Premijer liga BiH - aktuelno

Zidnisatzidni
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zidnisatzidni » 06 maj 2024, 13:07

Gledam po hr forumu veličanje i orgijanje pljačke
A prije mjesec kmekali kako treba sve legitimisati kad se prelazi na "drugu stranu "

Ljudi od puta od pada transova
Napali radnika obezbjeđenja koji je katolik i uopće nije iz Mostara, polupali auta policiji onda ljudima koji veze nemaju sa navijanjem al su muslimani prijete i tjeraju ih sa "svoje strane" , obili u stan u neka doba noći, i oštećuju nogometni teren, i sve to jer pad njihovih transparenata nije bio po kodeksu, zašto nije bio po kodeksu? Jer im je bilo mrsko izać iz auta i ispratit momka sa obilježjima do vrata kako valjda i treba da se radi kad se nakon utakmice nose obilježja.
Spominju onog blentavog sanela kajana-novinara od kojeg se svak ogradio, a ne spominju "objektivnog" gradonačelnika, "objektivni" hdz i "objektivne" "hz-hb" fb novinare. Koje su plasirale i spinovale brda i brda laži
Znamo svi da je 90% tribine politički nastrojeno i to u Mostaru nije tajna, čak ni ti od puta to ne kriju i otvoreno o tome govore, a ima ponešto i što jeste tajna ili se bar pokušava zatajiti... Ali o tome neki drugi put.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 06 maj 2024, 13:09

Direktorcic je napisao/la:
06 maj 2024, 12:41
RatoborniMrmot je napisao/la:
06 maj 2024, 12:22
invincible1921 je napisao/la:
06 maj 2024, 12:14

Nije bitno jesul ispali glupi ili nisu...to ne mijenja sramotne cinjenice vezane za Ultrase
Cekaj malo, pratis nekoga mjesecima, napadanes ga u haustoru i bas prebijes, posaljes u bolnicu, a ne napadnes pratnju koja ga je dovezla i to nije nije sramno ? A sramno je ponasanje ljudi od puta kao odgovor ?

Vec tu napisah, ovo je Balkan i obje akcije su legitimne. Za ultras standarde nisu, al to je europska furka :urnebes: Krpe se cuvaju sa oruzjem, u sefovima ili iza blinda vrata. Bukvalno je tako.
E donro posto se pametan pravis.da je momak pretucen u eter su pustili putari,nigdje nema nikakvog dokaza kamere sluzbene zabiljeske iz bolnice i policije.Vodili smo se stvarima koje su se ovdje pisale, da je taj u haustoru bio maloljetnik i da je u komi,jel mislis da mu otac ne bi upucao prvog koji preko bulevara lici na navijaca,jel mislis da se nas dragi gradonacelnik ne bi podigao saopstenjima i slicno.Koma je pokusaj ubistva ne bi ostalo na forumskim pisanjima samo tada.Ja ti kazem da je momak odgurnut,udaren evo reci cemo 2 puta i da pusti to sto nosi.Meni u po bijela dana da pridje na sred ceste 2 covjeka i pita me dje su pare reko bi prva ladica lijevo samo me ne udarajte.Ako je otisao u bolnicu,logicno dace, treba se oprat pred svojim,treba se pred navijacima kao dokaz da se nesto desilo i da nije on to prodao(mozda?)

Ovdje imas sve moguce dokaze,da je nesto drugacija situacija mozda bi i ovaj bio izdegenecen,ali josnjedan dokaz da nisu bili ultrasi u ovoj kuci jer bi iskoristili priliku da ga osamare 2 3 puta da mu vrate ako nista.nit znaju ni ko je sta je samo su dosli po ono sta im treba

U prvoj akciji je bio ubaceni element na tribinu,druga otvara mnogo pitanja ali ne bi dusu grijesio,neke stvari su vec sada dosta jasnije kako se moze cuti i brzo ce se sve saznati
na kraju mi svi baratamo informacijama odavde,pogotovo vi sarajlije i iz drugih gradova,dok mi ponesto cujemo nekog i znamo pa nam isprica
Direktore , hoćeš nalaz iz bolnice sa ozljedama koje su nastale ODGURIVANJEM momka?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

chiefsosa
Kontakt:

