Premijer liga BiH - aktuelno

Meraak1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Meraak1921 » 05 maj 2024, 00:08

Yebo li vam Covic majq ustashku , nema vas ni 10% , i to sto vas ima otice za Hrv ostace Covic i njegovi pushikurci od Bosanskih Hrvata, al najjace je da ima svoj grb :tokralju: :rol:
slika

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 maj 2024, 00:09

Ovim se samo klosari i lopovi mogu ponositi. Olivera Cirkovic i ljudi od puta!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 05 maj 2024, 00:09

Ma ovo nema veze s navijanje ,ovo je za primat u gradu.Zapadnjaci su malo manje brojniji i ne tako postovani i oni ne bi mogli sebi oprostiti da im navijacka grupa bude ugasena jer je u Mostar sletilo najvece zlo ikada,**** kabiri koji je odlucio oprati i uloziti pare u fudbal koji je preko Hdza podrska svega i svacega gdje ima koristi svoje neke odredjene.Oni su ovo morali uraditi na ovaj nacin,cudi me pa nisu na jos tezi se odlucili nekim ispaljivanjem zolja na stadion i slicno.Ostvarili su svoj cilj, a sredstvo je nebitno kad se zviznes s dvije dobre linije koje ti je vodja grupe nacrtao i popijes 5 karlovackih. Zapravo u ovoj citavoj prici samo ultrasi slave oni nisu nista uradili.

O pretucenosti momka u haustoru je smijesno pricati, odgurnut je i udaren jednom da pusti ono sto je imao kod sebe.i pritom se sve odvijalo u 19h neposredno nakon utakmice, sat gore dole. A gle cuda,ovdje je upadnuto na privatni posjed na kojem su ostecene stvari,ljudi zavezani,noseno oruzje,kradja na privatnom posjedu, da je babo od ovog momka malo ludji bio pa pokusao dohvatit nesto ko na foru ko zna mozda bi bio i upucan.

Onda bi dosla rubikovakocka ovdje i rekla to je sve isto
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 05 maj 2024, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2024, 00:10

Pitanje je sta su oteli i da li su vratili svoje. Saznacemo ubrzo.

Sa druge strane kad je RA odradio Ultrase, odmah su objavili i znalo se sta je oduzeto i ko je oduzeo. Samo ne znam zasto nisu zapalili i razj3bi do kraja komsije.
Ovima sad valja stisnuti pa objaviti, jer ce im se odmah uci u trag, a ja bih da sam RA odmah trazio od kluba da trazi pomoc policije mimo Mostara i da se nadju pocinioci jer se zna da ustase nece djelovati. A nije da se nema kamera u blizini i da se ne moze saznati ko je i kako dosao do kuce jer je ovo kriminalni cin.

Sve dok ne objave sta su oduzeli mogu samo kiti svirati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 maj 2024, 00:10

Devedesetka je napisao/la:
05 maj 2024, 00:04
MostarskiSin je napisao/la:
04 maj 2024, 23:49
Devedesetka je napisao/la:
04 maj 2024, 18:10
Znace se sve ubrzo
I sta kazes :mrgreen:
Uredno sve nešto slicno kao i vaši što su njih odradili..

Dobro njihovo je malo manje navijački, al' u suštini to je to.

Inace nisam pisao iz prve ruke neke stvari napisacu u vezi toga kako ih je RA odradio..

Vidjeli su 2 auta iz haustora, a i opcenito su upratili da 2 ili 3 auta prati momka do stana.

RA se nije napao auta vec samo 1 momka..

Inace jel se na snimku gdje jasno vidi pištolj ili pištolji?
Jedno pitanje za naseg cass pennanta ovog foruma:

Ultrasi su imali koliko toliko sansi da odbrane transove. Eto po tvom dva auta bila, sacekas da vidis jel momak unio transove, ispratis ga kako treba i nista se desilo ne bi.

