FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

JuricaSpindl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JuricaSpindl » 07 maj 2024, 22:31

Ne mogu da vjerujem, 2 stranice se vi raspravljate sa bolesnikom Airlines...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 maj 2024, 22:32

Sve hin treba oćerat
NEMA NAZAD

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 07 maj 2024, 22:33

Amcho1 je napisao/la:
07 maj 2024, 22:25
TurkishAirlines je napisao/la:
07 maj 2024, 22:16
Amcho1 je napisao/la:
07 maj 2024, 21:57

Neko ko toliko zagovara i forsira odlazak Mirvića kao ti, vjerojatno ima rješenje?

Koje je rješenje kralju? Šta predlažeš?

Ne možeš konstantno iznositi probleme, a ne nuditi nikakvo rješenje? Nije korektno u najmanju ruku.

Mi kao klub bez političke pozadine i bez para smo ono što je sada Tuzla City kako je Hasić ostao bez love.

Misliš da je jedino rješenje odlazak Mirvića? Šta onda? Hoćemo akupljati sadaku preko pomozi.ba? Imaš nekog u planu bar u tragovima?
Naravno da sam rekao i rjesenje, a to je da se postavi strucno lice i mudonja da upravlja klubom. Vrlo jednostavno. Cak sam i video postavio koja je razlika kad vlasnik vodi firmu i kad vlasnik zaposli strucnjaka da vodi firmu.

Voditi klub iz amerike, a znas i zelis neku borbu protiv saveza. Samo po sebi smjesno.

Ako imas zelju i volis klub, a vidimo da ne znas voditi, ono sto si dao Peneraldi daj nekom strucnjaku da poslozi klub.

Nevjerovatno da je ljudima normalno da budes danasnji Chelsea :tokralju:

Bez sistema, ti mozes uloziti jos 100 miliona, ali nista promjenit neces.

Joj ovih sa pricom "ti zelis da mi budemo kao zeljo" "propast cemo" itd klasika, bosnjacka politika. Suti nek ne puca :tokralju: :salut:
Hahha pa jel se ti zaebaješ? Dudića ste svi dizali u zvijezde, pa onda stavio ti domaću garnituru "kokuz" varijantu Alimanović, Varešanović i ekipa i svi znamo kako je to prošlo, sa pozivima daj nam nešto svjetsko, moderno, europsko i dobiješ garnituru EU (Rožman, Ibričić...) i opet ne valja. Pa onda dobiješ svjetsko "Letermeu"... I opet ne valja. Pa jarane Mirvić investira pare i to je većina posla što se tiče upravljanja, za ostalo su zaduženi gore pobrojani. Ne znam šta ti zamisljaš koga to treba da dovede? Ko će to doći u BiH. Nikakvo ti nisi ponudio rješenje osim stavi stručnjaka... Ko je taj stručnjak, jel ima bar ime kao želja ko bi to trebao da bude?
Pa ko je ovo dovodio?
Ti, ja, ONI?

Umjesto sto je dovodio Poture, Ayle, i jos more qurava, sigurno je mogao nekog strucnijeg, bar nekog ko se bavio fudbalom ozbiljnije.

"Letermeu" je tek dosao, hoce li on uspjeti neki sistem da napravi i da li je to taj strucnjak, to ce nam vrijeme pokazati.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 07 maj 2024, 22:36

Zašto ljudi imaju potrebu životom braniti Mirvića kad se kaže da je tele :eh:
Kupuje igrače, mijenja trenere i direktore,igra se el presidentea sve 5 ali brate ne možete nas ubijediti u ono što je očito .Lik je tele
Nije Šulenti ni do koljena,nije čak ni Misimoviću do koljena pa taj je barem kup osvojio.
Uzmite izvještaje od zadnje tri godine pa samo ovo prijavljeno sračunajte i onda se sjetite da el presidente ima Penerandu,Viverosa,Vrančića,Aničića i 3 četvrta mjesta :facepalm:
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 07 maj 2024, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 07 maj 2024, 22:37

Ko god želi da se ista pita neka ulozi 20miliona i mislim da će mu Mirvic sve prepustiti.

