Znamo da ste čipkice i jedni i drugi. Samo se više ukopajete i dokazujete to. Najbolje bi bilo da svi napravite harakiri na Starom mostumostar_mo je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:28Kad malo razmislis nema logike da se pali. Da su oni zapalili danas , mi recimo na iducoj utakmici i sta onda to treba da znaci?
Blamazu samo. Ugasili jedni druge po tim nazovi kodeksima. Ustvari je pat pozicija.
A moguce i da su se neke vece face uplele i neki drugi interesi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Hajde da se ne lazem Tuzlanke idu u Beograd na punjenje , burazeri aplaudiraju boze pravde 
Ne kenjaj..nemas pojma sta znaci imati 2 grupe takvih kontra opredjeljenja i historije u gradu od 100.000 stanovnika.Jurica95 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:33Znamo da ste čipkice i jedni i drugi. Samo se više ukopajete i dokazujete to. Najbolje bi bilo da svi napravite harakiri na Starom mostumostar_mo je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:28Kad malo razmislis nema logike da se pali. Da su oni zapalili danas , mi recimo na iducoj utakmici i sta onda to treba da znaci?
Blamazu samo. Ugasili jedni druge po tim nazovi kodeksima. Ustvari je pat pozicija.
A moguce i da su se neke vece face uplele i neki drugi interesi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- jedanjeborac
- Kontakt:
Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Za Srbiju!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
O Zemune pobratimski grade, s kim se to cetnici u Sarajevu "rade".TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:34Hajde da se ne lazem Tuzlanke idu u Beograd na punjenje , burazeri aplaudiraju boze pravde![]()
Volim tebe, više od sebe
-
travuljasSs
- Kontakt:
Ima li ko kakvih konkretnih informacija o tuči UM, što ništa nije planulo, šta se dešaje sa RA trenutno...itd?
Samo da onog nabijem na ku'ac sto kaze da su tuzlaci pjevali srb himnu.
Samo da onog nabijem na ku'ac sto kaze da su tuzlaci pjevali srb himnu.
Kakav obrat! Na kraju Lešinari ugasiše Ultrase. 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
???jedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Svi nesto akcijaju ,jedino pitari jos ganjaju Aylu 
Ne znam za Mostar, al Banja Luka ima oko milijardujedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Forza njaZri
Opstina ima sigjedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
- jedanjeborac
- Kontakt:
Ukazujem da se strašno pretjeruje sa brojem stanovnika u svim gradovima.mostar_mo je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:39???jedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Prema broju rođenih, u Mostaru u ovom trenutku teško da živi više od 85 000 ljudi. Maksimalno 90 000.
Za Srbiju!
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Slažem se.jedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:40Ukazujem da se strašno pretjeruje sa brojem stanovnika u svim gradovima.mostar_mo je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:39???jedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Prema broju rođenih, u Mostaru u ovom trenutku teško da živi više od 85 000 ljudi. Maksimalno 90 000.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Nije mi jasno kako moze on doc kuci i pogledat svog rođenog babu nakon to sto uradi tamo nekim što mu zvižde domovini ne znam stvarnoMarko1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:16Pa hajde majstore dođi ti i ponesi palicu ,nemoj se nadati nego pokušaj kad si mudonja.Hrkac i Oreč su svaki dan u zapadnom Mostaru i nikad niko nije niti će im reci a ne uraditi bilo sto ružno.Ljudi zarađuju svoj kruh i to je njihova stvar.Pjevala je i RA ubij ustaše igračima Zrinjskog i Širokog (doduše sto je pjevala pjevala nema viseMostarac12345 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:03Nadam se da ce se zaustavit sa palicama negdje ovaj Tarik Ramic i Kerim Memija koji klepću ultrasima koji su zvizdali himni BiH vrijeme je da se stane u kraj izdajicama) pa su igrači veleza njima poslije utakmice pljeskali i šta sad.
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
- jedanjeborac
- Kontakt:
Zašto bi iko pjevao pjesmu koja nije himna države (jedna si jedina)? Zviždanje ili pjevanje te pjesme dok ide himna je identična vrsta uvrede.Wlad55 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:52Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
Za Srbiju!
Tvoju staru sad ganjamo, ne da se ****, a viri joj **** iz ociju
- TurkishAirlines
Tanka muda kod ultrasa 
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ludilompredozirani, Rigoletto, Venom i 17 gostiju.