A kakve su ovdje sanse bile? Da cuci 5 likova s vatrenim oruzjem u stanu i da prvi otvore vatru? U 3 ujutro?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 05 maj 2024, 00:10

opalaopala je napisao/la:
05 maj 2024, 00:05
Truba1905burazeru je napisao/la:
05 maj 2024, 00:01
04 maj 2024, 23:56

kakvi bolan mlinovi o cemu pricas jel jos ne mozes da razlikujes sacekusu poslije tekme i razbojnistvo u 3,30 ujutro, zar stvarno nisi toliko inteligentan ?? posto ne znas detalje nemoj puno pisat. sam kazes decko sacekan i to je sacekusa niko mu nije provalio u stan niti ulazio. a drugi slucaj sam kazes pljacka jer je nasilni putem usli u privatni posjed. u svaciji haustor mogu uci a u svaciju kucu sigurno ne mogu. zar ne znas da ako me zatekenes u haustoru da to nije kazneno dijelo al ako mi udjes u stan to je kazneno dijelo. Da li ti trebam jos crtat retardu mutavi koji hoces da izjednacis uz sve napore ali stvarno ti lose ide i sve dublje tones.
Laki je malo nervozan ? Smiri se polako nije smak svijeta , opušteno , ne vidim razlog nekakvog vrijeđanja ( al razumijem dugogodišnje frustracije ) ,al to je na tvoju sramotu . Da se razumijemo oba djela su za osudu i oba su krivična djela … obe pljačke ( za tvoju informaciju Haustor je vlasnistvo stanara , pa tu živio 1 ili 101 čovijek ) .
da nisi ovoliko retardiran nebi ti ovoliko puta moramo objasnjavat sve ti fino nacrtam al ti jbg glup ne mozes skontat. ne mozes niko izjednacit i to je to pokusaji do sutra ne ide druze. sacekusa i razbojnistvo i provala u privatnu imovinu su dva sasvim razlicita pojma koja bi i ti kao deklarisani glupan treba shvatit. komsija pustio ljude u haustor i tu nema nikakvih problema. laku noc zelim
Pismenost i vokabular očekivan , a i to sto kažeš stvarno jesam glupan što s tobom diskutujem …
Nego hoćeš se opet ugasiti na 3.mj kao poslije kupa i da da još uvijek smrdiš …
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 05 maj 2024, 00:10

tutankamon1905 je napisao/la:
05 maj 2024, 00:02
Pa valjda su tolko pametni da su bar transparente od Ultrasa drzali na drugom mjestu. Ako su i to sve skupa drzali sa svojima onda nemam rijeci. Niti imaju sta za razmjenu nit imaju vise smisao postojanja na koji god im je nacin to oduzeto.

A prica o haustoru..ajmo se poubijat svi po haustorima, zatekli smo se tu, nije kazneno djelo..kakvi mozgovi bogati dragog.
Sad ce doc opala i rec, al nije niko nikog ubio.

Kako god, nit ultrasi nit red army nece na poso ujutro umjesto mene. Stoga laku vam noc dobri ljudi i oni malo manje dobri
Ja kad sam krio cigare od roditelja pola kutije u odjecu a pola negdje na putu do skole,nisam sve u isti stek
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 05 maj 2024, 00:11

Ukoliko pričamo o nekim pravim kodeksima, nikada, ali nikada se nije napadao protivnički navijač ako je u društvu nekog ženska, nebitno bila to sestra djevojka ili neko treći. Na ovaj način Ultrasa, može se bilo koja grupa opljačkati. Da, opljačkati, a ne oteti transparente.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 maj 2024, 00:12

brig je napisao/la:
04 maj 2024, 22:41
Ulagat ozbiljne pare i igrat sranje od ove lige moras stvarno bit debil

Ovo nema nikakva smisla. Glavne karike suci i ko krade vise. I nitko nista.

Eno kazu i na Areni penal za Borac kontra ŠB nema nikakva smisla i ne kuze zbog čega je sudio penal. Iako su ovde neki pravdali ima kontakta.

