Vracajte LJILJANE kako znate i umijete
Idioti
Nisi iz Mostara?ne razumijesArgentina je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:44Pa trebalo bi da stane jer su i jedni i drugi debili i ugaseni. Ne postoje i ne mogu se vratiti medju aktivneDirektorcic je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:38Oni napadaju na istocnu stranu kad izgube od pazi sad turske i brazila
RA njima napada pub,oni napadaju donju mahalu gdje se brani stanovnistvo, zena od 50+ godina sa lopatom i gdje nije bilo 5 navijaca u odbrani
Budu privedeni i legnuti na pod nasred bulevara i poznati policajac i ultras ih pusta da bjeze. O kakvim vi ovdje kodeksima pricate,sve je ovo borba za posjed i postotak hrvata
Kakvi navijacki kodeksi,kakve picke materne
Nece stati na ovome sigurno,![]()
Ko je znao da ce pokusati obiti kucu sa oruzjem u gluho doba noci? Ko kaze da jeste laze, izuzev njih koji su platili ljude da to izvedu.
Pa upravo to sto govoris. Jedno je navijacko, a drugo je drugo. Kada su navijaci u pitanju, to je to. Ne postoje ni jedni ni drugi, ta prica je zavrsena. Ugaseni su i RA i Ultrasi, ta tema je zatvorena.Direktorcic je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:53Nisi iz Mostara?ne razumijesArgentina je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:44Pa trebalo bi da stane jer su i jedni i drugi debili i ugaseni. Ne postoje i ne mogu se vratiti medju aktivneDirektorcic je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:38Oni napadaju na istocnu stranu kad izgube od pazi sad turske i brazila
RA njima napada pub,oni napadaju donju mahalu gdje se brani stanovnistvo, zena od 50+ godina sa lopatom i gdje nije bilo 5 navijaca u odbrani
Budu privedeni i legnuti na pod nasred bulevara i poznati policajac i ultras ih pusta da bjeze. O kakvim vi ovdje kodeksima pricate,sve je ovo borba za posjed i postotak hrvata
Kakvi navijacki kodeksi,kakve picke materne
Nece stati na ovome sigurno,![]()
Bacen je kamen dont forget sa starog mosta u neretvu,to nema veze s navijacima.Razumijes li sada?
Ne znam zasto bi Manijaci, a Robijasi ne znam ni ja.
Dajte ljudi vi neka gasenja. Cosa nostra se obezglavi pa ljudi nastave dalje a ne ovo jada malo sto imamo.
Ako niste znali nakon svega sto ste prosli dole, onda ste vi veci idioti nego sam mislio, al i to je dokaz da niste dorasli, kad sa lisicom igras igru, onda prvo prouci kakve posljedice mogu nastati.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:56Ko je znao da ce pokusati obiti kucu sa oruzjem u gluho doba noci? Ko kaze da jeste laze, izuzev njih koji su platili ljude da to izvedu.
Pa ako su im se desile ove stvari, onda ne treba da postoje ni Manijaci ni Robijasi.
Dva puta.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, nedimmmm1337, ultrazonfa, Venom, Zigazaga i 35 gostiju.