Post Postao/la chiefsosa » 06 maj 2024, 13:10

Sektor10 je napisao/la:
06 maj 2024, 13:05
Bordo10 je napisao/la:
06 maj 2024, 11:39
Nakon sto je Kabiri nudio 200000KM za transparente, a ovi odbili da vrate, pribjeglo se drugim metodama, po meni neko je uzeo dobru lovu da ocinka mjesto gdje ce zastave biti, ovi dalje odradili i to je to.
Logicno je da se Red Army ugasi, ili povrati oduzeto, ali evo cuo sam da su sinoc imali neki sastanak i da nece da se ugase, tj nastavit ce sa starim imenom, sto je po meni smjesno ali hajde
I ne treba da se gase. Zbog cega? Dal ste realni? Shvatate li da nista navijacko nema u toj akciji UM ? Apsolutno nista navijacki. Ne postoje pravila ali postoje kodeksi, ovo sto je uradjeno je van svakog kodeksa. Po meni bi najpostenije bilo da se ugase i jedni i drugi, jedni zbog neozbiljnosti i amaterizma a drugi zbog sramote. I ne ide mi u glavu da posle svega ti (ne ti licno) se ponosis tom "akcijom" a ceo svet ti se smeje.

Jedva cekam sledece kolo da vidim ciji je obraz crveniji od sramote i ko ce transparente da okaci na ogradu.
Prije mjesec dana se druga prica pricala kad su se ultrasi trebali ugasit, e jeste blije
Forza njaZri

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 maj 2024, 13:10

ik0ik0 je napisao/la:
06 maj 2024, 12:24
mma_hz je napisao/la:
06 maj 2024, 12:19
ik0ik0 je napisao/la:
06 maj 2024, 12:14

Gdje ćeš bola to spominjati, tu HZ ispale žešće pi.čke. UM im došao u Sarajevo i zvao na dogovorenu tučnjavu 53 na 53 ako se dobro sjećam u broj, a HZ došlo skoro pa duplo više.
Kakvom ba duplo vecem broju,sto lazes ja sam bio tada aktivan clan i bio sam u toj tuci...priblizni brojevi bili,jedino sto smo mi na pocetku zasuli malo kamenjem al odmah se to zaustavilo i krenula je normalna tuca gdje ste izvukli deblji kraj.Jedna od rijetkih,jeste istina da su oni zvali nas na fer tucu.
Nemam nikakve veze s UM. Niti ih imam namjeru pravdati i braniti nešto. Samo iznosim činjenice. Ako si bio tu, onda sam znaš da vas je bilo bar 30 preko dogovorenog broja. Sad možeš nastaviti lagati, ja nemam namjeru da te išta ubjeđujem.
Lazes. Kratko i jasno.
- FKS -

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 06 maj 2024, 13:13

upohaluhizugnimda je napisao/la:
06 maj 2024, 13:00
Kakvi ba kodeksi, da li ste realni. Prestanite romantizirati stvari. Po prici forumasa pomislio bi covjek da postoji neki dokument od 500 stranica koji odredjuje pravila. Pozivam se na clan 136 tacka A Ultra Kodeksa, edicija 6 :rol:

RA su Ultrase obrukali maksimalno. Odmazdu su ocekivala i mala djeca. Pametni RA skupe sve sto imaju na kamaru i olaksaju ovima posao. Jedino bi gore bilo da su potrpali krpe u auta i predali ih Ultrasima u udruzenje.

Znsci stimaljka 1/1. RA umjesto da trazi neka opravdanja bolje da se pozabavi time ko je organizovao da se sve krpe skupe na jedno mjesto i ko je onda tipovao tacnu lokaciju i sredio da je osiguranje malo jace od kisele vode. Povaljeni ste od nekoga vaseg kao bekani. U najboljem slucaju, o ovim najgorima necu, ali vrlo moguce da je neko uzeo dobre pare ovdje.
200 hiljada.
Velež do groba

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 06 maj 2024, 13:15

Hajdeee je napisao/la:
06 maj 2024, 13:10
ik0ik0 je napisao/la:
06 maj 2024, 12:24
mma_hz je napisao/la:
06 maj 2024, 12:19

