to je sve istina ali u svicarskojVenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:21Izvini, to nije tačno. Pacijent kad dođe u ustanovu sa vidljivim povredama koje ukazuju na nasilje/tuču i ako pacijent kaže da je pao ili to je subjektivni iskaz pacijenta. Onda se piše objektivni nalaz, odnosno ono što ljekar smatra da se zaista desilo. U svakom slučaju je obavezan zovnuti policiju, pa to i čini. Pacijentove izjave u objektivnom nalazu nemaju veliku ulogu. Također nemaju veliku ulogu ni u eventualnom policijskom uviđaju i sudskom odlučivanju. Tako da tvoje tvrdnje nisu tačne.Suvorov je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:03Jok, doktor ili tehnicar te pita odakle poticu povrede.opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:30Zar svako normalan ne zna da kad dodjes u bolnicu kao sto je CUM i gdje imas vidne ozlijede doktor po sluzbenoj duznosti mora zvat policiju.
Ako mu kazes tuca, saobracajka itd. zvace policiju.
Ako kazes da si sam pao niz stepenice, nikom nista.
Znaci nece zvati policiju cim vidi povrede.
Dakle, ako ti dođeš sa šljivom ispod oka i slomljenim nosom u ustanovu i kažeš da si pao niz stepenice, ja ću zapisati tvoj navod, ali ću u nalazu napisati da povrede odgovaraju nasilju, tuči, udarcu i sl. i obavijestiti policiju.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Bili su proslavljali u klubu navijaca, bio je video neko snimio sa balkona
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:29hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ISTINA BY: S.Sagolj.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:14Momak je udaren teleskopom po glavi i našutiran na podu jos uzeta mu je torba i ovi su nabrali on je krenuo za njima i onesvjestio se na stepenicama to ti je istina19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:55
Ma lažete vi dobro, i jedni i drugi. I vi ste spinovali da su s oružjem upali vasem momku u stan i pokrali transove, a onda odjednom taj momak završi u komi, i nekim cudom to niko ne prijavi policiji, a ispada da se momku bore za život...
Koji klaun, a mislio da sam da znas nesto a usvari ti izmisljas
Zadnja izmjena: SokolPravde, dana/u 07 maj 2024, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA opet klaunovski ti bolan veze nemas. Cuo si za tog momka i spominjes ga ovdje, da li ja trebam sad nabrat imena ljudi od puta da ih ti pitas ? Kretenu malumni. Kako si izasao tako se vrati u rupu debiluSokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:35Pitaj Bakote jeli ovako biloopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:29hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ISTINA BY: S.Sagolj.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:14
Momak je udaren teleskopom po glavi i našutiran na podu jos uzeta mu je torba i ovi su nabrali on je krenuo za njima i onesvjestio se na stepenicama to ti je istina
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 07 maj 2024, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Vidim putari pokupili furku da budu indijanci kao horde, ali hajde isti je to mentalni sklop.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:35Pitaj Bakote jeli ovako biloopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:29hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ISTINA BY: S.Sagolj.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:14
Momak je udaren teleskopom po glavi i našutiran na podu jos uzeta mu je torba i ovi su nabrali on je krenuo za njima i onesvjestio se na stepenicama to ti je istina
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
To je istina i kod nas.holyman je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:33to je sve istina ali u svicarskojVenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:21Izvini, to nije tačno. Pacijent kad dođe u ustanovu sa vidljivim povredama koje ukazuju na nasilje/tuču i ako pacijent kaže da je pao ili to je subjektivni iskaz pacijenta. Onda se piše objektivni nalaz, odnosno ono što ljekar smatra da se zaista desilo. U svakom slučaju je obavezan zovnuti policiju, pa to i čini. Pacijentove izjave u objektivnom nalazu nemaju veliku ulogu. Također nemaju veliku ulogu ni u eventualnom policijskom uviđaju i sudskom odlučivanju. Tako da tvoje tvrdnje nisu tačne.
