Dobar post ako na ovo sve posmatraš kao običan navijač i ne sladiš kad protivničkoj grupi padne krpa ili kad dobiju batine od "tvojih" vec te samo teren i 3 boda zanimaju.Lewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:08Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.Beduin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:52Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.
Ako je tebi isto da ti otmem sal jer te vidim na cesti ogrnut njime i da ti udjem u stan u po novi dok spavate ti i porodica, e onda ti nemas gram mozda, bez ikakve ljutnje.
Red Army su sačekali momka u haustoru, dakle može se reći ispred njegovog stana, a i on ima porodicu da napomenemo. Mislim ja se izvinjavam što ja kao Bošnjak Bošnjacima moram objašnjavati da i Hrvat može imati porodicu, ono ne mora neko biti "naš" da bi se sažalili na njegovu porodicu, razumijete? Sad da se vratimo na temu, tog momka koji također ima porodicu su prebili i oteli mu transparente ispred njegovog stana, gdje je također i njegova porodica valjda.
Ultrasi uzvračaju tako što na neki način saznaju gdje RA drži transparente i ukrade ih. Međutim sad ovaj od kojeg su ukrali ima porodicu, hvala Bogu što ima, ali šta ovaj Ultras nema porodicu? Da napišete da je djelo Ultrasa gore od djela Red Army (ne vidim po čemu je toliko gore ali hajde), pa uredu, razumijem, iz nekog razloga vam je krađa gora od razbojništva, ali razbojništvo i to u omjeru 10:1 predstavljati kao herojski poduhvat, a uzvraćanje na razbojništvo krađom predstavljati kao kriminal je baš licemjerno.
Eto mangup si što si oteo transparente, bravo, ali kad ti se uzvrati na sličan način u čemu je sad problem? Ne smrdi samo kad ti prdneš? Apsolutno me ne zanima ko mi je ovdje sunarodnjak, a ko nije, to što mi je neko sunarodnjak me neće navesti na to da se vodim dvostrukim standardima, a koliko vidim većina vas je upala u tu zamku.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Lewy tip Bosnjaka je onaj tip koji je doveo do ovog sranja u drzavi. Mijesa se u nesto, a nema pojma o cemu prica. I on zeli biti realan, a ustvari je samo glup.
Nosis sal grupe, voljan si ga braniti. Nisi voljan? Kupi od kluba i gotova prica.
Nosis sal grupe, voljan si ga braniti. Nisi voljan? Kupi od kluba i gotova prica.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
I jedan i drugi nacin nisu potpuno navijacki to je poenta.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:10Jedno pitanje za naseg cass pennanta ovog foruma:Devedesetka je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:04Uredno sve nešto slicno kao i vaši što su njih odradili..
Dobro njihovo je malo manje navijački, al' u suštini to je to.
Inace nisam pisao iz prve ruke neke stvari napisacu u vezi toga kako ih je RA odradio..
Vidjeli su 2 auta iz haustora, a i opcenito su upratili da 2 ili 3 auta prati momka do stana.
RA se nije napao auta vec samo 1 momka..
Inace jel se na snimku gdje jasno vidi pištolj ili pištolji?
Ultrasi su imali koliko toliko sansi da odbrane transove. Eto po tvom dva auta bila, sacekas da vidis jel momak unio transove, ispratis ga kako treba i nista se desilo ne bi.
A kakve su ovdje sanse bile? Da cuci 5 likova s vatrenim oruzjem u stanu i da prvi otvore vatru? U 3 ujutro?
I treba mi slika da su imali pištolj ili pištolje bez dokaza rekla-kazala.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
????BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:19Ko je i zasto izrezao video od 03: 00 pa do od prilike pa do 04:00 i ko je osoba u sorcu koja "zakljucava" kapiju za UM i koje nema na pocetku snimka?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dobro pitanjeBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:19Ko je i zasto izrezao video od 03: 00 pa do od prilike pa do 04:00 i ko je osoba u sorcu koja "zakljucava" kapiju za UM i koje nema na pocetku snimka.
-
- Kontakt:
Rekla-kazala su i dva auta pa si to uzeo zdravo za gotovo. I ovo prvo mozda nije potpuno navijacki, ali sta ima u ovome drugom navijacki? Bilo sta?Devedesetka je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:21I jedan i drugi nacin nisu potpuno navijacki to je poenta.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:10Jedno pitanje za naseg cass pennanta ovog foruma:Devedesetka je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:04
Uredno sve nešto slicno kao i vaši što su njih odradili..
Inace nisam pisao iz prve ruke neke stvari napisacu u vezi toga kako ih je RA odradio..
Vidjeli su 2 auta iz haustora, a i opcenito su upratili da 2 ili 3 auta prati momka do stana.