Jucer dva za Zrinjski smijesna

Svaka smisao se izgubila
Bas moras biti fanatik u budala da ulazes,pa ovo kunem ti se nikad nigdje neces vidjeti,niti je ovako ikad bilo u ovoj ligi,ovo je omalovazavanje protivnika,bukvalno ovo nije sport i zabranjeno je protiv ove gamadi igrat,ko im cestita treba odma ugasiti klub,sampion kojem ni prosli put ni ovaj niko cestitati nece,samo prosli put su mogli svi da ih pljuju i kritikuju a sad je Vico i to zabranio. Kad su osvojili titulu nema kluba i trenera da nije skandal napravio i popljuvo ih

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 05 maj 2024, 00:13

Lewy21 je napisao/la:
05 maj 2024, 00:08
Beduin je napisao/la:
04 maj 2024, 23:52
Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.
Ako je tebi isto da ti otmem sal jer te vidim na cesti ogrnut njime i da ti udjem u stan u po novi dok spavate ti i porodica, e onda ti nemas gram mozda, bez ikakve ljutnje.
Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.

Red Army su sačekali momka u haustoru, dakle može se reći ispred njegovog stana, a i on ima porodicu da napomenemo. Mislim ja se izvinjavam što ja kao Bošnjak Bošnjacima moram objašnjavati da i Hrvat može imati porodicu, ono ne mora neko biti "naš" da bi se sažalili na njegovu porodicu, razumijete? Sad da se vratimo na temu, tog momka koji također ima porodicu su prebili i oteli mu transparente ispred njegovog stana, gdje je također i njegova porodica valjda.

Ultrasi uzvračaju tako što na neki način saznaju gdje RA drži transparente i ukrade ih. Međutim sad ovaj od kojeg su ukrali ima porodicu, hvala Bogu što ima, ali šta ovaj Ultras nema porodicu? Da napišete da je djelo Ultrasa gore od djela Red Army (ne vidim po čemu je toliko gore ali hajde), pa uredu, razumijem, iz nekog razloga vam je krađa gora od razbojništva, ali razbojništvo i to u omjeru 10:1 predstavljati kao herojski poduhvat, a uzvraćanje na razbojništvo krađom predstavljati kao kriminal je baš licemjerno.

Eto mangup si što si oteo transparente, bravo, ali kad ti se uzvrati na sličan način u čemu je sad problem? Ne smrdi samo kad ti prdneš? Apsolutno me ne zanima ko mi je ovdje sunarodnjak, a ko nije, to što mi je neko sunarodnjak me neće navesti na to da se vodim dvostrukim standardima, a koliko vidim većina vas je upala u tu zamku.
:clap:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 maj 2024, 00:15

Ovo nije gasenje RA vec svake grupe u drzavi kojoj ledja ne cuva politika i/ili mafija.

Generalno, fudbal u ovo drzavi nema smisla, a posljedicno i navijaci. Zalosno je sta su sebi Bosnjaci dopustili, ali neka, treba ih jace i vise karati kad su picke prodane.
Celik!3,2,2.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 05 maj 2024, 00:15

05 maj 2024, 00:10
05 maj 2024, 00:05
05 maj 2024, 00:01

Laki je malo nervozan ? Smiri se polako nije smak svijeta , opušteno , ne vidim razlog nekakvog vrijeđanja ( al razumijem dugogodišnje frustracije ) ,al to je na tvoju sramotu . Da se razumijemo oba djela su za osudu i oba su krivična djela … obe pljačke ( za tvoju informaciju Haustor je vlasnistvo stanara , pa tu živio 1 ili 101 čovijek ) .
da nisi ovoliko retardiran nebi ti ovoliko puta moramo objasnjavat sve ti fino nacrtam al ti jbg glup ne mozes skontat. ne mozes niko izjednacit i to je to pokusaji do sutra ne ide druze. sacekusa i razbojnistvo i provala u privatnu imovinu su dva sasvim razlicita pojma koja bi i ti kao deklarisani glupan treba shvatit. komsija pustio ljude u haustor i tu nema nikakvih problema. laku noc zelim
Pismenost i vokabular očekivan , a i to sto kažeš stvarno jesam glupan što s tobom diskutujem …
Nego hoćeš se opet ugasiti na 3.mj kao poslije kupa i da da još uvijek smrdiš …
Zar stvarno pokusavas opravdat ovo razbojnistvo i provalu u kucu ? Zamisli da sad svaku noc se upada u kuce radi trazenja zastava od clanova ? I ti bi to pohvalio. Pa kralju to je za osudu da mi je brat to uradio a neki levati koji su placeni za to. PROVALIT covjeku u kucu u 3.30, to samo ti mozes bolestan opravdat. Tu s tobom zavrsajem raspravu jer si stvarno debil i nema potrebe da idemo dalje. zivio
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 05 maj 2024, 00:15