Dakle, ako ti dođeš sa šljivom ispod oka i slomljenim nosom u ustanovu i kažeš da si pao niz stepenice, ja ću zapisati tvoj navod, ali ću u nalazu napisati da povrede odgovaraju nasilju, tuči, udarcu i sl. i obavijestiti policiju.
-
Dobro nek ti imas veze boli te istina pa se pališ...opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:36HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA opet klaunovski ti bolan veze nemas. Cuo si za tog momka i spominjes ga ovdje, da li ja trebam sad nabrat imena ljudi od puta da ih ti pitas ? Kretenu malumni. Kako si izasao tako se vrati u rupu debiluSokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:35Pitaj Bakote jeli ovako biloopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:29
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ISTINA BY: S.Sagolj.
-
Jesu li i oni jucer spominjali imana kome se lud pravis Ra i Robija su uvijek svima bili asocijacija za šabanizamKamaga11 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:37Vidim putari pokupili furku da budu indijanci kao horde, ali hajde isti je to mentalni sklop.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:35Pitaj Bakote jeli ovako biloopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:29
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ISTINA BY: S.Sagolj.
Ja ti kažem kako jeste. Svaki ljekar piše objektivni nalaz, bez obzira šta ti navodiš.Suvorov je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:30Ljekar ima zadatak da lijeci, a ne da misli sta je bilo.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:21Izvini, to nije tačno. Pacijent kad dođe u ustanovu sa vidljivim povredama koje ukazuju na nasilje/tuču i ako pacijent kaže da je pao ili to je subjektivni iskaz pacijenta. Onda se piše objektivni nalaz, odnosno ono što ljekar smatra da se zaista desilo. U svakom slučaju je obavezan zovnuti policiju, pa to i čini. Pacijentove izjave u objektivnom nalazu nemaju veliku ulogu. Također nemaju veliku ulogu ni u eventualnom policijskom uviđaju i sudskom odlučivanju. Tako da tvoje tvrdnje nisu tačne.
Nije on u ulozi sudskog vjestaka, nego doktora koji pruza zdravstvenu zastitu.
Logicno ako neko ima metak u sebi, zna se sta je bilo.
Ti si lud ako mislis da se za svaki slomljeni nos i sljivu koja odgovara nasilju zove policija, policija onda ne bi izlazila iz bolnice.
Sudski vještak se potiva samo ako slučaj dođe na sud i rukovodi se objektivnim ljekarskim nalazom. Doktor pruža pomoć i opisuje zatečeno stanje.
Pokušaj odgovoriti bez vrijeđanja.Ako misliš da možeš doći u hitnu pomoć sa šljivom ispod oka i reći da si pao niz stepenice, onda ne znaš o čemu pričaš. Uostalom, probaj. Šta misliš kako se porodično nasilje rješava? Jedno je objektivni ljekarski nalaz, a drugo je sudsko i policijsko odlučivanje. Uostalom, morao bi poznavati ovu temu da bi mogao pričati o njoj, a ti je očigledno ne poznaješ. Uglavnom, tvoje tvrdnje nisu tačne.
Ugidan dan ti želim.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
a jes sramota zemljace, da i u ovoj fazi prvenstva 3 kola pred kraj morate zasiljiti penaltik u prvoj minuti.bagniadiluca je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:27Ajde priznaj da kada otvoriš oči ujutro ukaže ti se grb Borca !?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje nije smijesno. Po dosadasnjem sudjenju, mijenjanju domacinstva, sudijsku protekciju ste do sada trebali biti stroj, kaznena ekspedicija.. ali, jok 30. kolo i dalje biciklo na pomocne tockove. Vjeruj mi na rijec, rasut ce vas malo ozbiljnija ekipa u evropi samo zato sto necete imati sudjenja kakvo imate u ligi.
Sudija nek ima ujednacen kriterij i vi ste donji. Necete se snaci bez topalovica, halkica, musa, kazlagica vjeruj.. eto zivi bili.
Nek se i ova mucna i crna sezona zavrsi..

