Premijer liga BiH - aktuelno

Tomford
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Tomford » 05 maj 2024, 17:58

Ne znam cemu polemika vise da li se trebaju ugasiti ili ne, logicno je da ce se ugasiti i uzeti novo ime bas kao “ljudi od puta”
Zanimljivo je to da su ljudi znali tacno gdje da traze krpe i na kojem spratu, sto je jako tesko sam otkriti pa skoro i nemoguce osim ako nemas nekoga koji ce to da osmeka sto vjerujem da je i bilo. Za ove stvari bi u Sa ili u BGu vec neko metak u glavu primio jer mali broj ljudi zna za te stvari…
U svakom slucaju sramota za obje grupe, vidi se da nisu stasali za ozbiljnih staza
Npr Lesinari se sami evo haman ugasili a niko im krpe nije uzeo, 50
Ih na domacoj utakmici

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 05 maj 2024, 17:59

opalaopala je napisao/la:
05 maj 2024, 17:19
Moze li neko odgovoriti ako pricamo otvoreno, posto se pocelo upadat u kuce. Da li je po vama normalno,legalno i legitimno da se svakom clanu ljudi od puta koji moze imat trans upada u kuce ? Aj budi iskreni i recite jel to normalno ? Jel treba da neci roditelj dobije infrakt ili secer kad ti upadne grupa maskiranih ljudi ? Ne budite bolesni imaju neka pravila. Krpa u putu je legalna i legitimna meta, krpa u stanu NIKO NIKAD nije provalio da je uzme. Samo treba se staviti u polozaj normalnih ljudi, jer ima navijaca koji idu na utakmice al ne zele metu na celu radi par likova koji upadaju u kuce
Nije normalno al ko te pita, zastava nema, vi ste ugaseni, najvuse svojom idiotskom greskom, opet kazem da ove sto su vam u vrhu grupe treba olesiti od batina za ovo, jest su pokazali da su i glupi i picke i naivni, i da su nedostojni da vode ozbiljniju grupu

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 maj 2024, 18:00

Ne znam za vas al sigurno jedan od najjacih postova do sada. Sherlock Holmes iz Nemile ⬇️
tareizo je napisao/la:
04 maj 2024, 23:37
po konstrukciji tijela ovi takozvani navijaci lice na one splicane placenike sto ih birvaktile grobari i prebise i gole skinuse
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 05 maj 2024, 18:00

deantinho je napisao/la:
05 maj 2024, 17:22
ritam21 je napisao/la:
05 maj 2024, 17:18
Najveca sramota jedne navijacke grupe u historiji balkana, mozda i sire
Ukoliko ne uspiju vratiti neke od navjrijednijih akcijom, da.
Ukoliko je zaista neko iz vrha RA prodao sve, onda možda i ne.
Međutim, to je onda još gore, ukoliko je druga rečenica fakt.

Koliko pamtim, u ovih 40 godina na ex yu prostoru nije se desilo da je jedna grupa ostala bez svega. Ne brojim one instant navijačke grupe od 55 ljudi sa prosjekom godina 14.
Da su isli ulicom i u svaki kontejner bacili po jednu krpu nesto bi sutra ostalo, jadno i glupo, al to za ove ultra navijace uvijek i govorim vecinom su to ljudi bez mozga, tako da se sad ovi tako mogu i nazvati, pristaje im

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 05 maj 2024, 18:02

Sretnu se negdje na Bulevaru Ultras i RA-ovac. Obojica nose transove. Poslije uvodnih pozdrava, kaže RA-ovac:
- Jesam se umorio, teški ovi transovi u pyzdumaterinu...
- Šta si se, bola, ti umorio?!?! Pa ja da ti dam jedan trans, imali bi isto. A da ti meni daš jedan, ja bih imao duplo više od tebe, odgovori Ultras-ovac.
Koliko je transova imao RA-ovac, a koliko Ultras-ovac?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 maj 2024, 18:02

mozak je napisao/la:
05 maj 2024, 17:52
Vidit ćemo u narednim danima šta će se dešavati.
Da li će Ra prestat postojat ili će nastaviti svoje postojanje.
Na osnovu prve reakcije od strane Ra, oni su ovo nazvali van kodeksa ponašanja te bi u toj situaciji trebali ostati pri svom stavu, tj nastaviti svoje postojanje.
Imaju dovoljno vremena da naprave novi udarni trans.
Ukoliko bi pak objavili gašenje, onda bi pogazili ovu objavu gdje su prozvali ljude od puta za sramotno kršenje kodeksa.
Sa druge strane, ultrasi su očigledno izabrali novi put i ispoštovali kodeks o gašenju grupe jer kako drugačije okarakterisati novo ime koje se već uvuklo na bh tifo scenu.
Veliki udarac za obje grupe definitivno, bez obzira kako ko gleda i sa koje strane.

