Ok, ne znaš.
Dajte ljudi vi neka gasenja. Cosa nostra se obezglavi pa ljudi nastave dalje a ne ovo jada malo sto imamo.
Ako niste znali nakon svega sto ste prosli dole, onda ste vi veci idioti nego sam mislio, al i to je dokaz da niste dorasli, kad sa lisicom igras igru, onda prvo prouci kakve posljedice mogu nastati.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:56Ko je znao da ce pokusati obiti kucu sa oruzjem u gluho doba noci? Ko kaze da jeste laze, izuzev njih koji su platili ljude da to izvedu.
Pa ako su im se desile ove stvari, onda ne treba da postoje ni Manijaci ni Robijasi.
Dva puta.
Pa realno niko se normalan nije nadao, jer se ovo sve VODILO navijacki obracun, medutim je prerastao u kriminalni sa jedne strane, al nebitno. Ja nisam u tom svijetu, onako komentarisem, pa me zbog toga ovo i iznenadilo.Bordo10 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 17:04Ako niste znali nakon svega sto ste prosli dole, onda ste vi veci idioti nego sam mislio, al i to je dokaz da niste dorasli, kad sa lisicom igras igru, onda prvo prouci kakve posljedice mogu nastati.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:56Ko je znao da ce pokusati obiti kucu sa oruzjem u gluho doba noci? Ko kaze da jeste laze, izuzev njih koji su platili ljude da to izvedu.
I dalje postoje pod istim imenom kao da nista nije bilo
Taman da im se pridruze RA i Ultrasi sada
Zasto nebi bio, pa jucer sam pisao ne visim bas svaki dan kao sto mozes vidit po moj postovima. A sto se ima pricat dno dna, pogotovo ti i takvi kao ti koji likuju i podrzavaju ovakve poteze. Samo cu te pitat da li je sada svaka kuca u kojoj zive ljudi od puta legalni i letimni cilj ? Da li se sada treba svakom koje iz te grupe u ranim jutarnjim satima upadat u stanove i kuce ? Da li neci roditelj treba da dobijes infrakt ili secer kad mu upadnu maskirani ljudi sa rukavicama ? Samo budi malo realan. Dok je krpa u transportu ona je legalna i legiitimna meta, krpa dok je u stanu to NIKO NIKAD nije napao i tu sva prica staje, naravno osim placenika
Opet to nije opravdanje za to što su držali sve živo u jednoj kući.Objektivac je napisao/la: ↑05 maj 2024, 16:55U pitanju je posao od par stotina hiljada eura i vjerovatno su ga izveli placenici iz Srbije.
Pa zar mislite da su navijaci FBI dan te **** pa da na ovaj nacin uzvrate?
Prosto nemoguce i neizvodivo je ovako nesto od strane navijaca.
RA je uzeo 9 transova namjenski odradjeno, ovo je zestoki politicki poguranac.
Trenutno korisnika/ca: maho_sa, PeppermintSA i 27 gostiju.