Drugo kakav ovo kup osvoji sloboda pored naše akademije,ako mi je išta drago neka je sloboda ako već nismo mi

Ali zar je moguće da se u klubu iz federacijske stvori bolja ekipa, svaka čast za stručni stab i jednih i drugih
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 maj 2024, 22:41

Stavite spoiler na ova duge postove tako vam Boga.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 07 maj 2024, 22:43

07 maj 2024, 22:33
Amcho1 je napisao/la:
07 maj 2024, 22:25
07 maj 2024, 22:16

Naravno da sam rekao i rjesenje, a to je da se postavi strucno lice i mudonja da upravlja klubom. Vrlo jednostavno. Cak sam i video postavio koja je razlika kad vlasnik vodi firmu i kad vlasnik zaposli strucnjaka da vodi firmu.

Voditi klub iz amerike, a znas i zelis neku borbu protiv saveza. Samo po sebi smjesno.

Ako imas zelju i volis klub, a vidimo da ne znas voditi, ono sto si dao Peneraldi daj nekom strucnjaku da poslozi klub.

Nevjerovatno da je ljudima normalno da budes danasnji Chelsea :tokralju:

Bez sistema, ti mozes uloziti jos 100 miliona, ali nista promjenit neces.

Joj ovih sa pricom "ti zelis da mi budemo kao zeljo" "propast cemo" itd klasika, bosnjacka politika. Suti nek ne puca :tokralju: :salut:
Hahha pa jel se ti zaebaješ? Dudića ste svi dizali u zvijezde, pa onda stavio ti domaću garnituru "kokuz" varijantu Alimanović, Varešanović i ekipa i svi znamo kako je to prošlo, sa pozivima daj nam nešto svjetsko, moderno, europsko i dobiješ garnituru EU (Rožman, Ibričić...) i opet ne valja. Pa onda dobiješ svjetsko "Letermeu"... I opet ne valja. Pa jarane Mirvić investira pare i to je većina posla što se tiče upravljanja, za ostalo su zaduženi gore pobrojani. Ne znam šta ti zamisljaš koga to treba da dovede? Ko će to doći u BiH. Nikakvo ti nisi ponudio rješenje osim stavi stručnjaka... Ko je taj stručnjak, jel ima bar ime kao želja ko bi to trebao da bude?
Pa ko je ovo dovodio?
Ti, ja, ONI?

Umjesto sto je dovodio Poture, Ayle, i jos more qurava, sigurno je mogao nekog strucnijeg, bar nekog ko se bavio fudbalom ozbiljnije.

"Letermeu" je tek dosao, hoce li on uspjeti neki sistem da napravi i da li je to taj strucnjak, to ce nam vrijeme pokazati.
Prvi put je izmanipulisan od lokalnih vukova.

Pa eto dao ti je poslije Ibričića, Rožmana itd, napravio čistku i na kraju si dobio stručnjaka Letermeu i kako ćemo saznati da li će nešto napraviti i kako će nam vrijeme pokazati kada želite da otjerate investitora sad i odma i razvalite sve što se gradi? Izvini, ne mogu smatrati da su to dobronamjerne namjere, jer niko ne nudi rješenja u vidu osobe koga bi se to moglo dovesti. Priča se ovdje o nekim ogromnim parama ali realnost je da su u svijetu fudbala te pare jad i bijeda i malo se spustite na zemlju jer mi nemamo tolike pare da dovodimo neke stručnjake kao ni igrače u BiH sa milionskom ciframa potraživanja. Lokalnih stručnjaka nemamo.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 07 maj 2024, 22:52

Drug navijači ne mogu otjerati Mirzu Varešanovića,a kamo li Mirvića tako da ti taj vid razvaljivanja pada u vodu.
Onaj ko sponzoriše i promoviše Stojnića,ko sjedi u kafani sa Mujkićima,Huremima itd razvaljuje,ali poštujem i taj tvoj naziv kako ti reće "izmanipulisan" :?

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 maj 2024, 23:02

Smarate ko foke
NEMA NAZAD

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 07 maj 2024, 23:46

donDondon je napisao/la:
07 maj 2024, 22:37
Ko god želi da se ista pita neka ulozi 20miliona i mislim da će mu Mirvic sve prepustiti.

