Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?ik0ik0 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:07Stvarno neznam jel on sudjelovao u ovoj akciji ultrasa, ali lik redovno surađuje/radi za ultrase kad treba smjestiti gostujućim navijačima u Z.Mo.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:01
Drot mrtvi ustaski ukrao, pa pao od fupa, još i osmekao kapha je stigao. Gledamo se uskoro![]()
Realno obje grupe se trebaju ugasiti. Onako neutralan da kazem. Poslije svega niste ni jedno ni drugi zasluzili da dalje nosite ta imena.
Istina je.kupus army je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:17Ja ne vjerujem da je moguce da su u FUP-u zastave, bilo bi tragikomicno.
Samo da se citiram.......Amcho1 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:22Sutra/prekosutra sastanak, razmijena transparenata i svak na svoju stranu. Političke partije stale iza svojih navijača, predizborna završena i glasovi obezbjeđeni. Mediji odradili svoje, filimić kreiran super, akteri počašćeni, projekat "zavadi pa vladaj" realizovan.
A kako je vas plijen zavrsio kod policije?1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?
Znaci maleni je bas maleni1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?
Kako je fup uzeo njihove transove koji su kod vas bilii, ako je to istina?1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?
Liku se na faci vidi kolilo je glup i ogranicen. Ako je sve to istina naravno.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?