Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
- bagniadiluca
- Kontakt:
No stres, to je suština svega ! začarani krug nema kraja, samo strpljenja treba na pretek 

LETS GO FIGHTER
Toliko su jaki da su profesionalce angazovali da uzmu koju krpu hahahahahahahahahahahDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo 8bjavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dačje pisati
Mislim da su klubovi u dogovoru sa savezom to odradili. Ali budimo realni, nema teorije da to kod nas bude. Bas ce Seibert, Zwayer, Kovacs i drugi doci u ovu nasu zabokrecinu od lige. Plus je to preskupo za nas. Samo za glavnog sudiju su Hrvati davali 3000 eura po utakmici. Gdje su jos pomocnici i VAR sudije...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Što u junu '20? Koliko se sjećam tada niko pritužbi na suđenje nije imaoStrikeWarzone je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:40Zvornicka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:26Da ste zvali u junu 2020. ta bi prica imala smisla, ali s obzirom na to da vam je to stanje tad odgovaralo i niste zvali, nemamo o cemu pricati. Vrijedi spomenuti i kup 2021. gdje smo svi vidjeli kako ste osvojili i sta se desilo, ni tada vam nije Savez smetao. Kada pogledamo sve, ovaj Savez je najvise valjao vama (naravno poslije Borca).Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:20Kad ih je Mirvic zvao na sastanak u vezi sudjenja svima sve super sve za pet a sad nesto kukaju![]()
-
- Kontakt:
Jesi vidio postavke i kako cuce kako se krecu,izvidjaju,ovo su kralju pink pantere iznajmilifanatik19 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:49Toliko su jaki da su profesionalce angazovali da uzmu koju krpu hahahahahahahahahahahDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo 8bjavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dačje pisati
-
- Kontakt:
Gdje ima video?Direktorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Biće ako Bog da opet druga liga **** ti ovakav debilni klub.
Mozda bi war pomogao.. mozda ako bi ga i gledali uopste heh
-
- Kontakt:
Kolko sam shvatio ako organiziras 5 kleptomana koji ljudima provaljuju u kuce, to znaci da mozes ugasiti svaku grupu. Dokazi o cemu se prica su vidljivi i svak se moze uvjeriti. Pa ovo je dno dna i za ljude s pute. Hajmo sad da nas ubjeduju da ovo sto svi vide nije istina
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
E nek su ga objavili
I jos kad ljudi saznaju da ovi nisu vidjeli Ultrasa i Mostara

I jos kad ljudi saznaju da ovi nisu vidjeli Ultrasa i Mostara

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ma ja. Ocekivano. Znaci kao sto se pisalo. 5 naoruzani krimosa angazovani da upadnu u stan.Direktorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Ovi nemaju veze sa ultrasima nit ovo sa navijanjem.
Zayebavas da je ovo svirao?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ja sramote oca mi hahahahahah pa jos vise sami sebe osramotiše platili profesionalcima da ulaze momku u kucu
-
- Kontakt:
Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 04 maj 2024, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ova petorica bi ajfelov toranj raskomadali i odnijeli na otpad kako su organizovani
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel to placenici i profesionalci nisu znali da imaju kamere
de bolaaaa

Daj video
, gdje ima da se pogleda

- bagniadiluca
- Kontakt:
Gdje se može pogledati taj video ?RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kontra, Proximic, zeljovolimte i 27 gostiju.