Pošto je manje više sve poznato u ligi, sve oči će biti uprte oko ishoda ove situacije u Mostaru.
Ma kakvo gasenje. To ne moze niti ce bit opcija jer oruzana pljacka nema nikakve veze sa ultra svijetom.
Ovo ce samo zategnuti odnose na maksikum u gradu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 maj 2024, 18:05

E jbg rahmetlije prvi ste poceli sa napadima bez kodeksa ,pa ste se kofrcili mjesec dana kako ste opasna grupa. Te vase price napali vas kriminalci ,pa nece vas napasti doktori bilo im dosadno u nocnoj smjeni :urnebes: Amateri ste zesci ,drzati svoje krpe kod onog zgoljavog lika od 50 kila to je van pameti :crazy:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 maj 2024, 18:06

Mene niko ne moze ubijediti da ovo nije stvar dogovora ili prodaje
tuzlanska Sloboda

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 05 maj 2024, 18:07

Direktorcic je napisao/la:
05 maj 2024, 17:18
Zaposleni bosnjaci u iole kvalitetnijim firmama i sluzbama na zapadnoj strani u zadnjih godinu dana podobijali otkaze i predstavljeni ko tehnoloski visak a oni mi pricaju o navijackim kodeksima
Što ih ti nisi zaposlio kod sebe kad si već direktorcic. Sigurno imaš nekog utjecaja kod šefa

asacacol
Kontakt:

Post Postao/la asacacol » 05 maj 2024, 18:07

Tomford je napisao/la:
05 maj 2024, 17:58
Ne znam cemu polemika vise da li se trebaju ugasiti ili ne, logicno je da ce se ugasiti i uzeti novo ime bas kao “ljudi od puta”
Zanimljivo je to da su ljudi znali tacno gdje da traze krpe i na kojem spratu, sto je jako tesko sam otkriti pa skoro i nemoguce osim ako nemas nekoga koji ce to da osmeka sto vjerujem da je i bilo. Za ove stvari bi u Sa ili u BGu vec neko metak u glavu primio jer mali broj ljudi zna za te stvari…
U svakom slucaju sramota za obje grupe, vidi se da nisu stasali za ozbiljnih staza
Ih na domacoj utakmici
Cuj 50 :crazy:
' &

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 maj 2024, 18:08

TMmanija2012 je napisao/la:
05 maj 2024, 18:05
E jbg rahmetlije prvi ste poceli sa napadima bez kodeksa ,pa ste se kofrcili mjesec dana kako ste opasna grupa. Te vase price napali vas kriminalci ,pa nece vas napasti doktori bilo im dosadno u nocnoj smjeni :urnebes: Amateri ste zesci ,drzati svoje krpe kod onog zgoljavog lika od 50 kila to je van pameti :crazy:
Vidjet cemo kako se desilo da su sve krpe bile na jednom mjestu. To ne mozes nazvat ni gluposcu jer je nedovoljno.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 05 maj 2024, 18:11

Napravite i jedni i drugi nove krpe - problem riješen.

Životni kodeksi više nisu kakvi bi trebali biti a ne navijački da neko nekoga ucjenjuje nekakvim nepisanim pravilima.
Samo budala ne vidi da su stvari politički iscenirane i još jedna u nizu obmana za javnost. Treba mrtva glava da padne zbog gluposti, a kakve smo ovce ništa me ne bi začudilo

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 maj 2024, 18:12

Al gdje su ovo ljudi od puta otisli da uslikaju transove.. negdje 100 kilometara od Mostara. 😁

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 05 maj 2024, 18:12

Istinasamo123 je napisao/la:
05 maj 2024, 17:06
OnlyLeft22 je napisao/la:
05 maj 2024, 17:01
Manijaci su ugaseni prije rata
Dva puta.
KONTRASVIH je to sve vratio
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 maj 2024, 18:13

Zašto se rođeni pokušavaju oprati i sačuvati obraz gurajući priču o oružanoj pljački???

Da su vam uzeli jedan udarni trans i par zastava na ovakav način pa možda bi i "pilo vode" i bilo ji neko opravdanje ovako uzeli vam sve zastave što ste imali a znali ste da ste meta i šta vam se sprema, totalni amaterizam i neozbiljnost ako nije nešto drugo u pitanju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 05 maj 2024, 18:13

Da mi je samo neke likove vidjeti sto ovdje pisu mogu misliti kakvi su puni bubuljica od drkanja,sramota je uopste porediti ove dvije akcije,prvu je ra uradio u 19:30 odmah poslije utakmice zrinjskog,druga akcija klasicna pljacka u 3 ipo ujutru sa nedozvoljenim sredstvima,kome ce te vi pisati o gasenju i ako sam ljut na ra sto se sve drzalo u jednom stanu,vise me pogodilo ta opustenost vec ova pljacka u 3 ipo ujutru.A pogotovo sto se po mostaru prica likovi koji su ovo odradili su vec presli granicu!I zadnje nemogu te ugasiti vec ugaseni pustite mi te fore nije bio trans sa orlom uzeto je sve sto je bilo na ogradi,i neko je rekao trans sa orlom je odnijet u njemacku,mozda vi niste znali ali je trans i odnijet u njemacku i znamo imenom i prezimenom ko ga je odnio!!

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 05 maj 2024, 18:15

mostar_mo je napisao/la:
05 maj 2024, 18:12
Al gdje su ovo ljudi od puta otisli da uslikaju transove.. negdje 100 kilometara od Mostara. 😁
Zapravo, okolina Mostara. Ionako ste brzo saznali lokaciju.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 05 maj 2024, 18:15

Ne mogu da vjerujem da je nekome ovo razbojništvo normalno, "ultras".

Šta sad treba uzeti kardinala za taoca i prijetiti obezglavljenjem ako se ne vrate krpe?

Prešlo je svaku mjeru ukusa, ljudskog i navijačkog.

RA ako misle nastaviti, trebaju s novim, starim kakvim god krpama.

(Ne)ljude od puta, više niko ionako ne doživljava, pa kako god im volja.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 maj 2024, 18:16

Da zakljucimo tm,hz,rz,ram i um su bivsi. Od veliki samo lesevi ostali ?

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 maj 2024, 18:16

asacacol je napisao/la:
05 maj 2024, 18:07
Tomford je napisao/la:
05 maj 2024, 17:58
Ih na domacoj utakmici
Cuj 50 :crazy:
Krpa ili Lesinara? :rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], kontra, zeljovolimte i 29 gostiju.