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Šejtanska sabotažaTofiTofita je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:32"potvrdio da zbog nanesene štete Rođeni neće moći u narednom periodu koristiti svoj teren."
Teren je zaista neuslovan za igru..
![]()
-
- Kontakt:
Aj mali pali sad ce ti u 11,30 bus iz kruseva za Mostar, valja tebi danas na drugu smjenu u skolu idiotu.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:47Dobro nek ti imas veze boli te istina pa se pališ...opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:36HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA opet klaunovski ti bolan veze nemas. Cuo si za tog momka i spominjes ga ovdje, da li ja trebam sad nabrat imena ljudi od puta da ih ti pitas ? Kretenu malumni. Kako si izasao tako se vrati u rupu debilu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Pa da ponovimo i utvrdimo gradivo.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
opala Nostradamus

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Sretan rodjendan predsjednice, uzivajte. Taverna ce goriti veceras

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Zasto su RA sve krpe drzali na istom mjestu sa nikakvim osiguranjem? Zasto nisu bili spremni na odmazdu kada je cijela drzava ocekivala?
RAhmetlije kako ide ona vasa poznata
Sada kada sve je gotovo, zastave progutala je noc..
Sada kada sve je gotovo, zastave progutala je noc..
Forza njaZri
-
- Kontakt:
Zato sto niko ko je navijac ne ocekuje odmazu provalom u kucu.. Svak normalan ocekuje da ces napast i sacekat ga u povratku sa tekme kada nosi transove ili negdje na putu, sigurno da niko ne ocekuje da ces provaliti/obit kucu i tako uzimat stvari. Momak je nakon utakmice uz pratnju dopracen i transovi su bili na sigurnom, to sto je nekome povrijedjen ponos pa ne bira nacin ni sredstvo to je druga stvar. Da li to sada znaci da se referiram na tvoje pitanje da sada svi ljudi od puta treba da ocekuju odmazdu i da ne spavaju u svojim kucama jer je legalno i legitimno da im se provali radi transova.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑07 maj 2024, 11:04Zasto su RA sve krpe drzali na istom mjestu sa nikakvim osiguranjem? Zasto nisu bili spremni na odmazdu kada je cijela drzava ocekivala?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ja cu ti odg apsolutna laz,lik koji vam je izgubio transe je nakon toga hodao sa drugim momkom putem placuci krivo mu bilo,kakav cum i ostale stvari,zasto spominjes imena hoces da ja sad spominjem vasa imena svake akcije,hoces li i ime i prezime onoga sto je zovnut kad niste stali na autoputu,nebudi saban i ne spominji imena da ti nebi i ja sve imenom i prezimenom!!SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:35Pitaj Bakote jeli ovako biloopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:29hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ISTINA BY: S.Sagolj.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:14
-
- Kontakt:
Sve ok, ali ja mislim druze da si pitao dijete od 10 godina treba li sve staviti na jedno takvo mjesto ono bi ti reklo nemoj. Meni je zao sto vam se ovo desilo, ali bolje bi za vas bilo da ustanovite kako je do toga doslo nego da se bavite pitanjima vezanim za legitimitet i legalitet.opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 11:08Zato sto niko ko je navijac ne ocekuje odmazu provalom u kucu.. Svak normalan ocekuje da ces napast i sacekat ga u povratku sa tekme kada nosi transove ili negdje na putu, sigurno da niko ne ocekuje da ces provaliti/obit kucu i tako uzimat stvari. Momak je nakon utakmice uz pratnju dopracen i transovi su bili na sigurnom, to sto je nekome povrijedjen ponos pa ne bira nacin ni sredstvo to je druga stvar. Da li to sada znaci da se referiram na tvoje pitanje da sada svi ljudi od puta treba da ocekuju odmazdu i da ne spavaju u svojim kucama jer je legalno i legitimno da im se provali radi transova.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑07 maj 2024, 11:04Zasto su RA sve krpe drzali na istom mjestu sa nikakvim osiguranjem? Zasto nisu bili spremni na odmazdu kada je cijela drzava ocekivala?