Ultrasi su imali koliko toliko sansi da odbrane transove. Eto po tvom dva auta bila, sacekas da vidis jel momak unio transove, ispratis ga kako treba i nista se desilo ne bi.
A kakve su ovdje sanse bile? Da cuci 5 likova s vatrenim oruzjem u stanu i da prvi otvore vatru? U 3 ujutro?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 maj 2024, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Hvala.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:25Dobro pitanjeBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:19Ko je i zasto izrezao video od 03: 00 pa do od prilike pa do 04:00 i ko je osoba u sorcu koja "zakljucava" kapiju za UM i koje nema na pocetku snimka.
Najbolje da tebi dostave snimak zadnja 24h pa sa ti uradiš detaljnu analizu danaDevedesetka je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:21I jedan i drugi nacin nisu potpuno navijacki to je poenta.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:10Jedno pitanje za naseg cass pennanta ovog foruma:Devedesetka je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:04
Uredno sve nešto slicno kao i vaši što su njih odradili..
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Ultrasi pokupili fore od Manijaka
-
- Kontakt:
Kad pojedini u isti kos stavljaju uzimanje krpa, u hastoru, skoro pa na ulici, sa oruzanom pljackom u privatnoj kuci.
Lewy je bas neki ultra tipa.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ti si danas izuzetno glup,idi lezi zaboravit cemo sve ovoBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:19Ko je i zasto izrezao video od 03: 00 pa do od prilike pa do 04:00 i ko je osoba u sorcu koja "zakljucava" kapiju za UM i koje nema na pocetku snimka.
-
- Kontakt:
Sve što više gledam snimak, i čitam komentare. Ovo mi više spada na nešto dogovoreno, za 120 minuta nać nešto u ovako ogromnoj kući mi nije baš za vjerovat.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:28Kad pojedini u isti kos stavljaju uzimanje krpa, u hastoru, skoro pa na ulici, sa oruzanom pljackom u privatnoj kuci.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
A odgovor na postavljeno pitanje je ?Direktorcic je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:29Ti si danas izuzetno glup,idi lezi zaboravit cemo sve ovoBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:19Ko je i zasto izrezao video od 03: 00 pa do od prilike pa do 04:00 i ko je osoba u sorcu koja "zakljucava" kapiju za UM i koje nema na pocetku snimka?
Zadnja izmjena: BijeliBordo1946, dana/u 05 maj 2024, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Misliš 120 sekundi ?
-
- Kontakt:
Je l' bio iko u kuci?12345678922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:29Sve što više gledam snimak, i čitam komentare. Ovo mi više spada na nešto dogovoreno, za 120 minuta nać nešto u ovako ogromnoj kući mi nije baš za vjerovat.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:28Kad pojedini u isti kos stavljaju uzimanje krpa, u hastoru, skoro pa na ulici, sa oruzanom pljackom u privatnoj kuci.
-
- Kontakt:
Ne znam da li je dogovoreno ili ne, al ovdje u ovom snimku nista nema navijackog.12345678922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:29Sve što više gledam snimak, i čitam komentare. Ovo mi više spada na nešto dogovoreno, za 120 minuta nać nešto u ovako ogromnoj kući mi nije baš za vjerovat.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:28Kad pojedini u isti kos stavljaju uzimanje krpa, u hastoru, skoro pa na ulici, sa oruzanom pljackom u privatnoj kuci.
Cista demonstracija pljacke i to je to.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidio bi ti da ti uleti nekoliko njih maskiranih kako bi pjevao ko slavuj12345678922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:29Sve što više gledam snimak, i čitam komentare. Ovo mi više spada na nešto dogovoreno, za 120 minuta nać nešto u ovako ogromnoj kući mi nije baš za vjerovat.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:28Kad pojedini u isti kos stavljaju uzimanje krpa, u hastoru, skoro pa na ulici, sa oruzanom pljackom u privatnoj kuci.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa vidi ovo, momci iz RA su usli u zgradu odmah poslije utakmice i cekali. Vrlo lahko se moglo desiti da vise momaka udje u zgradu da unesu transparente pa mozda bi dobili po usima na kraju, nikad se ne zna. Bitno je napomenuti da se to sve desilo oko 19:00h meni se cini i pri tome nije se nikome ulazilo u stan a vrlo lahko su i to mogli odraditi da pokupe ako je jos nesto ostalo.Devedesetka je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:04Uredno sve nešto slicno kao i vaši što su njih odradili..
Ovi su dosli maskirani i naoruzani u 03:20h iza ponoci, provalili u kucu i tako ukrali transparente i ostalo. Prica se da momak nije jedini koji je vezan unutra ali o tom po tom, nije 100% pa da ne lupam. Tebi se dvoje svodi na isto?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Grk1234, perodeformero i 17 gostiju.