Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sokoleeeeeee, javiiiiiii seee

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
1981oldschool
- Kontakt:
Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?ik0ik0 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:07Stvarno neznam jel on sudjelovao u ovoj akciji ultrasa, ali lik redovno surađuje/radi za ultrase kad treba smjestiti gostujućim navijačima u Z.Mo.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:01
Drot mrtvi ustaski ukrao, pa pao od fupa, još i osmekao kapha je stigao. Gledamo se uskoro![]()
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
Realno obje grupe se trebaju ugasiti. Onako neutralan da kazem. Poslije svega niste ni jedno ni drugi zasluzili da dalje nosite ta imena.
Di su Ljudi od puta? 
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- kupus army
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da je moguce da su u FUP-u zastave, bilo bi tragikomicno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Istina je.kupus army je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:17Ja ne vjerujem da je moguce da su u FUP-u zastave, bilo bi tragikomicno.
Samo da se citiram.......Amcho1 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:22Sutra/prekosutra sastanak, razmijena transparenata i svak na svoju stranu. Političke partije stale iza svojih navijača, predizborna završena i glasovi obezbjeđeni. Mediji odradili svoje, filimić kreiran super, akteri počašćeni, projekat "zavadi pa vladaj" realizovan.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Sve zastave u Zenici 
- TurkishAirlines
A kako je vas plijen zavrsio kod policije?1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne zna se ko se više bruka... Ultrasi kako kradu transove ili RA kojoj murija vraća transove (ako sam ja dobro skontao šta se piše)
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Znaci maleni je bas maleni1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Kako je fup uzeo njihove transove koji su kod vas bilii, ako je to istina?1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?
Mostarci Netflix obesmislili.
Korektno sasvim jer su preko policije ukrali transove, a sta je sa oduzetim transovima ultrasa jer je to dosta vise fer nego ovo?
Fk Željezničar.
Liku se na faci vidi kolilo je glup i ogranicen. Ako je sve to istina naravno.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:16Robert lukenda i bojan marjanovic su danas uhapseni. Poslije posusja smekao gdje su transovi. Sinoć išao kombi i auto, u kombiju bili transovi, u autu kao straža lukenda, zaustavila policija on izašao i rekao ja ću ovo rješiti, kad nije policija nego fup, hapšenje i u zatvoru osmekao sve sto je mogao. Sve je uzeto uglavnom.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:11Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ljudi od puta ostadose bez zastava na putu
Čekaj malo bolan, ultrasi su radili sa murijom kako bi došli to transova?
I otkud od ultrasa transovi u muriji? zar nisu u Konjicu?
I otkud od ultrasa transovi u muriji? zar nisu u Konjicu?
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Apsolutno svi transparenti, i jedni i drugi, kao i "ljudi od puta" su kod FUP-a. Jedina istina. Ko ne vjeruje nek' čeka sutra 
Ugasite se i jedni i drugi.
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, MostarNeretva, Samba71, Wagner96 i 35 gostiju.