Biće ako Bog da opet druga liga J*** ti ovakav debilni klub.

Ma ja. Ocekivano. Znaci kao sto se pisalo. 5 naoruzani krimosa angazovani da upadnu u stan.Direktorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Zayebavas da je ovo svirao?
Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Gdje se može pogledati taj video ?RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Miran budiTorino je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:24Da nećete možda vi, i da hoćete ne možete srpska sprema vam curi niz bradu koliko ga balaviti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:22Koliko se da primjetiti ovdje kukate samo viTatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:20Kad ih je Mirvic zvao na sastanak u vezi sudjenja svima sve super sve za pet a sad nesto kukaju![]()
portali koji su isprepisivali da mi se jave u inboks jer zelim naplatiti informacijeSarajevo_BiH je napisao/la: ↑04 maj 2024, 10:19Desilo se to da su wannabe mafijasi provalili u stan liku sa transovima i s pistoljima oteli sve. Eto to se desilo
ti si izgleda dobro ozracen momak pa ne mozes razlikovat dvije rijeci - sacekusa i upad u stan.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, VivaLaLiberta i 17 gostiju.