AVNOJ je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:13
Pitar6785 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:54
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:44
Ja sam mislio da mene ovaj lik bomba bezveze ali evo jos 3 lika prenijela ovdje.
Glupo bi bilo.Ja sam bio za to da se otjera poslije onog prvog ponizenja na grbavici ali odlucili su stati uz njega i podrzat cu to do kraja pa cemo vidjeti jesu li bili upravu.
Predaleko smo otisli da se sad razidjemo.Istrpio se kompletnu sezonu,stalo se uz njega poslije 4-5 poraza u nizu,sve zelje se ispunile i da sad sve to bacimo u bunar.Ako dodje novi trener idemo ovo ljeto sve jovo nanovo,krizaj 15 igraca dovodi 15 novi i trpi i njegove zamisli.
Da sam zadovoljan skroz nisam,da smo izborili Evropu nismo jer Siroki da je osvojio kup mi je sa ove pozicije gdje smo sad ne bi igrali.To je samo sreca nasa.Ali da treba Simon poceti novu sezonu treba.Jednostavno previse smo ulozili,cekali i trpili.
Ljetni rok,ljetne pripreme
Neka pocne novu sezonu pa ako na drugoj reprezentativnoj pauzi(10ak kola) ne budemo prvi uz apsolutnu dominaciju hvala lijepo i dovidjenja!Nema tu govora a jedino ispravno bi bilo
Bar da mozemo reci probali smo pa Boze moj.Vidjet cemo ima li sta od ovi prica iskreno se nadam da nema
Ocemu ti kralju pricas, daje sb osvoio kup. Fk SARAJEVO i pored ove kradje od strane sudija je na -1 (vico uzo 3 boda) bod od veleza koji je treci, jos 3 utakmice do kraja i imamo bolji medju omjer od njih..A sb je lagano ispisko velez u kupu a borac ih bez vice rasturio u obje utakmice ubio nogama..
Navedim tacno u kojim utakmicama igracima bilo cemu je Rozman kriv da dobije otkaz
Rozman je izgubio od sloge svojom krivicom
I protiv sb na kosevu
I 50% je kriv za 3:0 u derbiju na grbavici. Jer go sa 43 m da golman kvliteta Ilijeva primi kod 0:0 nije krivica trenera, plus sut je bio toliko jak i precizan da bi alaim iz opstine bez treninga odbranio.. najgori golman u histori kluba koji je u penzi 15 godina
Konstantno se pokusava ovde stavit Rozmanu pritisak odnosno teret krivica i sve u kompletu za 80% stvari za koje covjek nije kriv..
Ljudi nesvataju da sa onakvim sudjenjem kakvo borac i zrinjski imaju bi gosk bio prvak
Jer nije to samo sto ti guras jedan klub (dajes ima moral samopouzdanje mirnocu i sigurnost ako zastekaju) to takodje njihovim konkurentima podsjeca noge i ubija ih u pojam i stvara pritisak sa svih strana..
FK SARAJEVO I ROZMAN CE POKAZAT U EVRO TAKMICENJIMA OVO STO JA PRICAM
FK SARAJEVO BI OSVOILO KUP BH SA 4 gola razlike u dvije utakmice protiv zrinjskom u finalu
Kralju, Rozman je kriv za izgubljene bodove protiv: Sloge, zeljezničara 2X, lištice, Veleža, zrinskog, Zvijezde, Igmana.
Zanimljivija je činjenica da smo mi, ne on, nego mi za sve te izgubljene bodove pronašli neki alibi. Da li smo bili upravu vidjet čemo, kako što kažeš u tim Europskim utakmicama.
Protiv sloge je jedino kriv..
Kazes Alibi
Za velez uzeli 6 od 9 bodova
Zeljo 4 od 9 2x na grbavici
Zrinjski 3 od moguci 9 Penal u 94 minuti za nas cust nije dosudjen
Borac 3 od 9 teska kradja go u 94 offside
Sloga 3boda od mogucih6 ( nije bio trener u prvoj utakmici) dvije sto je igro bile kao gost
Zvejzda 3 od 6 (jos jedna ima da se odigra) plus ovde se mora dodat da smo primili go iz offsida u 93 min
Plus kradja u kup
Ovo su cinjenice ovo nije nikakvo branjenje