cijene iste sem za dan grada Sarajeva tu je bilo simbolicnih 5km za sve tribine.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:25Vi čitavu sezonu kad spojite niste napunili jedno KoševoMaroon1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:20Nije. Koševo je broj 1. a četvrti smo. Ovi kupuju titule a opet slabo naroda pa i na najvecim derbijima nema navijaca. Da sa Realom Borac igra ne mogu napunit jedno Koševo. Pozdravbagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19
Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..P.S jel se uz paket jaja iz Binga i Jami jufke u Amki dobijaju karte za iduću domaću na Koševu ?
![]()
Transfermarkt 23/24:
1
FK Sarajevo
Kapacitet | Ukupno | Prosjek
36.500 102.950 7.354
2
FK Zeljeznicar Sarajevo
13.057 102.404 6.827
3
FK Velez Mostar
6.000 50.100 3.131
4
FK Borac Banja
9.730 42.600 2.840
5
HSK Posusje
8.000 41.700 2.780
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 04 maj 2024, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Za početak, sedmica odmora.Holyybotlom je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:28Atomska je bačena, IDF, sačekali male Palestince nedužne nakon molitve i dalje ih drže zatočene, na kraju će tako biti. Jadni vrapcicanichiefsosa je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:01Pa zar nije Mossad, kakvi sad DubrovčaniRedred je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:59
5 placenika u naselje brankovac upalo preko balkona u kucu momku sestru majku na koljena njega zavezali cijev u usta ugurali u 05h ujutro mozda malo prije prica se da su likovi iz dubrovnika sa oruzijem.. vjerovatno pomoc policije dobili adresu sta kako.. to je sto znam trebao bi ra objavit veceras il sutra video upad u kucu i sve i da se izjasne sta dalje…pozz![]()
![]()
- bagniadiluca
- Kontakt:
Vidiš ja priznam i svjestan sam toga, dok si i ti svjestan toga samo nećeš da priznaš, jer imaš kompleks neke veličine a ustvari ste ista rinaka kao i milet3 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:28Ovo sad je vec vadiona i preseravanjebagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..znas.
Ne znam, mozda ti je izletilo, al rekao si istinu - ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika, od pamtivjeka je tako u BL.
Ko prizna , pola mu se doda![]()
Al nemoj se ti sad vaditi na vrapcice ili ostale klubove.
LETS GO FIGHTER
Mrtva trka u takmičenju završavanja sudija se nastavlja, Borac je malo podbacio prvo poluvrijeme, ali imaju još 45 minuta da isprave stvari. Vidi se iskustvo Zrinjskog u ovom drevnom viteškom nadmetanju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:27Borac podbacio, ovo bi Zrinjski dosad rutinski penalom riješio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Evo prvaka jedne nam jedine Bosne i Hercegovine 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Svaka cast kinosvrasvrakino1921 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:26Dobro je moj Željo opstao u ligi
Ne može Borac izdržat do zadnjeg kola bez koksa
I to baš mislim u idućem kolu gdje ce kiksat kod TC
U onda da nas Zrinja premira u zadnjem kolu protiv Borca na Grbavici
Sve legalno a Zrinja ima najviše love
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovo nema nigdje, covjek prica kako je zvao ljude da gledaju Borac oni nisu htjeli jer nije atraktivan protivnik i sad je na forumu tipka za vrijeme utakmice. Pa ti si fakultet 
Ne znam sta ti imam piznati.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:31
Vidiš ja priznam i svjestan sam toga, dok si i ti svjestan toga samo nećeš da priznaš, jer imaš kompleks neke veličine a ustvari ste ista rinaka kao i mi![]()
Zeljo koji se bori za opstanak prati skoro 3X vise nego Borac koji se bori za titulu...ili ti u prevodu, vi ste qrc od navijaca.
A da smo kar.ina igracki (ako na to mislis) pa to sam napisao jedno 20 puta, sto ovdje, sto na temi Zelje. Necu non stop isto ponavljati.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2024, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ovaj Racic uradi, pa je dobio crveni u 3-oj minuti?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Pa pomaze svom klubu da osvoji titulu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo je sustina, ima i onih koje je sramota ovolikog ofirnog namjestanja pa nece zbog toga da idu na tekmeEjnur je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:26Moguce je i to al ja ipak vise mislim da je u pitanju problem u tome sto se raji ne ide na utakmicu kad i prije utakmice znas da ces pobjediti uz pomoc vise sile sto bi se reklo i samim tim gubi se draž.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
A ponavljam ti Banja Luka je dosta veca od Mostara,a Mostar ima 2 kluba dok Banja Luka samo jedan klub.
Fakat je ovo sramota koja se tesko moze oprati bilo kakvim izgovorima.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Bravo Blagajicu kao sto rece publika u Posusju jednom"bit ce zrinjski kura* sampion"
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Podrska ceti Gospodina Vinka Marinovica 
Zato im je svirano najvise penala ove sezone, i protivnici najvise kartonirani kad igraju protiv njih. Ali bitnije je faul na sredini za Borac i aut koji nije bio.feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:29Zrinji je dovoljan jedan poguranac po utakmici. Ostalo da bude 50-50 dobit ce lagano.
-
TribuneEst
- Kontakt:
Ovakvo sudjenje da je imala Zvijezda od pocetka lige, kao sto ima Borac. I oni bi se minimalno borili da izbore Evropu. Vjerovatno je i izborili.
Gubi smisao sve ovo. Jasno je to svima. Ukljucujuci i simpatizere Borca.
Gubi smisao sve ovo. Jasno je to svima. Ukljucujuci i simpatizere Borca.
- FKS -
-
opalaopala
- Kontakt:
Puno price oko Borca gdje im se steli faul i sto se ne svira faul gosku, imate ove beusove kujice koje drze komitet i svako kolo imaju barem po jedan penal. obicno se protivnik nacme penalom i lako je onda ugurat. cak peljto sudi penal u posusju koji nije vidio penala a objasnio je u onom studiju gdje su nedim gabela i onaj sudija zasto
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.