Kakvom ba duplo vecem broju,sto lazes ja sam bio tada aktivan clan i bio sam u toj tuci...priblizni brojevi bili,jedino sto smo mi na pocetku zasuli malo kamenjem al odmah se to zaustavilo i krenula je normalna tuca gdje ste izvukli deblji kraj.Jedna od rijetkih,jeste istina da su oni zvali nas na fer tucu.
Nemam nikakve veze s UM. Niti ih imam namjeru pravdati i braniti nešto. Samo iznosim činjenice. Ako si bio tu, onda sam znaš da vas je bilo bar 30 preko dogovorenog broja. Sad možeš nastaviti lagati, ja nemam namjeru da te išta ubjeđujem.
Lazes. Kratko i jasno.
Horde slomile ruku vodji vam, a mi vas cekali na povratku na zeljeznickoj stranici bilo nas je 150 ugasili bi vas vec tad. Murija je skontala i javila vam u vozu da vas cekamo i javila vam.
Vi ste rucnu potegli prije Mostara i pobjegli. Vec tad bi vam kraj bio da ste samo dosli do zadnje stanice.

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 06 maj 2024, 13:18

chiefsosa je napisao/la:
06 maj 2024, 12:53
Ako su RAhmetlije rekle da ovo nije legitimno onda nije !!!!!!
ako ne bude neko razumno rjesavanje vjerovatno ide od RA brutalan odgovor za putare (ivkova slava- nesanica)
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 06 maj 2024, 13:22

Zidnisatzidni je napisao/la:
06 maj 2024, 13:07
A prije mjesec kmekali kako treba sve legitimisati kad se prelazi na "drugu stranu "

Napali radnika obezbjeđenja koji je katolik i uopće nije iz Mostara, polupali auta policiji onda ljudima koji veze nemaju sa navijanjem al su muslimani prijete i tjeraju ih sa "svoje strane" , obili u stan u neka doba noći, i oštećuju nogometni teren, i sve to jer pad njihovih transparenata nije bio po kodeksu, zašto nije bio po kodeksu? Jer im je bilo mrsko izać iz auta i ispratit momka sa obilježjima do vrata kako valjda i treba da se radi kad se nakon utakmice nose obilježja.
Spominju onog blentavog sanela kajana-novinara od kojeg se svak ogradio, a ne spominju "objektivnog" gradonačelnika, "objektivni" hdz i "objektivne" "hz-hb" fb novinare. Koje su plasirale i spinovale brda i brda laži
Znamo svi da je 90% tribine politički nastrojeno i to u Mostaru nije tajna, čak ni ti od puta to ne kriju i otvoreno o tome govore, a ima ponešto i što jeste tajna ili se bar pokušava zatajiti... Ali o tome neki drugi put.
Jel tebi interesantno da na Istočnoj strani Mostara živi svega par desetaka Hrvata ako i toliko, a broj onih koji su se vratili nakon rata možeš na prste jedne ruke pobrojati. Jel ti interesantno da na Zapadnoj strani imaš sigurno 4- 5 tisuća Bosnjaka koji žive tu ,isto tako i dosta povratnika nakon rata. E to ti je politika. Nemojte uvijek glumiti žrtve

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 06 maj 2024, 13:25

Vjeverica777 je napisao/la:
06 maj 2024, 13:22

Jel tebi interesantno da na Istočnoj strani Mostara živi svega par desetaka Hrvata ako i toliko, a broj onih koji su se vratili nakon rata možeš na prste jedne ruke pobrojati. Jel ti interesantno da na Zapadnoj strani imaš sigurno 4- 5 tisuća Bosnjaka koji žive tu ,isto tako i dosta povratnika nakon rata. E to ti je politika. Nemojte uvijek glumiti žrtve
to je sasvim normalno,kad hrvati imaju putovnice i pobjegose u hr ili evropu
nema ih ni u drzavi nesto vise,da nije politike bili bi manjina
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 06 maj 2024, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 06 maj 2024, 13:26

Morecambe je napisao/la:
06 maj 2024, 13:18
chiefsosa je napisao/la:
06 maj 2024, 12:53
Ako su RAhmetlije rekle da ovo nije legitimno onda nije !!!!!!
ako ne bude neko razumno rjesavanje vjerovatno ide od RA brutalan odgovor za putare (ivkova slava- nesanica)
Glupani ( Pijačari) radite li išta ili samo drkate po forumu pravite konstrukcije lažne.
Ugašeni ste nemate ni jednu zastavu to znači da ste postali nebitni.
Tražite svoje što vas prodaše za judine škude i sad negdje pjevaju i vuku bjelo
Samo opušteno i uopšteno dobra janjetina u Kovačevića

