Na drugoj strani Predrag Pasic, pravi sportas i covjek. Kamo srece da nam on igra neku ulogu u buducem savezu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Imaš bujnu maštuAlen Škoro je napisao/la:Bosnjaci su sve vrijeme bili za neki dogovor,nesto da se uspostavi..
Dok su Bosanci katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti sve vrijeme bili protiv.
I sta sad Bosnjaci cekaju? Da se Bosanci katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti smiluju i prihvate zahtjeve?
Zasto su Bosnjaci ti koji uvijek budu "donji"? Zasto da se trpe vise razno razne nepravde?!
Zasto posljednjih godina PLBiH osvajaju Zrinjski,S.Brijeg,Modrica i slicne nepostojece ekipe?
I mnoga druga "Zasto" pitanja..
Stoga, treba da dodje do suspenzije, pa ako Bog da na celo Bh.fudbala da dodju normalni ljudi,tu prije svega mislim na legende naseg fudbala.
Iskreno se nadam da cemo biti suspendovani,da ce pravi ljudi biti na pravim mjestima, da ce moje Sarajevo pokazati zasto je najveci klub u BiH, da ce dominirati klubovi koji su bili neko i nesto u bivsoj nam drzavi, da ce se sistem kompletan popraviti, da ce Velez igrati Pod Bijelim brijegom itd itd..
BiH kao drzava ima mnogo vece predispozicije od komsija(Srbije i Hrvatske) kad je fudbal u pitanju.![]()
Oni imaju bolje omladinske kampove,trenutno imaju mnogo bolji sistem,ne mogu reci "mnogo bolji",ali podosta bolji.Ali, ako na celo nase kuce fudbala dodju pravi ljudi, za 2-3 godine BiH bi postala prava fudbalska drzava.
I ponavljam jos jednom... Svima nama na licnim kartama,pasošima i ostalim dokumentima pise DRŽAVA - Bosna i Hercegovina. Stoga, zivimo za ovu drzavu, navijajmo za nju i za bolje sutra! Budimo ko jedno,a ne 3 covjeka u jednom!!! Izvinjavam se za ovaj podugacak post,ali sam osjecao potrebu da ga napisem.
Ne,nego ima zdravo razmisljanjeDabar je napisao/la:Imaš bujnu maštuAlen Škoro je napisao/la:Bosnjaci su sve vrijeme bili za neki dogovor,nesto da se uspostavi..
Dok su Bosanci katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti sve vrijeme bili protiv.
I sta sad Bosnjaci cekaju? Da se Bosanci katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti smiluju i prihvate zahtjeve?
Zasto su Bosnjaci ti koji uvijek budu "donji"? Zasto da se trpe vise razno razne nepravde?!
Zasto posljednjih godina PLBiH osvajaju Zrinjski,S.Brijeg,Modrica i slicne nepostojece ekipe?
I mnoga druga "Zasto" pitanja..
Stoga, treba da dodje do suspenzije, pa ako Bog da na celo Bh.fudbala da dodju normalni ljudi,tu prije svega mislim na legende naseg fudbala.
Iskreno se nadam da cemo biti suspendovani,da ce pravi ljudi biti na pravim mjestima, da ce moje Sarajevo pokazati zasto je najveci klub u BiH, da ce dominirati klubovi koji su bili neko i nesto u bivsoj nam drzavi, da ce se sistem kompletan popraviti, da ce Velez igrati Pod Bijelim brijegom itd itd..
BiH kao drzava ima mnogo vece predispozicije od komsija(Srbije i Hrvatske) kad je fudbal u pitanju.![]()
Oni imaju bolje omladinske kampove,trenutno imaju mnogo bolji sistem,ne mogu reci "mnogo bolji",ali podosta bolji.Ali, ako na celo nase kuce fudbala dodju pravi ljudi, za 2-3 godine BiH bi postala prava fudbalska drzava.
I ponavljam jos jednom... Svima nama na licnim kartama,pasošima i ostalim dokumentima pise DRŽAVA - Bosna i Hercegovina. Stoga, zivimo za ovu drzavu, navijajmo za nju i za bolje sutra! Budimo ko jedno,a ne 3 covjeka u jednom!!! Izvinjavam se za ovaj podugacak post,ali sam osjecao potrebu da ga napisem.
badblueboylivno je napisao/la:Evo pitanja za Škoru.
Zašto bi nekad slavni klubovi tipa Velež morali dominirati ligom? Dominirali li St Ettiene Francuskom? Liverpool Engleskom? Juve Italijom?
Kako je Široki nepostojeća ekipa, Zrinjski? Ljudi ulažu i imaju rezultate.
