Ne znam za Mostar, al Banja Luka ima oko milijardujedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Forza njaZri
Opstina ima sigjedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
- jedanjeborac
- Kontakt:
Ukazujem da se strašno pretjeruje sa brojem stanovnika u svim gradovima.mostar_mo je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:39???jedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Prema broju rođenih, u Mostaru u ovom trenutku teško da živi više od 85 000 ljudi. Maksimalno 90 000.
Za Srbiju!
-
- Kontakt:
Slažem se.jedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:40Ukazujem da se strašno pretjeruje sa brojem stanovnika u svim gradovima.mostar_mo je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:39???jedanjeborac je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:36Je li stvarno ima ljudi koji još vjeruju da u Mostaru živi 100 000 ljudi, stanovnika?
Prema broju rođenih, u Mostaru u ovom trenutku teško da živi više od 85 000 ljudi. Maksimalno 90 000.
-
- Kontakt:
Nije mi jasno kako moze on doc kuci i pogledat svog rođenog babu nakon to sto uradi tamo nekim što mu zvižde domovini ne znam stvarnoMarko1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:16Pa hajde majstore dođi ti i ponesi palicu ,nemoj se nadati nego pokušaj kad si mudonja.Hrkac i Oreč su svaki dan u zapadnom Mostaru i nikad niko nije niti će im reci a ne uraditi bilo sto ružno.Ljudi zarađuju svoj kruh i to je njihova stvar.Pjevala je i RA ubij ustaše igračima Zrinjskog i Širokog (doduše sto je pjevala pjevala nema viseMostarac12345 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:03Nadam se da ce se zaustavit sa palicama negdje ovaj Tarik Ramic i Kerim Memija koji klepću ultrasima koji su zvizdali himni BiH vrijeme je da se stane u kraj izdajicama) pa su igrači veleza njima poslije utakmice pljeskali i šta sad.
Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
- jedanjeborac
- Kontakt:
Zašto bi iko pjevao pjesmu koja nije himna države (jedna si jedina)? Zviždanje ili pjevanje te pjesme dok ide himna je identična vrsta uvrede.Wlad55 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:52Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
Za Srbiju!
Tvoju staru sad ganjamo, ne da se ****, a viri joj **** iz ociju
- TurkishAirlines
Tanka muda kod ultrasa 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Koja država ,ova u kojoj Komšić nateže Bošnjake 12 godina i šta su dobili sa njim.Dobili su da Tzv. predsjednik Tzv. države nesmije nogom kročiti nigdje gdje zive Hrvati a ni ni Srbi ga ne šljive 2 %.Opet ga izaberite i opet ćemo zviždati državi koja ne priznaje svoj konstitutivni narod .
Pokazite sliku gdje su se igrači na prošlom finalu u Zenici okretali kid himne ,mi se tada okrenuli zastavi i nije valjalo ,šta je sad ,opet ne valja,pa ko će vama ugoditi.
Pokazite sliku gdje su se igrači na prošlom finalu u Zenici okretali kid himne ,mi se tada okrenuli zastavi i nije valjalo ,šta je sad ,opet ne valja,pa ko će vama ugoditi.
Volim Mostar pa makar i vaki
Zvizdalo se uvijek himni kad se igralo u mjestima gdje Bosnjaci nisu vecina. Eto mozda u Bijeljini nije jer je bila pozorisna atmosfera. Ovdje pola forumasa ne prati domaci fudbal duze od 4 godine pa ispadaju smijesni time kako se cude. Nije za pohvalu, ali je to realnost.Wlad55 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:52Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
A i Bosnjaci ne znam kako postuju ovu himnu ako preko nje pjevaju neku drugu.
Znaci ide razmjena krpa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nista novo kad se o mudima prica
Šta bi pjevali ?Ajde napisi službeni tekst himne garantujem da ćemo je pjevati u BL.Nema je!Wlad55 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:52Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
To je problem sto B komponenta nepostuje ostale ,njima je istima samo u Sarajevu iako znaju i oni da nešto nije istina oni nastavljaju dalje i tonu sve dublje.Ma ko vas yebe potonite kad nemate mozga .Ja i onako živim pola sata od EU a i imam dokumente EU a bolnicu,sveučilište ,škole,klubove Itd financira nam RH.Žali Bože djece koju mazlume i uče ih kako su im svi neprijatelji
Volim Mostar pa makar i vaki
Ipak se ovom kriminalnom NS BiH treba odati priznanje što su ukinuli tu jednu utakmicu u finalu Kup-a i time na vrijeme spriječili veliku sramotu i bruku koja bi se desila da ova dva kluba igraju u Zenici, da u hramu bosanskohercegovačkog nogometa ovako bude dočekana i ponižena himna i zastava jedine nam domovine.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kao niste zvizdali dok su bili na vlasti oni koji vama odgovaraju? Aj ne seri.Marko1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:58Koja država ,ova u kojoj Komšić nateže Bošnjake 12 godina i šta su dobili sa njim.Dobili su da Tzv. predsjednik Tzv. države nesmije nogom kročiti nigdje gdje zive Hrvati a ni ni Srbi ga ne šljive 2 %.Opet ga izaberite i opet ćemo zviždati državi koja ne priznaje svoj konstitutivni narod .
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nisam siguran da oni imaju vise nase krpe

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više