zlo87 je napisao/la:
05 maj 2024, 00:09
Ovim se samo klosari i lopovi mogu ponositi. Olivera Cirkovic i ljudi od puta!
Ja znam ko im je bio inspiracija

slika
Odin, I await thee
Your true son am I

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 05 maj 2024, 00:16

Lewy21 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.
Ako je tebi isto da ti otmem sal jer te vidim na cesti ogrnut njime i da ti udjem u stan u po novi dok spavate ti i porodica, e onda ti nemas gram mozda, bez ikakve ljutnje.
Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.

Red Army su sačekali momka u haustoru, dakle može se reći ispred njegovog stana, a i on ima porodicu da napomenemo. Mislim ja se izvinjavam što ja kao Bošnjak Bošnjacima moram objašnjavati da i Hrvat može imati porodicu, ono ne mora neko biti "naš" da bi se sažalili na njegovu porodicu, razumijete? Sad da se vratimo na temu, tog momka koji također ima porodicu su prebili i oteli mu transparente ispred njegovog stana, gdje je također i njegova porodica valjda.

Ultrasi uzvračaju tako što na neki način saznaju gdje RA drži transparente i ukrade ih. Međutim sad ovaj od kojeg su ukrali ima porodicu, hvala Bogu što ima, ali šta ovaj Ultras nema porodicu? Da napišete da je djelo Ultrasa gore od djela Red Army (ne vidim po čemu je toliko gore ali hajde), pa uredu, razumijem, iz nekog razloga vam je krađa gora od razbojništva, ali razbojništvo i to u omjeru 10:1 predstavljati kao herojski poduhvat, a uzvraćanje na razbojništvo krađom predstavljati kao kriminal je baš licemjerno.

Eto mangup si što si oteo transparente, bravo, ali kad ti se uzvrati na sličan način u čemu je sad problem? Ne smrdi samo kad ti prdneš? Apsolutno me ne zanima ko mi je ovdje sunarodnjak, a ko nije, to što mi je neko sunarodnjak me neće navesti na to da se vodim dvostrukim standardima, a koliko vidim većina vas je upala u tu zamku.
Bravo Lewy. Sve je tako kako si napisao.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 05 maj 2024, 00:17

Lewy21 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Bravo!

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 05 maj 2024, 00:17

Lewy21 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Dobar post realan ali moras se preselit u Mostar pa da vidis o cemu se radi.Kad malog ne mozes upisat u skolu koja ti je ispod zgrade nego ga moras vozit par kilometara autom,onda bi nekom yebo majku naravno

A ponavljam,momak u haustoru je odgurnut i 1 put udaren. Kako bi bilo da se RA odlucio da kreci fasadu pa ga sacekaju ispred zgrade i sve se odvije ispred zgrade, je li to onda opravdano?
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 05 maj 2024, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

travuljasSs
Kontakt:

Post Postao/la travuljasSs » 05 maj 2024, 00:17

antisisoja1919 je napisao/la:
04 maj 2024, 23:46
Hajd sto su jadni ovi putari, al sto su i glupi jbt
Haha tačno. Jesu li ovi jadniji il ovi gluplji pitanje godine

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 maj 2024, 00:18

Lewy21 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Po tebi bilo najbolje da su RA usli u stan i iznijeli sve krpe iz stana, a bile su i ostale unutra? Pojma ti nemas o navijanju
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 05 maj 2024, 00:19

Ko je i zasto izrezao video od 03: 00 pa do od prilike pa do 04:00 i ko je osoba u sorcu koja "zakljucava" kapiju za UM i koje nema na pocetku snimka.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, NeSamSafetee, riki46, Rule_hz, Vanja8 i 34 gosta.