Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dokaz da ovih par komedijaša nema veze sa grupom, ljudi od puta u korteu a oni na forumu.
Neko tri a neko mjesec danas, pa vidi kome je teze.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Jel se ovde neko predstavlja kao Ultras ?opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:23Dokaz da ovih par komedijaša nema veze sa grupom, ljudi od puta u korteu a oni na forumu.
Forza njaZri
-
- Kontakt:
To je isto kao da me pitaš jel se ovdje neko predstavlja kao pok.Ljubo Bešlić. Moraš poraditi na ispravnoj formulaciji pitanja kako bi dobio odgovarajući odgovorchiefsosa je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:25Jel se ovde neko predstavlja kao Ultras ?opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:23Dokaz da ovih par komedijaša nema veze sa grupom, ljudi od puta u korteu a oni na forumu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
MostarskiVelez je napisao/la: ↑08 maj 2024, 15:50Hehe poznati ste po nabildanim tipovima Jasmin Đelilović Ćata onaj vas tadasnji vodja isto stanga od infuzije bioIzdviceukec je napisao/la: ↑08 maj 2024, 15:46Probudio se i otišao odvezat mamu i sestru od onog žgolje što je zastave "čuvao".MostarskiVelez je napisao/la: ↑08 maj 2024, 15:45Sta pricaju ljudi od puta jeli se prubudio onaj nesretnik iz kome?
Bravo majstore. Pravi si pijačar, čim umrle prozivaš.
S tobom je diskusija završena.
Ovaj retard vec drugi put mrtve prozivaIzdviceukec je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:28MostarskiVelez je napisao/la: ↑08 maj 2024, 15:50Hehe poznati ste po nabildanim tipovima Jasmin Đelilović Ćata onaj vas tadasnji vodja isto stanga od infuzije bioIzdviceukec je napisao/la: ↑08 maj 2024, 15:46
Probudio se i otišao odvezat mamu i sestru od onog žgolje što je zastave "čuvao".
Bravo majstore. Pravi si pijačar, čim umrle prozivaš.
S tobom je diskusija završena.
Forza njaZri
-
- Kontakt:
Nema vise ultrasa sada su ljudi od puta.chiefsosa je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:25Jel se ovde neko predstavlja kao Ultras ?opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:23Dokaz da ovih par komedijaša nema veze sa grupom, ljudi od puta u korteu a oni na forumu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto trenutno u ovom korteu govore ultras zar nisu Ljudi od puta ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Poklopi se druže višeopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:41Sto trenutno u ovom korteu govore ultras zar nisu Ljudi od puta ?
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Zašto bih ? ako ti smeta zaobidji i živioDovoljan je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:42Poklopi se druže višeopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:41Sto trenutno u ovom korteu govore ultras zar nisu Ljudi od puta ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ay borac
-
- Kontakt:
A sve znate gdje,ko sta radi ,i sta se desava u grupamachiefsosa je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:25Jel se ovde neko predstavlja kao Ultras ?opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:23Dokaz da ovih par komedijaša nema veze sa grupom, ljudi od puta u korteu a oni na forumu.

Drug pale vam krpe vcrsopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:45Zašto bih ? ako ti smeta zaobidji i živioDovoljan je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:42Poklopi se druže višeopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:41Sto trenutno u ovom korteu govore ultras zar nisu Ljudi od puta ?
Meni je zao iskreno
Njih ne volim
Vi ste mi ok
Al. Bar zbog tog se potudji malo dok utihne i ovo prodje
Sramota je jbg
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- kupus army
- Kontakt:
Sta je sa ljiljanima zna li se sta?Dovoljan je napisao/la: ↑08 maj 2024, 17:01Drug pale vam krpe vcrs
Meni je zao iskreno
Njih ne volim
Vi ste mi ok
Sramota je jbg
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Sretno Zrinjskom veceras, bit ce ovo najuzbudljivija utakmica u drzavi godinama unazad.
Ti si dio mostarskih snova, ti dolazis sa zapadne strane i zato volim te bola.
Ti si dio mostarskih snova, ti dolazis sa zapadne strane i zato volim te bola.

zar nisu UM upali na dvije lokacije?
prve imamo snimak,sta je u drugoj bilo?
prve imamo snimak,sta je u drugoj bilo?
-
- Kontakt:
Njihova stvar šta će radit nema ti šta biti zao ako imaš ista u glavi. Zar mislis da nekog Trebat dirat šta će raditi neformalna grupa gradjana/seljaka ? Opusti seDovoljan je napisao/la: ↑08 maj 2024, 17:01Drug pale vam krpe vcrs
Meni je zao iskreno
Njih ne volim
Vi ste mi ok
Sramota je jbg
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Sam sebe brukas nekim izgovorima i pravdanjem. Ostali bez svega što ste imali, sad neke priče izmisljas u vezi travnjaka . Šuti tamo , bolje ti je poduzmi nešto ako misliš da treba vratiti transparente. Od ove tvoje priče nema ništa, samo se zapetljavas u krugopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:45Zašto bih ? ako ti smeta zaobidji i živioDovoljan je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:42Poklopi se druže višeopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 16:41Sto trenutno u ovom korteu govore ultras zar nisu Ljudi od puta ?
- TurkishAirlines
Jel RA napravio kakvu akciju, jos samo 35 minuta su na zivotu.
Nece valjda umrijeti bez borbe?
Nece valjda umrijeti bez borbe?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Tako je, konačno da se vratimo normalnim stvarima

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, OsmanhodzicBuco i 45 gostiju.