Kako će Sarajevo doći na vrh i biti najjači ako dođu novi ljudi u Savez?
I na kraju, po čemu to ti vidiš veće predispozicije u BiH nego u Hrvatskoj i Srbiji?
Jest to za klubove je malo cudan argument i trebali bi ga prestati koristiti jer nece ih niko ozbiljno shvatati.badblueboylivno je napisao/la:Evo pitanja za Škoru.
Zašto bi nekad slavni klubovi tipa Velež morali dominirati ligom? Dominirali li St Ettiene Francuskom? Liverpool Engleskom? Juve Italijom?
I na kraju, po čemu to ti vidiš veće predispozicije u BiH nego u Hrvatskoj i Srbiji?
1.Dobro je jedan momak rekao koji post iznad, da je vise dosta gledanja tradicija i sl,mene je "malo ponijelo" jer me bole neke stvari kad vidim i zato se odmah iznerviram,i pitam se - "gdje ste vi do sad bili?".badblueboylivno je napisao/la:Evo pitanja za Škoru.
DdIiNnOo je napisao/la:Ma mogu samo po picci dobiti i od murije , a Bogami i raje ... Kad su tako zajebani nek idu pred savez i nek im hebu keve !!!!!!robovi88 je napisao/la:Epravo mi jvalja rođak koji je maloprije došao iz Njemačke na utakmicu sa FANATICOSIMA da će utakmica trajati samo 10minuta jer su se Fanaticosi organizovali da naprave neko sranje![]()
![]()
Dokle VIŠE GUBARI ONI MRTVI ! NIŠTA NEĆETE STIM POSTIĆ !
Nek si ti to primjetio,mada sam to i ispravio, a nek nisi skont'o sustinu posta. Ziv ti meni bioMosor1 je napisao/la:Gdje je Olimpik do sada bio.Po tvom,trebao bi se ugasiti i pustiti vas da budete ispred.Osvojio je Nantes Fransusku ligu i eno ga sad u drugoj.Neki su osvajali i Ligu prvaka pa ih sada nema nigdje!!!Alen Škoro je napisao/la:1.Dobro je jedan momak rekao koji post iznad, da je vise dosta gledanja tradicija i sl,mene je "malo ponijelo" jer me bole neke stvari kad vidim i zato se odmah iznerviram,i pitam se - "gdje ste vi do sad bili?".badblueboylivno je napisao/la:Evo pitanja za Škoru.
Ne mozes porediti klubove Evrope sa nama,kod njih se ne osvajaju titule politicki, vec ko zasluzi taj i osvoji.
2.To su klubovi bez ikakve tradicije,klubovi nastali u 21.stoljecu.Manimo tradiciju, pa svi se normalni zapitaju,otkud S.Brijegu i Zrinjskom pare? Odakle? Da ih mozda nije Abramovic kupio? Joj mene budale,nije Abramovic,nego garant neki Sheik El-Bin Araaz Lopovundi. Modrica osvoji titulu,znamo svi kako osvoji i za sezonu-dvije ispadne.Ti poredis lige Evrope sa nama,nek Lille osvoji Francusku ligu i nek ispadne za godinu-dvije,ne budi smijesan.
3.Dosli bi normalni ljudi(barem se ja nadam), bilo bi vise realnosti, ne bi neki Bevanda odlucivao o svemu i svacemu, ili Iljo,Bogdan ili onaj mazlum Colakovic.Nebi jedan Brkovic bio najbolji igrac PLBiH i sl, vjerovatno bi i stadioni bili puniji,a znamo svi kako Kosevo,BP,Grbavica izgledaju kad su puni
4.Dosta toga ti je rekao momak koji post iznad kao odgovor na ovo pitanje, znas vjerovatno da BiH ima mnogo vise dijaspore, da imamo gradove kao sto su SA,ZE,TZ,BL,Mostar,Bihac i mnogi drugi.
"Samo" da se kockice fino posloze.
Ja ti predlazem da nesto pojedes popijes i malo se smiris.Po tvojim postovima bih rekao da nisi nikada izasao iz svog VELIKOG grada.Nemoj biti glup,al ako i jesi promisli nekad malo prije nego post napises!!!![]()
![]()
Trebao bi da bude u zgradi saveza u Sarajevu.Cartman je napisao/la:Yebo im sve ako ne usvoje. Gdje ce tacno bit ovaj sastanak?
Ako ne usvoje savez,ce biti suspendovan na 5 godina.Tacnije do 1 aprila 2016Bilal je napisao/la:Nista protesti. Pustite da se ova gamad suspenduje i onda da svi ustanemo na noge da se formira novi savez do juna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.