Drugo kakav ovo kup osvoji sloboda pored naše akademije,ako mi je išta drago neka je sloboda ako već nismo mi

Ali zar je moguće da se u klubu iz federacijske stvori bolja ekipa, svaka čast za stručni stab i jednih i drugih
Igrali juniori u nedjelju i opet danas..

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 07 maj 2024, 23:48

Sve što je svaki navijač Sarajeva poželio da se uradi u klubu Mirvić je u manjoj ili većoj mjeri uradio ili barem pokušao uraditi. Osim pitanja stadiona, to je očito prevelik zalogaj.

Ko je nostalgičan za viršlama eno mu Grbavice, mada i oni evo pozitivno posluju uveliko. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 maj 2024, 23:52

Story Ibricica????
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 maj 2024, 23:54

NajvecaRadosti je napisao/la:
07 maj 2024, 23:52
Story Ibricica????
Ok šta se desilo? Zna li neko?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Nula80
Kontakt:

Post Postao/la Nula80 » 08 maj 2024, 00:00

H8Z7 je napisao/la:
07 maj 2024, 23:54
Story Ibricica????

Sigurno dobio nogu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 maj 2024, 00:05

H8Z7 je napisao/la:
07 maj 2024, 23:54
Story Ibricica????
"Sebe je precijenio
A mene podcijenio
Tako je nastao problem!
🤍"

Garant ide...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 08 maj 2024, 00:07

Koji publicitet se daje liku (Turkish) samo zato sto insistira na tome da svi kolektivno i pojedinacno nisamo zadovoljni u sportskom i rezultatakom smislu otkad je Mirvic tu.

Razlika izmedju nas ovdje je samo to sto neko o tome zeli pisati,neko ne..
Neko ce sve oprati i reci dobro je jer da nije njega bili bi ko ova pogan dole,sto je i tacno.
Neko pak ce se pojaviti kao ovaj lik i sa dosta utemeljenom argumentacijom pisati.
Nisam nesto primjetio iz ovih posljednjih postova i par stranica po cemu bi se on mogao oznaciti kao uljez?

Pa ni ja licno ne mislim da je Mirvic donio bilo sta revolucionarno u sportskom smislu za ove godine otkad je tu,a fudbalski smo klub,zar ne?

Da li mislim da nam ne treba,ne naravno. Treba nam itekako,i mislim da je covjek istinski pitar svakako.

Samo djelovanje i strukture u klubu se moraju podici na visi nivo.
Da li je to pokusao dovodjenjem ove slovenske ekspedicije,svakako da jeste.
To sto rezultati izostaju moze se gledati dvojako i kako ko.
Drago mi je da smo se malo spustili s tjeranjem nakon mjesec ili dva.

Nisam za tjeranje ovog SS ali nisam nesto bas sigiran da mozemo toliko napredovati da budemo svi kolektivno zadovoljni.
Mozda nakon ovog prijelaznog roka i priprema bude sve drugacije,proces je to ipak koji trazi vremena,to sto mi nismo na to naucili pa nam jedna sezona izgleda kao vjecnost to je opet do nas.

Okreni ga tamo,okreni ga ovamo,na kraju se svodi na to da bi bila steta sad sve razvaliti.

Popuniti sto treba,rijesiti se koga treba,i nastaviti raditi…
Bez novca si gola qrcina jedina istina!
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 08 maj 2024, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 08 maj 2024, 00:07

Izgleda mi da je vezano za Mirvića ali sačekajmo, vidjet ćemo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2024, 00:08

Malo je i ova klupska objava danas zacudila glede njega.

slika

Dal su ga pustili niz vodu saznat cemo u drugoj epizodi :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 maj 2024, 00:17

Sta je god u pitanju, jako su mi debilne ove satro kripticne poruke preko Instagrama. Sve neki influenceri.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2024, 00:17

Otpratili su se i na drustvenim mrezama.

Ništa valja nam opet sve ispocetka sa nekim novim licima :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, laznokrilo i 62 gosta.