Zidnisatzidni
Kontakt:

Post Postao/la Zidnisatzidni » 06 maj 2024, 13:29

Pa vjerovatno zavisi kakva je ko ratna dejstva imao i smije li, tj. Želi li se vratiti , a što bi ljudi svoje domove napuštali? interesatno mi je recimo 1.5. da je na musali sjedila porodica ilitiga obitelj iz Hr. djeca u dresovima Modrića niko ih nije krivo pogledao, a prošle godine u zrinjevcu se prišlo totalnim strancima i tražilo da sa sebe dijete skine dres BiH reprezentacije i da se udalje. Nećemo glumiti žrtve.
Zadnja izmjena: Zidnisatzidni, dana/u 06 maj 2024, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2024, 13:30

donDondon je napisao/la:
06 maj 2024, 13:25

Mislim da hrvata u Bosni sa redovnim prebivalistem nema vise od 400 milja.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 06 maj 2024, 13:40

mma_hz je napisao/la:
06 maj 2024, 13:30
200 - 250 max.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2024, 13:41

mma_hz je napisao/la:
donDondon je napisao/la:
06 maj 2024, 13:25

Otprilike 330K.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 06 maj 2024, 13:48

luckystrike je napisao/la:
06 maj 2024, 13:40
mma_hz je napisao/la:
200 - 250 max.
Nebitna stvar, svi narodi opadaju zadnjih godina

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 06 maj 2024, 13:52

SokolPravde je napisao/la:
06 maj 2024, 09:22
MostarskiSin je napisao/la:
06 maj 2024, 09:09
05 maj 2024, 23:59

Kako ce UZM odraditi bilo sta ako su vec mjesec dana ugaseni? Jedino su mogli ljudi od puta, to je vec nesto drugo :mrgreen:
??
Sused nemoj da si nervozan što prije shvatiš bit će ti lakše...u svemu postoje leveli pa i u navijačkom djelu.
Još dublju jamu sebi kopate sa lažima koje plasirate a znate i sami da nisu istina
Nego bolje tražite šmekere i Uzdravlje odo na meso u Kovačevića treba ovo i zajest malo isprao alkohol tjekom vikenda .
Nervozan? To si zakljucio na osnovu pitanja kako ce UZM ugasiti nekoga ako ni oni sami vise ne postoje kao grupa?

Nisam clan grupe da bih bilo koga trazio, moja interesna sfera je FK Velez a koliko znam stanje u klubu nije odavno bilo u boljem stanju.

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 06 maj 2024, 13:54

Sve sami experti, doktori nauka, demografi :oops:

chiefsosa
Kontakt:

Post Postao/la chiefsosa » 06 maj 2024, 13:54

06 maj 2024, 13:52
SokolPravde je napisao/la:
06 maj 2024, 09:22
06 maj 2024, 09:09

??
Sused nemoj da si nervozan što prije shvatiš bit će ti lakše...u svemu postoje leveli pa i u navijačkom djelu.
Još dublju jamu sebi kopate sa lažima koje plasirate a znate i sami da nisu istina
Nego bolje tražite šmekere i Uzdravlje odo na meso u Kovačevića treba ovo i zajest malo isprao alkohol tjekom vikenda .
Nervozan? To si zakljucio na osnovu pitanja kako ce UZM ugasiti nekoga ako ni oni sami vise ne postoje kao grupa?

Nisam clan grupe da bih bilo koga trazio, moja interesna sfera je FK Velez a koliko znam stanje u klubu nije odavno bilo u boljem stanju.
Ako ce ti bit lakse probaj sebi u glavi skontat da su RA ugasili simpatizeri Zrinjskog, ali to ti je onda jos veca sramota.
Forza njaZri

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 06 maj 2024, 13:55

Jel realno da se o demografiji sada pise :urnebes:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

chiefsosa
Kontakt:

Post Postao/la chiefsosa » 06 maj 2024, 13:56

Jurica95 je napisao/la:
06 maj 2024, 13:54
Sve sami experti, doktori nauka, demografi :oops:
Na ovom forumu su ti sve strucnjaci, veliki ultrasi koji imaju konekcije u svim skupinama u BIH i znaju sve sta se desava ili je to sve sto bi oni jako zeljeli biti al eto jbg vrhunac im je glumit na forumu neke jbene likove
Forza njaZri

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Orjuna i 15 gostiju.